От Франция до България - превоз на покупките ни (14)

• 52 243
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Извинете за тъпия въпрос, но откъде мога да намеря формата за заявка на доставка на франсето? В мейлът, който са ми пратили има линк, но там има само заявка за поръка  Confused

# 601
Момичета,смених адреса с този,който е в сайта на Смарт Деливъри.Искам да попитам трябва ли някъде да фигурира и моя български адрес,както беше преди или само техния с моя клиентски номер?Благодаря!

При регистрация си стои твоя адрес.Смяната става като сложиш нещо в кошницата и натискаш за валидиране на поръчката.На първа стъпка излиза Бг-адреса ти с надпис отдолу-линк за смяна.Там вкарваш адреса на превозвача.Той остава по пдразбиране при следващи поръчки и може да се върнеш към кошницата си и сайта,не е задължително да поръчаш,за да се запаметят промените.Има го обяснено малко по-назад в темата.

Много благодаря!

# 602
Извинете за тъпия въпрос, но откъде мога да намеря формата за заявка на доставка на франсето? В мейлът, който са ми пратили има линк, но там има само заявка за поръка  Confused
за какво ти е  newsm78
по-напред в темата бях постнала 2 пъти едно и също инфо от сайта им, а именно:

Без заявка за доставка по време на намаленията!!!
 Големите летни разпродажби в La Redoute стартират в сряда 27.06. Вече не е нужно да изпращате заявка за доставка за всяка нова поръчка. Достатъчно е да имате регистрация при нас и в нея да сте уточнили как да доставяме поръчките Ви в България. За целта задължително условие при посочване на френския ни адрес за доставка е да напишете трите си имена (а не само двете) над адреса.Така ще сте сигурни, че поръчката Ви ще достигне точно до Вас. Надяваме се така да Ви предоставим повече свободно време, което да използвате не за попълване и изпращане на заявки, а за да направите наистина изгодни покупки!
 Едва след като системата ни за онлайн регистрация и заявка на доставка заработи успешно, ще възобновим приемането на заявки за всяка нова поръчка. След като това стане факт, ще Ви уведомим.
 Целият екип на FR2BG Ви желаем приятно и изгодно пазаруване!

# 603
  • София
Рали, мерси. Това го видях, но понеже се регистрирах онзи ден и мислех, че поне за първата ми поръчка трябва да пусна такава заявка. А и така пишеше в отговора на мейла, който изпратих, за да се регистрирам.

# 604
МОмичета за първи път ползвам Франсето като превозвач и имам една поръчка за която пише, че е върната на 30/06/2012. Като проверявам колисимото пише , че не е доставена заради липса на адресат или форсмажорни обстоятелства. Има ли някакъв шанс да получа тази поръчка или да поръчвам отново?

# 605
  • Пловдив
Франсис, в събота доколкото помня не приемат поръчки, защото няма никой на адреса и изписва това съобщение.  Тези дни би трябвало да я доставят, селди си статуса й в колисимо.

# 606
МОмичета за първи път ползвам Франсето като превозвач и имам една поръчка за която пише, че е върната на 30/06/2012. Като проверявам колисимото пише , че не е доставена заради липса на адресат или форсмажорни обстоятелства. Има ли някакъв шанс да получа тази поръчка или да поръчвам отново?

Довечера провери отново статуса и.....

# 607

Довечера провери отново статуса и.....

Благодаря ви момичета.  bouquetПроверих преди малко, вече е доставена.

# 608
Смарта:
Курс 02/07/2012 - пътува

*планувана дата на пристигане 9/07/2012

# 609
Аз май обърках нещо  newsm78
Пуснах поръчки от 3 акаунта(само 1 е регисриран във системата на Франсето) и на трите акаунта са моите имена,та се чудя като дойдат в България,от Франсето как ще ме уведомят като другите 2 акаунта са ми с друг имейл адреси  newsm78

# 610
  • София
Акаунт при франсето имаш 1 Wink
Спокойно, на основния мейл ( регистрирания при тях) ще те уведомят. Ако адреса им е въведен съобразно изискванията им- ще те намерят  bouquet

# 611
  • София
Ох и аз съм в този казус! Означава ли, че е сменен адреса , но не и лицето - Кремена Живкова?

Да, адресът е сменен, получателят е Кремена Живкова. Peace

аз пък не разбрах че лицето не е сменено, и всъщност на получател пише само моето име с техния адрес. така дали ще си получа пратките  newsm78

# 612
Курсът на смарта е пристигнал.. няколко поръчки са ми в изпълнение  Peace
Курс 28/06/2012 - 04/09/2012 - пристигнал

# 613
Курсът на смарта е пристигнал.. няколко поръчки са ми в изпълнение  Peace
Курс 28/06/2012 - 04/09/2012 - пристигнал
ejjjjjjjjj супер  Mr. Green

# 614
  • Mediterraneo
Някой ще ми помогне ли да се ориентирам какво следваше, когато поръчката е на 5 стъпка  Praynig Имам писмо, че е изпратена и номер за проследяване( май). Сега следва да се достави на френския адрес на превозвача( СД), нали  newsm78 Аз как разбирам, че е получена там и с кой техен курс ще тръгне? Забравила съм  Blush

Общи условия

Активация на акаунт