От Франция до България - превоз на покупките ни (14)

• 52 374
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
И аз очаквах една пратка, която на 07.05 трябваше да е пристигнала при тях, но ме няма в списъка. Сега гледам, че в Колисимото на Localisation пише "Centre Courrier 95", което нямам идея какво значи. Писах им на франсето да проверят. Яд ме е, че този път поръчах с тях, за да спестя някой друг лев, понеже съм от Русе. Следващия път пак със smartdelivery, ако се окаже, че проблемът е в тях.

# 91
  • Карлово
Всъщност, Франсето нямаха ли курсове всяка седмица?
Аз съм клиент на другата, ама докато следях поръчки бях останала с впечатление, че с русенската фирма пратките пристигат по-бързо.

# 92
  • София
Добре де, не стана ли ясно, че това, което пише в суивитата като дата за доставка не е вярно?  Tired
Размотават си поръчките от сайтовете както си искат... Rolling Eyes Щом не е в курса, значи не е пристигнала на адреса.
И  не е само Ларедут, ами и останалите сайтове... егати доставките, егати чудото!   ooooh!
И аз имам една поръчка от С& А от 21 или 22 април. 2 пъти са правили опит за доставка, все в събота. И при мен в колисимо излиза дата за доставка 15 май... ама дали... newsm78
Нали не мислите, че превозвача ей така, за спорта не товари всички пратки?
При тоя скромен списък дали нарочно биха останали ненатоварени пратки, които да са пристигнали на адреса... Ама нали все българската страна трябва да е виновна... Whistling
Мен лично вече тия френски сайтове адски ме дразнят с това размотаване.

Всъщност, Франсето нямаха ли курсове всяка седмица?
Аз съм клиент на другата, ама докато следях поръчки бях останала с впечатление, че с русенската фирма пратките пристигат по-бързо.
По принцип да, всяка седмица са курсовете, последния е през 10 дни от предния.  Peace
И, да, пристигат, ама когато великите ларедутци благоволят да ги шипнат...  Laughing

# 93
Ами предполагах, че това, което пише в colissimo-то трябва да е вярно, но знам ли.. Та какво значи "Centre Courrier 95" все пак? Simple Smile Да не са я пратили някъде другаде?  Благодаря!

# 94
Чакам поръчка от Промод,направена в края на април. В colissimo-то пише дата 4 май и "Centre Courrier 95" . Явно датата не е коректна,иначе поръчката щеше да пристигне с вчерашния курс.  Tired

# 95
  • Варна
Получих мейл от Франсето с дължимата сума. Party

# 96
Получих мейл от Франсето с дължимата сума. Party

Е,дай Боже всекиму.  Wink Laughing

# 97
  • Варна
http://www.francetobg.net/bg/pristignali-v-blgarija/

Пристигнали на 16.05.2012
 Всички пратки да бъдат обработени до края на деня. Пратките за клиентите ни от другите градове ще бъдат изпратени с Български пощи и Еконт утре 17.05. Всички клиенти, които имат пратки в този курс ще получат персонални е- мейли на 17.05.2012. Клиентите ни от Русе ще могат да вземат пратките си между 16 и 19ч днес. Следващ ден за раздаване ще бъде 17.05 между 12-14ч.

Към момичетата в списъка - от кои дати са ви поръчките?

Моите трябва да са от 15 и 16 април.

Поправям се, пристигнаха пратки от 15 и 20 април, тази от 20 е без подарък. Чакам пратката от 16 април с подарък, за която в сайта пише, че е доставена на 27 април. Thinking

# 98
  • София
Планиран курс 21.05.2012 (понеделник)

Smart Delivery  

Информaция за курсовете на Smart Delivery

*Дата за раздаване на пратки от предходни и текущи курсове:

Събота 19.05.2012 от 16:00ч до 20:00ч

Сряда 23.05.2012 от 14:00ч до 18:00ч

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 00:17 от tedichka07

# 99
Момичета, курса на СД е в България и са започнали да обработват пратките.

# 100
  • София
СД са разпратили мейли Peace

# 101
  • Карлово
От коя дата са ви поръчките с този курс на СД?

# 102
  • София

Едната ми е от 21 април, другата от 22  Peace

# 103

Моите са от 04.05.-големи бързаци този път и ЛР и СД Grinning

# 104
  • София
курса за понеделник на смарта, дали ще се отложи за края на седмицата, какво мислите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт