На пазар във Варна - 21

• 50 316
  • 752
  •   1
Отговори
# 60

Тук в БГ мама мисля в Клюкарника newsm78 има много теми за колективното пазаруване Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?board=79.0

# 61
Аз писах там, обаче колко народ писа след мен, никой не отговаря. Това съм го забелязала в този форум, като пишеш някъде, където се явяваш отскоро и все едно нищо не си написал, аз понякога чак съм се чудила дали не е грешка в настройките и само аз да си виждам написаното Mr. Green. Благодаря за отговорите, то докато намеря как да поръчам от сайта, вече започнах да размислям дали да поръчвам от там.

# 62
Аз писах там, обаче колко народ писа след мен, никой не отговаря. Това съм го забелязала в този форум, като пишеш някъде, където се явяваш отскоро и все едно нищо не си написал, аз понякога чак съм се чудила дали не е грешка в настройките и само аз да си виждам написаното Mr. Green. Благодаря за отговорите, то докато намеря как да поръчам от сайта, вече започнах да размислям дали да поръчвам от там.

Grinning не е в твоя компютър проблема:) наистина не отговарят много много на новите!

# 63
Моля, ориентирайте ме откъде мога да си купя поставки за баня?Всякакви полички, принадлежности за четки и пасти за зъби, сапуни, но не шкафчета.Отдавна не съм купувала такива неща, сега не мога да се сетя.И по възможност магазин по в центъра, да не е в западната зона.

# 64
Сещам се за http://emir.bg/order/?main_page=page&id=4, понеже казваш по в центъра, последния адрес може да ти е удобен.

# 65
  • ride my bike...
От къде да купя парче панама за бродиране?

# 66
Да сте виждали саксии за стена? Които директно да се закачат на стена, а не да висят.
Също така има едни торби за цветя, с отвори за влачещи цветя, които са също за стена. Някой има ли такива?

# 67
Къде почистват злато качествено  Rolling Eyes за сребро знам едно място, но понеже бижутата са стари и с камъни и момичето не искало да рискува  Tired

# 68
  • Варна
От къде да купя парче панама за бродиране?
  От подлеза на гарата има БГ,панама и едра и дребна на много добра цена,и различни цветове,Ако ти трябва от вносната има в магазините за гоблени и в магазина на машини Тойота /до Ботевата градинка/,

# 69
Заинтригувахте ме с тези очила и по скоро с този магазин "Море от очила".
Къде се намира - на Драгоман разбрах, че е, но къде точно?
И очилата със защита ли са, маркови ли са?
Благодаря Simple Smile

И аз  със същите въпроси  Embarassed

# 70
Благодаря Simple Smile

И аз  със същите въпроси  Embarassed

От тези очила съм си вземала преди години, изобщо не мога да кажа че са маркови, по-скоро като тези из сергиите продавани за маркови и на една малко по-ниска цена Peace
На Драгоман, това е срещу Стоматологията, пресечката непосредствено след заведението от дясната страна, иначе се намира/ има едно заведение- пицария мисля дървено, излиза почти на тротоара/ там в едно блокче. Но то е склад на едро по-скоро по 1 или 2 бройки не се продават май  newsm78 а и трябва да имаш някой позната там /вътрешен/ не е магазин защото ...

# 71
  • Варна
Благодаря Simple Smile

И аз  със същите въпроси  Embarassed
До Ла пастарията се намира точно. Има очила с известни марки, но са реплики. Имат защита, поне тези, които съм гледала. Мисля, че защитата може да се провери на място.

# 72
Сещам се за http://emir.bg/order/?main_page=page&id=4, понеже казваш по в центъра, последния адрес може да ти е удобен.

Благодаря за идеята!
Пак не ми е много близо, но поне мога без транспорт да проверя какво има там.

# 73
Като обикаляте за очила, ако някой случайно види медено кафяви ретро очила, малко бухалски, с големи рамки, ако може да ми пише. Също търся ретро очила с два цвята рамки, особена слабост са ми бяло и червено. Преди виждах много и докато се наканя да купя, модата им мина и вече не мога да намеря, но ги харесвам и демоде пак ще нося, стига да намеря.
Сещам се за един магазин за очила в една уличка до ВИНС-а, по едни стълбички се слизаше надолу. Като студентка помня, че цялата група купуваше от там и бяха много доволни, дали съществува още?

# 74
  • ride my bike...
очила купувам от Арсис - ул Битоля 7. Това е склад, но продават и на дребно.
Голяма част от тях за със защита.

Общи условия

Активация на акаунт