На пазар във Варна - 21

• 50 875
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
,

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 23:07 от monda

# 646
.

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 23:33 от Markrit

# 647
,

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 12:22 от monda

# 648
  • ВАРНА
От къде да купя декоративни бели или черни пера за декорация?Трябвам ми за декорация.Видях ги омотани на една люлка в дискотека и се роди идеята да направя голяма рамка с бели пера.

# 649
  • Deutschland/HE
От къде да купя декоративни бели или черни пера за декорация?Трябвам ми за декорация.Видях ги омотани на една люлка в дискотека и се роди идеята да направя голяма рамка с бели пера.

миналата година имаше в един магазин точно срещу църквата Св.Атанасий.

# 650
  • Варна
Девойки,знаете ли кьде преместиха аутлета от Молл Варна,който бе на 3 етаж ,мисля че се казваше Мега аутлет или нещо такова...?
Сьщото искам да попитам и за Аутлет1,който до скоро бе в Пикадили парк?И от двата сьм си купувала страхотни неща,на смешни цени.
Благодаря.

# 651
  • Варна
Къде има разнообразие на сандали Ipanema? Вчера гледах на щанда в Гранд мол на партера, но нямат и 1/3 от тазгодишната колекция според мен. В кои магазини се предлагат? Видях, че се рекламират доста и по билбордове, но не можах да видя, дали има посочени магазини. Благодаря!  bouquet

P.S.: Благодаря и за инфото за бански Feba. Ще мина да проверя.  bouquet

# 652
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте.
Някой знае ли магазин, където да продават тюл ( разнообразни цветове) , не във всички магазини за платове има, за това реших да питам, вместо да се мотам на посоки.
Благодаря предварително  Mr. Green

# 653
Мами  много спешно питане.Църквата Св Никола и Св Николйа Чудотворец във Варна една и съща ли е и ако не къде точно е Св Никола.Благодаря.
Намерих отговор една и съща е.Извинявам се за спешното нахлуване в темата ви .

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 12:02 от pavzgu

# 654
Момичета правили ли сте рекламация на обувки от Паоло Ботичели? Купих си скоро сандали от там за 37лв. а се оказаха пълен боклук, носих ги няма и седмица и целите се разлепиха, казаха че ще ги залепят, утре ще ги взема....обаче съм страшно разочарована от качеството!  #Cussing out

# 655
  • ride my bike...
aз лично не съм, но една приятелка имаше такъв проблем. отиде и и смениха сандалите без проблем.

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 12:31 от Laluni

# 656
Момичета правили ли сте рекламация на обувки от Паоло Ботичели? Купих си скоро сандали от там за 37лв. а се оказаха пълен боклук, носих ги няма и седмица и целите се разлепиха, казаха че ще ги залепят, утре ще ги взема....обаче съм страшно разочарована от качеството!  #Cussing out

И аз съм много разочарована от една чанта уж нова колекция,наръсих 50лв и се отвориха шевовете след 1 седмица  #2gunfire

# 657
Само името им е италианско . Mr. Green

# 658
Купих си обувки от Паоло Ботичели, буквално на 20-та минута се скъсаха до шевовете, върнах ги дадоха ми да си избера други. На следващият ден и те така,отидох вдигнах скандал, че не искам да ги сменям повече с обувки от тях и си взех парите обратно  #Cussing out

# 659
 smile3511 какво да кажа незнам.

Общи условия

Активация на акаунт