На пазар във Варна - 21

• 50 981
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
детски рожден ден в Аспарухово, в "мола", на мен ми допадна   Peace
на третия етаж е

# 481
детски рожден ден в Аспарухово, в "мола", на мен ми допадна   Peace
на третия етаж е

Там ли беше позволено пушенето или в мола във В. Търново  newsm78 нещо ми се губи....

# 482
Пушенето там (в детския център в Аспарухово) не е разрешено  Naughty

Да знаете от къде мога да купя захарни фигурки за декорация  newsm78

# 483
  • Варна
Пушенето там (в детския център в Аспарухово) не е разрешено  Naughty

На центъра до сладкарница Дилайт/също има щанд,на който продават тяхни продукти съм виждала захарни фигурки,Наскоро с дъщеря ми се спряхме да гледаме едни Шрековци Joy  Ако някой не се сеща къде е от градска болница се тръгва надолу към детската площадка ,
детски рожден ден в Аспарухово, в "мола", на мен ми допадна   Peace
на третия етаж е
 Там беше рождения ден на сина ми миналата година,И съм доволна,Плащаш си залата за колкото време искаш ,избираш какво парти да бъде/ние бяхме на пиратско/ избираш си меню и като бонус след като изтече времето имат да играят един час безплатно в детския кът,А колкото до пушенето вече се пуши само в бара на 4 етаж на терасата/над детския кът/,

# 484

Имаше миналата година един склад за разни сладкарски принадлежности в Трошево, но не мога да обясня точно къде, от Пфое мол надолу по улицата и след това се свива по една пресечка в дясно....абе някой ако го знае мястото и може да обясни... Embarassed

# 485
  • Варна

В сладкарския магазин на Крамер - до Медицинския и в Гранд Мол - има.

# 486
Захарни фигурки има и в сладкарница Маргаритка намира се в уличките зад пощата

# 487
  • Варна
Къде из центъра има магазин за камъни /полускъпоценни, минерални и др./? Трябва ми син слънчев камък.

# 488
  • Варна
Къде из центъра има магазин за камъни /полускъпоценни, минерални и др./? Трябва ми син слънчев камък.

Сещам се за този на Мария Луиза, от ДНФ като тръгнеш към общината.

# 489
  • Варна

Ааа, да бе, вляво. Сетих се. След малко ще се занеса до там. Благодаря ти   bouquet
И все пак ако се сетите за някой друг магазин, споделете моля  Simple Smile

# 490
  • Deutschland/HE

Ааа, да бе, вляво. Сетих се. След малко ще се занеса до там. Благодаря ти   bouquet
И все пак ако се сетите за някой друг магазин, споделете моля  Simple Smile

на ул. Сан Стефано и ул. Граф Игантиев, съвсем близо до църквата Св. Атанас има един магазин за камъни и авторски бижута, но не се сещам точното му име /дали не беше 5-тия елемент/

# 491
  • ride my bike...
Kaмъни има в едно магазинче на чаталджа. След кръстовището с Генерал Колев. Пада се в ляво посока Чаталджа. Също има и в едно магазинче до подлеза на Шипка, до един златарски магазин. магазинчето е малко "фън шуй" или нещо такова....
захарни фигурки - в Илчовски на ул "Български Орел"

# 492
От къде мога да си купя ефикасен препарат против мравки и ...хлебарки  #2gunfire
Аз съм много доволна от Айкън. Продават го в агроаптеките и не е отровен. Доколкото знам в детските градини с него пръскат.  30-50 минути след пръскането няма проблем и детето да си е в къщи. А резултата е видим.

# 493
  • Варна
Знаете ли някой шивач, който да прави обувки за спортни танци по поръчка?! При това да работи бързо, че ни трябват за петък. ooooh!

Или пък магазин, в който да продават такива? Peace

# 494
  • Варна
Магазин - http://www.aitadance.com/MhObg5KvQ9KHMheLMtezUFSXQ9Wzg5OzEZ.html
Чувала съм и за шивач, но ще ми трябва малко време да поразпитам за координатите.

Общи условия

Активация на акаунт