От Франция до България - превоз на покупките ни (14)

• 53 139
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
Сигурно не, защото се твърди, че пратките са тооооолкова много, че 3 дена ще се обработват WhistlingЩо ли не им вярвам.Според мен не искат да се преработват събота и неделя.
Това не пречи да извадят списък,поне да се ориентираме какво е дошло,иначе отиде още една седмица докато ги получим
Ми нали ако пуснат списък, ще видим колко изключително много са пратките Wink

# 316
  • Пловдив
Ако има някой адвокат тук моля да потвърди дали регистрацията ми в сайта и приемането на условията им има стойност на договор.Говоря за Смарт.
Смятам да пусна една жалба до комисията за защита на потребителите.
Ако беше прецедент или се случваше рядко да ги разбере човек .
Но вече ми ПИСНА

# 317
освен тези бавните и другите които не се рзли1ават особено има ме ли друг избор за превозвач????

# 318
  • София-Лагера
освен тези бавните и другите които не се рзли1ават особено има ме ли друг избор за превозвач????
Sad НЕ

# 319
Във връзка с множеството въпроси на наши клиенти относно публикуването на списъци с имената на пристигналите пратки, Ви уведомяваме, че новата визия на сайта ни не позволява публикация на списъци. Всички клиенти, които имат пратки в курс 17, ще получат уведомителни е- мейли на 12.06- вторник, когато пратките ще отпътуват с Еконт и Български пощи.
Новата ни система се разработва така, че всеки клиент да може да види получените в България пратки в профила си в нашия сайт още в момента на описването. Нашите уеб специалисти работят усилено това да стане възможно най- скоро. Дотогава ще получавате на е- мейл информация за пристигналите в България пратки в деня на изпращането с Пощи и Еконт.
Екипът на FrancetoBG Ви желае приятна почивка!

Курс 17- 31.05.2012- 08.06.2012- пристигнал
Курс 18- 08.06.2012- 15.06.2012- отпътувал
Курс 19- 15.06.2012- 22.06.2012- плануван

# 320
  • София
Май е краят на работната седмица ?! newsm78

От Смарт ни кост ,ни вест. ooooh! Crossing Arms ooooh!

Хубавото е ,че поръчах дрехи на децата по-голям размер , но на мъжО взех точен размер ,а той спря да пуши преди 2 седмици и сега като качи някое и друго килце  кО правим дрехите ?

III. Отговорност на посредника Smart Delivery

1. Посредникът не носи отговорност за съдържанието на страниците на избраните от Потребителя онлайн магазини или описанието на артикулите в тях, както и за евентуална промяна на цените на артикули от страна на администраторите на онлайн магазините или липсата на наличност на поръчан артикул.

2. Посредникът не носи отговорност за забавянето, повредата или загубата на пратка, причинена от френските пощи.

3. Посредникът не носи отговорност, за каквито и да било повреди, причинени при транспортирането на артикулите, ако повредите се дължат на свойствата на самия артикул или на непреодолима сила.

4. Посредникът не носи отговорност при неизпълнение поради неточно изпълнение на подадената заявка от страна на онлайн магазините по отношение на количество, качество и вид на поръчаните артикули.

5. Към нито един момент, от подаването на индивидуалната заявка, до получаване на стоката от Потребителя не може да се счита, че същата е собственост на Посредника, или на упълномощени от него трети лица и подизпълнители.

5. Срокът за доставка на артикулите до офиса ни в България е приблизително 10 дена след тръгването на курса от Франция.

Някой ще ми обясни ли Смарт каква отговорност  поема ? newsm78

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 20:14 от tedichka07

# 321
  • София
Никаква, Теди.
Затова писах, че единственото им задължение е да превозят пратките.
Рени, не си сама. С приемането на условията, си в договор с тях. Изчаках достатъчно, мисля не една жалба, а за всяка поръчка по една да пусна.
Напълно разбирам в каква ситуация са превозвачите. Напълно разбирам, че организацията на превоз в последния момент е много трудно. Но, смятам достатъчно търпяхме. Не за друго, по един персонален мейл да бяха пуснали с изложение на ставащото. Някак по персонално е, по-лично.
Но да обикалям аз сайтове и ФБ за надежда за инфо....
Казвала съм го, сега ще се повторя- не е единствено перо превоза, вниманието към клиента е на първо място!

