Подарък за лекарски екип

• 2 874
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • София
една красива  , от  здраво дърво , добре изшлайфана  точилка.... Simple SmileБългарите обичаме да сме благодарни на всички нива от най-ниското , та чак до ББ.

# 16
Fussii,  виждала съм много красиви плата с петифури- италиански и белгийски. Интересни са и е лесно за консумация. Също се сещам за едни големи кутии със сухи ориенталски специалитети.

И аз сега се чудя как да благодаря от сърце на лелките в яслата и срещам странни погледи. Ами да работа им е , но като видиш човещината, няма как да я подминеш.

# 17
Аз за "благодаря" подарявам бонбониера "Мерси". Laughing
На доктора - бутилка хубаво уиски.
Класика е,  те отдавна не получават ежедневно благодарности, а и мен също ме радва, когато клиенти ми донесат кутия бонбони, независимо, че са си платили прилежно преди това.

# 18
  • София
Плата с хапки, солени или сладки, тип от тези за кетъринг... Първо си мислех за торта, но не се знае дали си имат хладилник, където да я съхраняват.

# 19
Ами да работа им е , но като видиш човещината, няма как да я подминеш.

Точно  Peace
Не се чувствам длъжна изобщо, нито го правя "защото така е редно". Просто имам огромното желание да благодаря, защото има за какво. Достатъчно социален опит имам, за да имам усещането кога да благодаря. Изпитвам искрена признателност и ще е грехота да не я покажа. Аз също работя с клиенти и знам какво е някой искрено да ти благодари

Общи условия

Активация на акаунт