На пазар във Варна - 21

• 50 977
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Мерси, Alexandra, тези ги открих и аз преди малко, ама са се поуляли с цените, особено пък за детски обувки, които след 2-3 месеца вече няма да са по мярка. Rolling Eyes Ще мина да ги видя утре все пак, дано да работят и в неделя. Peace

Ако разбереш координати на обущаря, пиши непременно!

# 496
  • Варна.....
Има ли магазин за чай?
Доколкото зная Чайната до РДВР е затворена, а в Дрогерията до Комикс клуб няма това, което търся.

# 497
Има ли магазин за чай?
Доколкото зная Чайната до РДВР е затворена, а в Дрогерията до Комикс клуб няма това, което търся.
Не ги знам тези места и може някое от тях да се дублира с това, което предлагам. Хубав чай съм взимала от магазина с котката до книжарница "Пингвините" до църквата "Св. Никола".

# 498
Момичета съществува ли все още билковата аптека до НОИ? А също някой знае ли за един дядо който забърквал билкови смеси, последно се помещавал в пресечката м/у офис 1 и училището в някоя от бараките?

# 499
Момичета съществува ли все още билковата аптека до НОИ?
Да, там си е.

# 500
Знаете ли някой шивач, който да прави обувки за спортни танци по поръчка?! При това да работи бързо, че ни трябват за петък. ooooh!

Или пък магазин, в който да продават такива? Peace
Магазина беше споменат вече...Обущаря се каза Демир и е в блоковете под Автогарата, но дали все още се занимава ...Телефона му беше 74 00 33.

# 501
  • Варна
Момичета съществува ли все още билковата аптека до НОИ?
Да, там си е.

Не знам коя точно е билковата аптека, но на една от аптеките в района пише: "Не е билковата аптека"  Laughing

# 502
Момичета съществува ли все още билковата аптека до НОИ? А също някой знае ли за един дядо който забърквал билкови смеси, последно се помещавал в пресечката м/у офис 1 и училището в някоя от бараките?
Билкаря е под една кооперация точно зад кръглата банка Експресбанк.
Илия Димитров мисля се казва.

# 503
  • Варна
Продават ли някъде на метър синджирчета като на нокторезачките (в златисто обаче)?

# 504
Билкаря е под една кооперация точно зад кръглата банка Експресбанк.
Илия Димитров мисля се казва.

Да точно той. Мерси.   bouquet

# 505
Продават ли някъде на метър синджирчета като на нокторезачките (в златисто обаче)?
Освен да потърсиш в кинкалерия , малко тъпа идея .. ама за др. място не се сещам.

# 506
  • Варна
Знаете ли някой шивач, който да прави обувки за спортни танци по поръчка?! При това да работи бързо, че ни трябват за петък. ooooh!

Или пък магазин, в който да продават такива? Peace
Магазина беше споменат вече...Обущаря се каза Демир и е в блоковете под Автогарата, но дали все още се занимава ...Телефона му беше 74 00 33.

Мерси много! Hug

# 507
  • Варна
Освен да потърсиш в кинкалерия , малко тъпа идея .. ама за др. място не се сещам.
Не е тъпа идеята, гледах по разни кинкалерии и магазини за мъниста, но нямаха такива с топчета, така че някой ако е виждал някъде  Flutter

# 508
Преди години съм си купувала от кинкалерията на Пискюлиев, продава се на метър и си купих точно златист

# 509
Дали някоя таксиметрова фирма предлага нещо като абонамент с отстъпка? Ако човек ползва такси всеки ден по едно и също време за отиване и връщане, дали някоя фирма не предлага отстъпка за това, че ще се използва само тази фирма или като знаят, че всеки ден в определено време ще пътува клиентът да организират нещо като групово пътуване?

Общи условия

Активация на акаунт