На пазар във Варна - 21

• 50 854
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Всичко в Паоло ботичели само името му е италанско...качеството - китайско.Там пазаря само в крайна нужда при разпродажба.Поне да не давам повече от 20 лв. за боклуци.

# 661
Не съм си и помисляла, че така ще стане, мислех че нещата са сносни, гледам доста хоря пазаруват от там.  newsm78 А досега нищо не бях купувала.... Tired

# 662
Не е чудно , че са им пълен боклук продуктите .Няма как да е иначе .Хем да е уж итал. , хем да е за къмто 20 лв.
Помислете какви материали са вложени в сандал от 20 лв. ?
Според мен мушама и картон .Е , такива обувки как да ви изкарат и един ден.
Предпочитам да си имам само 3 чифта обувки , да дам повече пари , но да са направени от качествени материали , да са меки и удобни и да ги скъсам от носене.

# 663
  • Нейде из лудите гори...
Маркрит    202uu
По-добре си искайте паричките, от колкото да си вземете нови боклуци  Peace
Аз от тия евтино лъскави магазини купувам само когато е спешно с ясната представа , че няма да е за дълго.
Дано ви върнат парите  Peace

# 664
  • Варна
Къде има разнообразие на сандали Ipanema? Вчера гледах на щанда в Гранд мол на партера, но нямат и 1/3 от тазгодишната колекция според мен. В кои магазини се предлагат? Видях, че се рекламират доста и по билбордове, но не можах да видя, дали има посочени магазини. Благодаря!  bouquet

P.S.: Благодаря и за инфото за бански Feba. Ще мина да проверя.  bouquet

Аз вчера си взех , но от Гранд Мол. В Мол Варна също има, но на други места незнам. Може би изобщо нямат половинки. Дъщеря ми мери чехли , единия номер малък, следващия голям.

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 19:27 от Barbera

# 665
Къде има разнообразие на сандали Ipanema? Вчера гледах на щанда в Гранд мол на партера, но нямат и 1/3 от тазгодишната колекция според мен. В кои магазини се предлагат? Видях, че се рекламират доста и по билбордове, но не можах да видя, дали има посочени магазини. Благодаря!  bouquet

P.S.: Благодаря и за инфото за бански Feba. Ще мина да проверя.  bouquet

Аз вчера си взех , но от Гранд Мол. В Мол Варна също има, но на други места незнам. Може би изобщо нямат половинки. Дъщеря ми мери чехли , единия номер малък, следващия голям.
В Хуманик също ги предлагат.

# 666
  • Варна
Гледам, негативни сте към обувки Паоло Ботичели (нямам нищо от тях), а мнение за обувки Тенденз? (и за тях бях чула не много хубави неща)...

# 667
Засега съм доволна от обувки, които купих от един магазин до Зимно кино Тракия, срещу пилетата на грил, от другата страна на булеварда, точно на ъгъла на светофара. Аз съм недоволна от Сара Пен. Вече приключих с тях.

# 668
Засега съм доволна от обувки, които купих от един магазин до Зимно кино Тракия, срещу пилетата на грил, от другата страна на булеварда, точно на ъгъла на светофара.

И аз съм доволна от тях. Скоро даже гледах на витрината, че имат сайт, но не се сещам какъв беше той ( нещо обувки.бг ли....или нещо такова )

# 669
  • ВАРНА
От къде да купя декоративни бели или черни пера за декорация?Трябвам ми за декорация.Видях ги омотани на една люлка в дискотека и се роди идеята да направя голяма рамка с бели пера.

миналата година имаше в един магазин точно срещу църквата Св.Атанасий.
[/quot

Къде е тази църква ?

# 670
  • Deutschland/HE
От къде да купя декоративни бели или черни пера за декорация?Трябвам ми за декорация.Видях ги омотани на една люлка в дискотека и се роди идеята да направя голяма рамка с бели пера.

миналата година имаше в един магазин точно срещу църквата Св.Атанасий.
[/quot

Къде е тази църква ?

на ул. Граф Игнатиев се намира, в Гръцката махала.

# 671
Момичета, къде има магазин за чамови мебели?

# 672
Момичета, къде има магазин за чамови мебели?
Преди време съм виждала на Образцов дом на 2-рия етаж  Peace

# 673
Да похваля камъка-део от "Хатори". Разкошен -  честно казано, не очаквах подобен страхотен резултат.
 И да допълня, че невинаги го има, но може да се поръча. Flutter

# 674
  • ул. "Мечтание"
...а мнение за обувки Тенденз? (и за тях бях чула не много хубави неща)...

Имах техни зимни ботуши. Носих ги 4 години без да мръднат, накрая ги изхвърлих, защото ми писнаха. Единствено вътре се съсипа стелката, но си я смених. Не го броя за негатив.
Също на Мат Стар харесвам обувките. Миналата зима си взех техни зимни, много съм доволна. На децата също купувам техни, за сега не са успели да ги съсипят. Simple Smile
От Паоло Ботичели и Сара Пен и аз не съм особено доволна.

Аз да питам... Някой би ли могъл да ме насочи към сервиз за електроника. По-точно ми трябва някой, който да ми оправи портативното радио, тунера му се скапа нещо (цифров е). Може и само някоя жица да е разкачена, ама като не разбирам. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт