От Франция до България - превоз на покупките ни (14)

• 52 382
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • София
курса за понеделник на смарта, дали ще се отложи за края на седмицата, какво мислите  Mr. Green

Дзвер, недей пророкува такива неща  Mr. Green, искам да е тръгнал днес .. ама ще се окажеш права, да знаеш - хайде сега кажи края на коя седмица ще е  ooooh!

# 106
  • София
курса за понеделник на смарта, дали ще се отложи за края на седмицата, какво мислите  Mr. Green

Дзвер, недей пророкува такива неща  Mr. Green, искам да е тръгнал днес .. ама ще се окажеш права, да знаеш - хайде сега кажи края на коя седмица ще е  ooooh!
другата, щото на мен днес ми е тръгнала последната поръчка от ЛР с бавната поща - та да си получа заедно всичките поръчки, де  Joy

# 107
Здравейте! Изпращам заявка за доставка на Франсето и нямам автоматичен отговор,което значи , че не са я получили ! 2 пъти я пратих даже. Каква може да е причината и дали ще има проблем. Въобще за какво са има тези заявки-нали виждат за кого е и без тази бланка?

# 108
  • София

другата, щото на мен днес ми е тръгнала последната поръчка от ЛР с бавната поща - та да си получа заедно всичките поръчки, де  Joy

Kурсa се отлага за  23.05.2012 (сряда) Mr. Green

*планувана дата на присигане 29.05.2012

Следващ плануван курс 29.05.2012 (вторник)

# 109
  • София
Здравейте! Изпращам заявка за доставка на Франсето и нямам автоматичен отговор,което значи , че не са я получили ! 2 пъти я пратих даже. Каква може да е причината и дали ще има проблем. Въобще за какво са има тези заявки-нали виждат за кого е и без тази бланка?
Може да е заради сайта им, има някакъв проблем и забива.
Би трябвало да е получена и отразена заявката ти.  Peace

# 110
Здравейте, случайно някой да знае кога се очаква да пристигне курса на Франсето? Мислех, че е за днес, но го няма

# 111
И аз го чакам, имам поръчки от началото на Април, които още ги няма. Франсето и те взеха с на Смарт скоростта на работят. Tired

# 112
И аз го чакам, имам поръчки от началото на Април, които още ги няма. Франсето и те взеха с на Смарт скоростта на работят. Tired

Аз съм с поръчка от края на март. Силно се надявам да пристигне с този курс. Tired

Иначе питах на страницата им във фейса кога да чакаме този курс, но отговор не получих.

# 113
  • София
Сега нали са почивни дни Rolling Eyes

# 114

Аз съм с поръчка от края на март. Силно се надявам да пристигне с този курс. Tired

Иначе питах на страницата им във фейса кога да чакаме този курс, но отговор не получих.
Не забравяйте че са почивни дни.В понеделник ще има списък.

# 115
  • София
e, недей така - този път курса на смарта закъсня само с 3 дена, дори тръгна в средата на седмицата  Joy

# 116
Почивни дни са,но преди 40 минути са пуснали връзка към сайт с намаления. Нямаше чак толкова да се затруднят да отговорят.

# 117
Има ли някой,който поръчва с Францето от спортдирект. За поръчка от 16.05. ми дадоха този тракинг
6220393826,но не излиза нищо. Моля,ако някой е успял да си проследи поръчката,да ми пише ЛС!
Извинявам се, че не е точно по темата питането ми!

# 118
Трябва да бъдат 13 знака - мисля,че е непълен номера.

# 119
  • на морето
Има ли новини от Франсето?Нещо не ми се отваря както трябва сайтът им.Няма ги отгоре секциите:курсове,пристигнали в Бг и т.н.При вас така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт