На пазар във Варна - 21

• 50 898
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
имаше там но не ми харесаха, до Червения ходих в магазина , там пък въобще нямаше. Къде другаде има домашни потреби с по- красиви комплекти?

в Техно@Hоме в Гранд Мол

# 571
имаше там но не ми харесаха, до Червения ходих в магазина , там пък въобще нямаше. Къде другаде има домашни потреби с по- красиви комплекти?

в Техно@Hоме в Гранд Мол

Е каза , че не и харесват .
 newsm78

# 572
http://www.barmagazin.net/melba_sladoled.html

Тук има готини чаши, всякакви  Peace

# 573
А в магазина който е срещу касите на Карфур дали няма ?
А също незнам дали и в Прего не се продават , ама питащата така и не обясни колко и по какъв начин да е красив въпросния сервиз.
Щото всеки има различен критерий за красиво .
За едни може да са кристалните , за други шолички като в РСВ то от 70 те години. Mr. Green

# 574
Момичета, може ли да споделите за не много скъп и надежден курс по немски за начинаещи?

# 575
  • Варна
Реа, кокошчица мерси !
Купих кучегон. Първоначално се бях насочила към спрей, но се сетих, че ако кучето вече е нахапало човека и аз започна да пръскам, ще е опасно за човека.
Продавачът ми каза, само да не го изпробвам върху вързано куче, тогава ставало агресивно. Да се надявам, да не ми се налага да го използвам!

# 576
в Техно@Hоме в Гранд Мол
Е каза , че не и харесват .
 newsm78
В Пикадили парк на първия етаж има такива магазини, но не знам дали има купи за мелба.

# 577
  • Варна
Налага ми се да си прибера обувките в спалнята и не мога да приема да стоят в картонени кутии и да ми миришат на.... обувки. Спешно се нуждая от съвети и откъде мога да си купя едни найлонови неща за съхранение на обувки.

# 578
Момичета, спешно търся рокля за момиченце на година и половина за кръщене на приемлива цена, а нямам много време да обикалям. Бихте ли ме насочили къде да проверя?
Благодаря предварително!

# 579
От каква материя, какъв цвят, едноцветна ли да е? Колко е приемливата цена за теб? Като за едно обличане ли или и после да може да си я носи?

# 580
Видях много сладурски малки рокли на Владислав в близост до магазин Крис и Офис1, не знам как се казва магазина.
В Гранд Мол също ще намериш  Peace

# 581
едни найлонови неща за съхранение на обувки.

Такива найлонови неща  Mr. Green има в Кауфланд - преди два-три месеца видях там. Събират доста чифтове. Имаше такива за държане под леглото, имаше и вертикални, които да закачиш в дрешник на закачалка.

п.с. Извинявай за зеленото ухилено, стана ми смешно определението.
 Hug

# 582
  • Варна
Налага ми се да си прибера обувките в спалнята и не мога да приема да стоят в картонени кутии и да ми миришат на.... обувки. Спешно се нуждая от съвети и откъде мога да си купя едни найлонови неща за съхранение на обувки.
От тук може да си купиш с ваучер:
http://promograd.bg/offers/view/id/1149

# 583
Малко извън темата,но някой да знае кога е намалението в Зара Thinking

# 584
Май в края на месеца.

Общи условия

Активация на акаунт