Успешно "олежани" бебета - 3 тема

• 26 737
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Miiila  Hug
Деси, радвам се  Hug, ще се оправят нещата. И ние имаме разни грижи и понякога си мисля, че след всичкото чудо трябваше пък сега спокойно да си гледаме децата. Ама пък после се сритвам да се стегна, че все пак нищо фатално и непоправимо няма.
Попи, и аз съм на същата тема. Денем се офлянква и яде малко, наваксва си вечер, че и по два пъти. Това от десетина дена. Две- три вечери го вземах при нас на спалнята, че не издържах, но по- лошо става. По цяла вечер мляскаше и ме ползваше за биберон. Дано е поредната фаза, която ще мине скоро.

# 631
Миила, здравей  Hug Hug Hug Стари, нови лежанки - няма значение, всички сме подпирали диваните и сме брали страхове! Идвай тук да си приказваме  Wink

Момичета, изрових си едни снимки на мен като бебе! Мъжо да ми яде д-то, Марчето ми е одрала кожата  smile3534 smile3534 smile3534  Утре ще ви сканирам една да ви покажа каква прилика, какво чудо! Много ми е силен гена, хехехе! Оставила съм ги небрежно на един шкаф и всеки момент го чакам да ги забележи и да му видя физиономията. Още живее в заблуда, че била цялата на него.

Фикси, преди Мария да махне изцяло нощното хранене пак беше започнала да се буди и да яде по няколко пъти. Явно пак си сменя режима. Ей сега преди малко след банята ми заспа на шишето и след 15 минути се събуди с рев, че е гладна. Аз докато зацепа, че иска пак да яде, мина 1 час и измъчих само детето.

Деска, да нацелуваш малката Ая и тия проблеми с червата хич да не ги мислиш. Имам една позната с операция, червата са и метър и половина по-къси от на останалите хора. Нищо и няма, живее си жената. Ая е герой, устиска в на мама тумбака толкова, така че и това ще израсте.

Инка, благодаря, миличка! Елена също е голяма красавица, видях я аз на новата снимка с тази хубава панделка!

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 21:31 от poppy-fairy

# 632
  • Варна
Ах, като ви чета си мисля ,че моря Неда от глад.Вечер и давам само вода ...нищо друго първото и ядене е 5.30,но пък през целият ден яде като ламя ,маха мляко, пюрета и сокчета и пак не и стига.
Да ви се оплача от както я захраних все има запек ,много ни е зор , пробвах какво ли не ,даже и лактолоза...... ама файда йок.
Ако имате нещо като идея споделете ,че вече здраво се притеснявам ooooh!

# 633
Миила, привет  Simple Smile
Десинко, честита ви месечинка. Всичко в тумбачето ще се нареди, сигурна съм! Важното е че се храни нормално детенце  Peace
И ние имаме разни грижи и понякога си мисля, че след всичкото чудо трябваше пък сега спокойно да си гледаме децата.
А де, ама и аз съм се мобилизирала, всичко се нарежда в един момент. Кога ми се ревеше от колики, и си мечтаех да стане на три месеца че да спре да го боли коремчето, сега други драми имаме  Wink
Моичкия снощи яде на два часа през нощта, и съм като пияна гарга. И така си е надрал тиквата, направо ужас...
Попс, чакаме снимките  Wink

# 634
  • При моите мъже...
Благодаря за посрещането Hug
poppy-fairy, според мен е твърде рано да се говори, че е бебето се е отказало от нощното хранене и после пак се е върнало към него, освен ако не сте изкарали седмици така. Peace Моя малкия дзвер изкарва по няколко нощи, като прескача едно хранене, после се сеща, че е имал такова и пак си го търси, даже по-начесто Laughing И по темата, без да сравнявам -  с баткото съм пробвала какво ли не за да му махна нощното пиене на мляко или да го разредя... Crazy Казвах си ще го спе като стане на 6 месеца, после си виках, като стане на 1 г, после си мислех, че няма деца на 2 г., които се будят нощем да си търсят млякото Joy Ами има такива - моето е такова Joy

