На пазар във Варна - 21

• 50 825
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
И аз пак с питане - авто - тенекеджийски услуги с добро качество на нормални цени?  Whistling

# 676
Здравейте, варненки! Знам че, въпроса ми не е за тук, но не можах да открия подобна тема. Та, може ли да ми препоръчате спокоен плаж във/около Варна, до който да се стига с градски транспорт. Досега винаги сме ходили на Камчия и много ми харесва, но сега ще сме без кола и май няма как да стигнем до там  newsm78. Моля посъветвайте ме, че ако разчитам на мъжо, ще ходим само в морската градина, а там ми се струва адски мръсно и всички са с извинение г.з до г.з Sick

# 677
Във Варна плажовете са претъпкани, няма спокоен плаж съжалявам да го кажа.  Cry
За Паоло Ботичели, върнаха ми парите, след като искаха да ми върнат нескопосано залепени сандалите/все едно аз си ги бях лепила  hahaha/

# 678
Във Варна плажовете са претъпкани, няма спокоен плаж съжалявам да го кажа.  Cry

Все още не са станали претъпкани през седмицата. Ходя през седмицата на Кабакум плаж и все още не е претъпкан. За Траката е същото и Аспарухово, но за вас danifv, ще са доста далеч за автоус  Tired

# 679
Здравейте.
Искам да ви питам знаете ли къде или кой може да изкупува хладилници?

Нашият е за ремонт, но фризера му работи отлично и не бих искала да го пратя на боклука. Ако някой ги изкупува би било чудесно, защото ще свърши работа и на други, след поправката.

Моля, да ме насочите, ако имате представа къде.

# 680
До Дружба и Слънчев ден се стига лесно с градски транспорт и плажовете са добри (особено на Слънчев ден)   Peace

# 681
  • Deutschland/HE
До Дружба и Слънчев ден се стига лесно с градски транспорт и плажовете са добри (особено на Слънчев ден)   Peace

плажа на Слънчев ден е невероятен, особено пред Палас Simple Smile Единственият недостатък е баира на връщане, когато слънцето те е напекло.

# 682
Какво ще кажете за Deishmann, да рискувам ли с тях? Става въпрос за обувки, въпреки че си бях купила от там сандали, носих ги две лета докато не ги изтърках... Mr. Green бях много доволна, някакви отзиви?  Heart Eyes

# 683
А къде са най-хубавите плажове между Варна и Златните? С кола сме Simple Smile
Преди съм ходила на Ривиера и беше много хубаво, но къде е?
Благодаря Simple Smile

# 684
  • Варна
За Ривиера - като стигнеш до светофара на Златни пясъци, завиваш надясно и след около 1км стигаш Т-образно кръстовище - от ляво е портала на Ривиера.

# 685
Здравейте.Къде мога да намеря красиви шноли и украшения за коса в района на центъра?Преди много харесвах нещата от Евита Перони, но отдавна го затвориха за съжаление

# 686
  • Варна
Да похваля камъка-део от "Хатори". Разкошен -  честно казано, не очаквах подобен страхотен резултат.
 И да допълня, че невинаги го има, но може да се поръча. Flutter
Отдавна си търся подобен. От магазин във Варна ли си го взе?

# 687
  • ride my bike...
магазин Хатори е до кукления театър.
Някой знае ли дали в момента има халати за баня с качулка в Кауфланд и приблизително колко струват?

# 688
Търся 5-10см дантела за обкантване на рокля. На Пискюлиев магазина дали има разнообразие от цветове?

# 689
Търся 5-10см дантела за обкантване на рокля. На Пискюлиев магазина дали има разнообразие от цветове?

Има разнообразие,зависи какъв точно тип търсиш,същата фирма има и в подлеза на у-ще Димчо Дебелянов до старата рибна борса на Пискюлиев  Peace

Общи условия

Активация на акаунт