На пазар във Варна - 21

• 50 936
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Не ми е може би за тук въпросът, но имате ли отзиви за Учебен Център Варна/ аз първоначално помислих че става въпрос за Езиков център варна, но не би/. Никога никой не ми е казвал нищо за този учебен център  Thinking

# 511
Къде мога да открия декоративна козметика на RIMMEL?
Зелен дух найдобре се уточни сама с някой шофъор от таксиметровата компания на която си се спряла!

# 512
  • Варна

ДМ, май и в Елитис има.

# 513

ДМ, май и в Елитис има.
Както и в дрогерия Лили.

# 514
Трябва ми дърводелец. Споделете няколко поне, моля Simple Smile
За поставяне на каса на врата и т.н.

# 515

ДМ, май и в Елитис има.
Както и в дрогерия Лили.

ДМ, май и в Елитис има.

В Елитиса няма! благодаря ви за инфото!  bouquet

# 516
Здравейте! Някой сеща ли се за музикален магазин във Варна? Да продават CD, DVD и да има голям избор. Опитвам се да открия един албум на Skunk Anansie. Търсих го в Пъблик, Ориндж и всички други големи книжарници, но никъде го няма!

# 517
  • ride my bike...
По улицата до Валентина, срещу бившото 1-во районно има голям магазин

# 518
Мен ме интерисува дали ще пуснат DVD бг сериалите ?

# 519
По улицата до Валентина, срещу бившото 1-во районно има голям магазин
Вярно! Благодаря,че ме подсети! Ще проверя и там!  Peace

# 520
Къде продават козметиката за коса на Шварцков професионалната серия. Нито салон нито дистрибутор за Варна мога да намеря? newsm78 #Crazy

# 521
Къде продават козметиката за коса на Шварцков професионалната серия. Нито салон нито дистрибутор за Варна мога да намеря? newsm78 #Crazy
Виж в една от съседните теми за пазаруване от http://www.enzo.bg/kozmetika/kozmetika-za-kosa/?f=1-1-2-3649-4371. Аз си взех един шампоан на Schwarzkopf от там, много съм доволна. Пудрата за обем, от дистрибуторите ми излиза към 20 лв, тук е 10 и нещо. Не съм чела темата последните дни, допреди няколко дни никой не се беше оплакал от качеството на продуктите.
Добавям, че има един салон до китайския ресторант "Азия", там работят с продукти на Schwarzkopf и може да се поръчат.

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 21:07 от Зелен дух

# 522
  • Варна
От къде да купя красива кутийка за бижута, по възможност с чекмеджета за малка госпожица? Детето живее в чужбина и ми се иска да е качествен подаръка. Някъде съм мяркала дървени, изглеждаха страхотно, но нямам спомен къде.

# 523
  • ride my bike...
Такива кутийки има в Слънчоглед. Но са само от дърво. Може да я комбинираш с нещо за декорация. детето само да си я украси.

# 524
  • Варна
Трябва ми шивач за корекция на панталони/дънки около Чаталджа. Можете ли да ми помогнете? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт