От Франция до България - превоз на покупките ни (14)

• 53 138
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
дори и да отправят някакви предписания към превозвача ,това няма да направи по-бързи доставките  най-много да увеличат срока на доставка в правилата и условията си.

# 346
Като не сте били доволни от предни забавяния, защо ползвате отново техните услуги?! Това не ми е много ясно.
За първи път ползвам техните услуги и едвали отново бих го направила...

# 347
  • София-Лагера
Като не сте били доволни от предни забавяния, защо ползвате отново техните услуги?! Това не ми е много ясно.
Защото нямаме избор.
Те и другите са същите.
Седиш и търпиш.
Имаш само два превозвача от Франция до България.
Ни единия става ни другия.

# 348
Защото нямаме избор.
Те и другите са същите.
Седиш и търпиш.
Имаш само два превозвача от Франция до България.
Ни единия става ни другия.
Joy живата истина

# 349
  • Пловдив
дори и да отправят някакви предписания към превозвача ,това няма да направи по-бързи доставките  най-много да увеличат срока на доставка в правилата и условията си.

И това ще е нещо.Поне като ми кажат месец ще знам че е месец.В момента се налага да взема пратки на човек ,който замина за Америка днес и чакаше подаръци за внуците си в тези пратки.Чудя се как ще ги взема от Еконт
Не ми пука колко бързи са им доставките-искам коректност.Като бързам си плащам процента отгоре и ДХЛ.
Ако предложиш друг вариант ще почерпим.Толкоз народ сме тук едва ли не сме се сетили да сменим превозвача.
Ама ти пробвай -ще ползваш веднъж и другите и ще напишеш същият пост и тогава....?

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 22:19 от renydent

# 350
дори и да отправят някакви предписания към превозвача ,това няма да направи по-бързи доставките  най-много да увеличат срока на доставка в правилата и условията си.

И това ще е нещо.Поне като ми кажат месец ще знам че е месец.В момента се налага да взема пратки на човек ,който замина за Америка днес и чакаше подаръци за внуците си в тези пратки.Чудя се как ще ги взема от Еконт
Не ми пука колко бързи са им доставките-искам коректност.Като бързам си плащам процента отгоре и ДХЛ.
Ако предложиш друг вариант ще почерпим.Толкоз народ сме тук едва ли не сме се сетили да сменим превозвача.
Ама ти пробвай -ще ползваш веднъж и другите и ще напишеш същият пост и тогава....?
каква точно ще е ползата ?никаква.
Според мен ,проблема е в това че не могат да намерят превозвач ,който да превози пратките ни на цената ,която предлагат.Цените за транспорта не са константа .Следващите два месеца ще е същата работа.

# 351
  • Пловдив
Илиана,ползата за мен е че ще спрат да ме лъжат.Да си вдигнат цените,да си направят курсовете на 2 месеца ако искат, ама да го спазват.Така всеки може да си направи сметката.
Ако на теб ти е приятно да работиш с хора и фирми ,които са некоректни на мен не ми е приятно.
И тук отговорът не е -ами не ги ползвай.Трябва да се научат да бъдат коректни.

# 352
  • София
Толеранс на посредниците се дава достатъчен.
Бяха нови на пазара- вече не са. За една година все да са научили нещо.
Намирането на транспорт е трудно, да, мога да потвърдя.
Само не ми е ясно, защо продължаваме превозвачи да ги наричаме, те реално не са?
И последно- ще чакам и 2 месеца ако трябва, просто искам да го знам това в аванс. Защото в момента евтиното ми излезе прескъпо.

# 353
Мислиш ,че ми е приятно или безразлично ама и не ми е като малко дете сладичкото си чакам ,при това без да ми е спешно ,но като превозвач предполагам какъв е проблема .
Слаб износ -по-високи цени по транспорта на вноса .
Ама да си го напишат в прав текст ,а не с грандомански глупости като "борда на директорите " и транспортна ни дирекция"
Ms.Gorgeous не са превозвачи ,те са посредници .

# 354
  • Пловдив
Е значи стигаме до консенсус.Просто да си го напишат за да може всеки от нас да си прави сметката.Не ме интересува какви проблеми имат с бизнеса ,нито те се интересуват от проблемите в моя.Просто от тях не се иска много-само коректност.
Нануче много точно го е написала-ние сме толерантни дълго време,поне коректност ни дължат.

# 355
  • Карлово
За първи път ползвам техните услуги и едва ли отново бих го направила...
Много съм доволна от предишните доставки. Дори имаше, през лятното намаление миналата година, една рокля, за която бях загубила надежда, че ще нося, а дойде за около 10 дни след като пуснах поръчката.
Сега обяче-е-е    33uuсе успокоявам, че има някой карък и се надявам да не съм аз. Mr. Green

# 356
  • Бургас
да и аз се набутах този път заради бързата доставка и искам да има обявени срокове, които да се спазват.  Close  ако бяха казали, че следващият им курс ще е след месец и половина, просто нямаше да правя поръчка и щях да си взема нещата от тук, както и направих в крайна сметка. можеше да си ги спестя, обаче тия пари, щото поне около мен не съм забелязала да растат по дърветата. и великото намаление от 2.58лв хич не ме топли.  Crossing Arms

# 357
Илиана,ползата за мен е че ще спрат да ме лъжат.Да си вдигнат цените,да си направят курсовете на 2 месеца ако искат, ама да го спазват.Така всеки може да си направи сметката.
Ако на теб ти е приятно да работиш с хора и фирми ,които са некоректни на мен не ми е приятно.
И тук отговорът не е -ами не ги ползвай.Трябва да се научат да бъдат коректни.

Напълно подкрепям мнението...Да обявят реалните си курсове и всеки ще реши....Все едно като има разписание на автобус за 14ч и има само двама души, да не пътува.....няма такава работа, трябва да се поемат и рискове и загуби в бизнеса някой път, но да си коректен спрямо клиента, защото той ти изкарва хляба....

# 358
ами мисля си,че ще продължават да си правят каквото си искат,защото освен тях други няма.
и аз се оплаквам,ама пак пуснах поръчка за която ще чакам пак сума ти време  Joy

# 359
Дано се познаят собствениците -

Francetobg
Пратки с неясен получател в курс 17:
Поръчка от ID Perfumes със следните артикули:
ексфолииращ гел за тяло, комплект бижута, мостри

Поръчка от La Redoute със следните артикули:
дънки- размер 150см
дамска риза vert/ bronze- размер 50
boite bleu

Молим клиените, очакващи тези поръчки, да се свържат с нас!

Общи условия

Активация на акаунт