На пазар във Варна - 21

• 51 050
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Киса, в магазина за техника в Двете кули също има малки и евтини ТВ-та.

Благодаря, ето един повод най-сетне да посетя този мол!  Laughing

Не че има какво да се види там, но приятна разходка.  Heart Eyes

Наистина няма какво, прилича ми на Пфое Мол  Simple Smile

Иначе, имаше точно 2 модела малки ТВ-та на една и съща марка Хюндай.

# 361
  • Варна
Благодаря Ви момичета!
Джиджи, Пикадили център е този над Окръжна или най-първото Пикадили - над Чаталджа?

# 362
Имам дамско огледалце от Орифлейм, което ми подариха моите родители заедно с едни комплект пудра и перли за моя абитуриентски бал в далечната 1995 г., не е мръднало за толкова години, не знам дали сега качеството им е същото, но това се оказа просто неочаквано издържливо!

# 363
  • Варна
Благодаря Ви момичета!
Джиджи, Пикадили център е този над Окръжна или най-първото Пикадили - над Чаталджа?

Над Окръжна.

# 364
Къде има по-голямо разнообразие от книги втора употреба? Освен Синия пазар ...
На Мария Луиза срещу Общината има в една малка пресечка една книжарничка.
Още една има в началото на Шипка, като тръгнеш от кръстовището с Мария Луиза в ляво.

Благодаря! Май съм виждала табела "стари списания и вестници" на булеварда и стрелка, която сочи в пресечката, не знам дали за същото става дума  Rolling Eyes
А за втората книжарница, на самата улица Шипка ли е или вляво от улицата  Rolling Eyes

# 365
Здравейте,
искам да купя на моето дете една от тези триколки:
http://moni.bg/?act=inside_product&product_id=1423
http://moni.bg/?act=inside_product&product_id=1427
http://moni.bg/?act=inside_product&product_id=1422&file_id=18838

да знаете къде мога да ги видя на живо! Simple Smile

# 366
Виждали ли сте някъде хубаво малко огледало за дамска чанта?
Преди година си купих от DM, вече е за боклука,а не съм го ползвала кой знае колко често.
Наскоро си купих от дрогерията Лили или Или преди сфетофара на Чаталджа до ДСК .

# 367
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Веси-ту в ХИПОТО трябва да ги има.

# 368
  • Варна
Благодаря пак на всички относно огледалцето Simple Smile

# 369
  • ...на безопасно
Здравейте, момичета. Някой преди време беше писал, че в Елитис до Елпром имало хубави чанти на първия етаж. Някой да има по-пресни наблюдения?

# 370
Иначе, имаше точно 2 модела малки ТВ-та на една и съща марка Хюндай.
Ee, Киса, нали уж беше наясно, че търсиш нещо, от което няма голямо предлагане. Peace
В такъв случай не ходи и до Метро. Laughing

Ние търсим 37-инчов. И на такива точно избора е ограничен. 32 инча са  ми са малко, 42 - много... Угодия няма. Mr. Green

# 371
Здравейте, момичета. Някой преди време беше писал, че в Елитис до Елпром имало хубави чанти на първия етаж. Някой да има по-пресни наблюдения?

Аз  Grinning Има - да. Не знам какъв ти е стила, но на мен определено доста модели ми харесват и са оригинални. Peace
Миналата седмица бях там.

# 372
  • Варна
запис Hug

# 373
.
има яки чанти там, и на мен ми допаднаха, както и много други неща в магазинчето, струва си да се посети . Като влезеш мисля че вдясно беше.

# 374
  • ...на безопасно
Благодаря, ако не завали ще отида след работа.

Общи условия

Активация на акаунт