И, моля момичета, не знам кога ще дойде камиона. Не ми дават персонално инфо! Ако имат желание от СД да ми пишат на ЛС, ще изнеса всяка поднесена информация.

# 322
Във връзка с множеството въпроси на наши клиенти относно публикуването на списъци с имената на пристигналите пратки, Ви уведомяваме, че новата визия на сайта ни не позволява публикация на списъци. Всички клиенти, които имат пратки в курс 17, ще получат уведомителни е- мейли на 12.06- вторник, когато пратките ще отпътуват с Еконт и Български пощи.
Новата ни система се разработва така, че всеки клиент да може да види получените в България пратки в профила си в нашия сайт още в момента на описването. Нашите уеб специалисти работят усилено това да стане възможно най- скоро. Дотогава ще получавате на е- мейл информация за пристигналите в България пратки в деня на изпращането с Пощи и Еконт.
Екипът на FrancetoBG Ви желае приятна почивка!

камиона на Смарта дали е тръгнал ,аз останах с впечатление ,че края на тази седмица имат обещание от превозвач да натовари от Германия ?

# 323
  • Пловдив
5. Срокът за доставка на артикулите до офиса ни в България е приблизително 10 дена след тръгването на курса от Франция.
Така остава сега да питаме Смарт как тълкуват думата приблизителен.Аз лично разбирам плюс минус 3-4 дни.Ама 30-40 нещо не ми звучи приблизително.
Защото аз не им плащам приблизително ,а точно колкото са написали

# 324
  • София
Така остава сега да питаме Смарт как тълкуват думата приблизителен.Аз лично разбирам плюс минус 3-4 дни.Ама 30-40 нещо не ми звучи приблизително.
Рени, това е от фейса, нали?
Ако погледнеш сайта им, там е до 10 дни. Ако е променено от вчера, има скрийншотове Peace

# 325
  • Пловдив
Аз съм старичка Нануче.Имам профил но не ползвам фейс ,защото не ми е интересен.
Копнах го от Теди -пуснала го е преди няколко поста.
Странно е че от час ровя в сайта им но нищо такова не намирам

# 326
  • София
Рени, това е от фейса, нали?
Ако погледнеш сайта им, там е до 10 дни. Ако е променено от вчера, има скрийншотове Peace

Ну, и във Фейса  и в сайта е "приблизително" . Peace

5. Транспортиране на поръчани артикули от офиса на Посредника във Франция до офиса на Посредника в България се извършва най-малко веднъж на всеки 15 дена  Mr. Green

6. Срокът за доставка на артикулите до офиса ни в България е приблизително 10 дена след тръгването на курса от Франция.

Странно е че от час ровя в сайта им но нищо такова не намирам

Рени , тук е  http://smartdelivery.org/bg/kak_da.html    точно над II. Права и задължения на Потребителя

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 22:39 от tedichka07

# 327
  • Пловдив
Теди в кой раздел го намираш този текст?
Аз намирам само това
2. Разумни срокове за доставка до офиса в България- до 10 дена след тръгване на курса от френския офис.
Тези много ме ядосаха този път

# 328
  • София
Теди в кой раздел го намираш този текст?
Аз намирам само това
2. Разумни срокове за доставка до офиса в България- до 10 дена след тръгване на курса от френския офис.
Тези много ме ядосаха този път

Разделът е Как да ................  

http://prikachi.com/images/597/4869597j.png

Рени, ти гледаш в ЗА НАС ...................   http://prikachi.com/images/659/4869659Z.png

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 22:39 от tedichka07

# 329
  • Пловдив
Мерси Теди.Е четох ,четох ама точно там прескачах .Все си мислех ,че това е в задължения.Ама те явно задължения нямат тези хора.
Имам 4 поръчки от фр сайтове.
Смарт ,знам че четете тук.Утре имате от мен 4 оплаквания в комисията .
Момичета ето линка ако има още желаещи.
http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=12&document_id=19
И да споделя от опит-когато фирмата и потребителят са от един и същи регион действията са им по бързи.

Общи условия

Активация на акаунт