# 635
Здравейте момичета. Деска да ти е жива и здрава малката принцеса. Ееехх кога си минаха тия два месеца.  Crazy Сигурна съм, че всичко е наред с коремчето, но трябва да мине малко време. Мисля, че като се захраните всичко ще се оправи.
Аз да ви кажа, че съм като сомнамбул. Малчо не спи нощно време, а през деня се буди през час и голям рев пада. Спала съм от 6 до 9 сутринта, цяла нощ бяхме на ръце. Кога ли ще мине този период, че вече и нервите ми не издържат. Иде ми да захапя 5 цигари едновременно.  Tired 

# 636
Ах, като ви чета си мисля ,че моря Неда от глад.Вечер и давам само вода ...нищо друго първото и ядене е 5.30,но пък през целият ден яде като ламя ,маха мляко, пюрета и сокчета и пак не и стига.
Да ви се оплача от както я захраних все има запек ,много ни е зор , пробвах какво ли не ,даже и лактолоза...... ама файда йок.
Ако имате нещо като идея споделете ,че вече здраво се притеснявам ooooh!

виж какво намерих току-що, четейки нещо друго

Запека съпровожда понякога въвеждането на твърдите храни, защото храносмилателната система трябва да привикне към преработката им. При BLW отначало всичко на “изхода” е както и на “входа”, в това няма нищо нередно и не е запек. Ако изпражненията обаче станат твърди и изхождането по-трудно, обикновено помага предлагането на повече кърма (или повече течности при бебетата, хранени с АМ) и разхлабващи храни или временно спиране на запичащите храни. Ориз, морков, ябълка, банан, хляб, картоф са сред най-честите виновници за запека и се предлагат традиционно при започване на захранването. Вместо тях при запек може да се предлагат круша, слива, тиквички, тиква, броколи, спанак, овесени ядки, които имат разхлабващо действие. Портокалът също действа отлично, но не е подходящ за най-малките. Може да се премине няколко дни и само на мляко – от гърдата или АМ.

Ако бебенцето чувства дискомфорт може да опитате и гимнастика с краченцата – свиване към коремчето или движения както при каране на колело, масаж на коремчето по посока на часовниковата стрелка и държене в поза за изхождане, за да му помогнете.

# 637
здаравейте и от нас посред нощ. Да ви питам вие капки против рахит давате ли и какво ви е мнението,че нашата докторка каза да не давам, а всички около мен дават  newsm78

# 638
здаравейте и от нас посред нощ. Да ви питам вие капки против рахит давате ли и какво ви е мнението,че нашата докторка каза да не давам, а всички около мен дават  newsm78

даваме... какви са й съображенията за недаване???

Miii, добре дошла! Всяко ново мнение, гледна точка и споделен опит са от полза !!!

офффффф, Попи, вие се будите да ядете, а ние ядем покрай акането... От няколко нощи акаме по малките часове.

# 639
имало в АМ от този витамин

# 640
Момичета ние изкарахме една безсънна нощ! Коликите я мъчат ужасно, само се гърчи, свива, пръцка, гушкам я и пак няма успокоение и не може да заспи и е кисела, ужас направо! През деня спи почти след всяко хранене и то до следващото, чудя се дали просто се е научи да си будува през нощта?! От няколко вечери след храненето в 11 не заспива, заспива към 2 след като пак е яла и се буди чак към 8-9! Аз съм умряла за сън, а тя се смее:)))
Аз давам витамин Д, повечето ми приятелки са на АМ и също дават!

# 641
здаравейте и от нас посред нощ. Да ви питам вие капки против рахит давате ли и какво ви е мнението,че нашата докторка каза да не давам, а всички около мен дават  newsm78

Аз не давам. Доскоро бяхме често на слънце, а и Роси не наддава чак толкова много.

Предозирането с витамин Д също не е шега работа. Той е мастноразтворим и се натрупва в организма.

Сега мисля да почна да давам по една капка, че няма толкова слънце.

За спането - в първите месеце най-помага стратегията да спиш, когато бебето спи. Денем, нощем - щом то заспи, гътваш се до него.  Peace

# 642
толкова ми се спи и на мен, че забравих да ви честитя празника - св. Мина, покровител на християнското семейство !!! Много си го обичам този ден и ако можем ще отидем да запалим свещичка двете с дъщеря ми.

# 643
Честит празник на всички. И аз лятото не давах вит. Д близо два месеца. Сега давам от както почна да се влошава времето. На кърма е.

# 644
  • При моите мъже...
аз давам по 1 капка, когато не излизаме:)

Общи условия

Активация на акаунт