От Франция до България - превоз на покупките ни (14)

• 52 149
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Имам поръчка в ларедут, изпратена е на 07/07 задала съм адреса на СД, но от смарт нищо не ми изпращат дали са я получили, в курса им от 09/07 я няма. Някой с подобно запитване дали има?

Рано е.Едва ли СД са я получили до 9.07. Peace

И как разбра ,че я няма в курса от 9.07 ? newsm78

Едва ,когато курса е в БГ се разбира колко и кои поръчки са пристигнали в профила при СД. Peace
.
Мерси tedichka07, така си мисля, защото с колисимо в проследяване не ги откривам при смарт, времето ще покаже надявам се всичко да е ок

# 706
Информaция за курсовете на Smart Delivery

Курс 09/07/2012 - 13/07/2012 - пристигнал

Пратки Офис 1 - обработват се*
Пратки Еконт - обработват се*
Пратки Български пощи - обработват се*

Дати за раздаване:

Петък 13.07.2012 от 11:00 до 16:00ч
Неделя 15.07.2012 от 10:30 до 14:00ч

Чакаме и Франсето днес с подобни новини.....

# 707
  • София
e този път смарта и ларедут надминаха очакванията ми - поръчките ми от 5-ти и 6-ти юли са тук и днес или в неделя ще си ги взема - тъкмо преди морето, направо не мога да повярвам  Peace

# 708
e този път смарта и ларедут надминаха очакванията ми - поръчките ми от 5-ти и 6-ти юли са тук и днес или в неделя ще си ги взема - тъкмо преди морето, направо не мога да повярвам  Peace
Искаш да кажеш, че поръчката ти от 6 юли е фактурирана, изпратена и пристигнала на френски адрес преди 9 юли, когато е тръгнал курса?  Shocked

# 709
Много бърза доставка, чак се заудих дали да пусна още една поръчка, ако ще пристигне за 7-8, до 10 дни най-много, мога да зарадвам малката с нов бански Wink

# 710
  • София
Искаш да кажеш, че поръчката ти от 6 юли е фактурирана, изпратена и пристигнала на френски адрес преди 9 юли, когато е тръгнал курса?  Shocked
Ако е без подарък е напълно възможно.
Момичета, имате ли обработени поръчки, мейли?
Дали са часове за раздаване, пък аз нямам нищо.....може и да не получа нищо в този курс, де.

# 711

По всяка вероятност е пристигнала на 9-ти и след получаване на пратките е тръгнал курса на Смарта. Поръчките без подаръци тръгват доста бързо, а ако артикулите са позволявали  - и супер бързо. Аз също имам поръчка, която за 3 дни е пристигнала на адрес, хем поръчката е направена по обяд - та и за по-малко от 3 дни.......

# 712
  • Sofia
Дали са часове за раздаване, пък аз нямам нищо.....може и да не получа нищо в този курс, де.

Току-що ми се промени статуса на едната поръчка, нямам мейл още, явно в момента обработват.

# 713
  • София

Току-що ми се промени статуса на едната поръчка, нямам мейл още, явно в момента обработват.
Тогава това с часовете за раздаване ми е непонятно Rolling Eyes

# 714
  • Mediterraneo

Като дърт индианец ще питам пак- къде да видя дали имам поръчка в дадения курс  Embarassed

# 715

Като дърт индианец ще питам пак- къде да видя дали имам поръчка в дадения курс  Embarassed

Променя се статуса на заявката....Става в изпълнение.....

# 716
  • Mediterraneo
Мерси, Цоци, захапах  Hug Имам поръчка, пристигнала в България, надявам се да е от 23 юни, съдейки по грамажа вероятно е тя.

# 717
На мен нито една поръчак не ми се е променила в изпълнение. А имам от 29.06,30.6,02.07. Rolling Eyes
И аз заминавам утрес сутрин, ама явно нямам късмет като Дзвер  Mr. Green

# 718
На мен нито една поръчак не ми се е променила в изпълнение. А имам от 29.06,30.6,02.07. Rolling Eyes
И аз заминавам утрес сутрин, ама явно нямам късмет като Дзвер  Mr. Green

Ако са с подаръци.......знам ли newsm78......Аз имам поръчка от 30.06., с подарък, която още не е тръгнала от ЛР ooooh!........

# 719
С подаръци са да. Проверих, че 3 са експедитирани на 06.07, и поне те си мислих че ще са в тоя курс, но...... както и да е. Нямам спешни работи. Тъпото е, че ако са в тоя курс, не мога да си ги взема в неделя, а сам днес. Ще почакам още малко да видя ще се промнят ли те и ако да ще им звъня да ходя да си ги взема днес  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт