Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 070
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • Разград
krismar ,това беше закачка с Хриси! Не се тревожи,не съм визирала твоите думи!
Радвам се,че слезе от балкона и започна да пишеш. Може би само аз не съм те поздравила,затова: Добре дошла сред нас!!!  Party
Докато навляза и.....филма свършил!
Хем ви чета,хем ми се пише ,хем  решавам задачи с децата - подготвят се за тест и.............накрая
май ще стане тъпоъгълен триъгълник,Мукадес,окръжност Керим-Фатмагюл и ...............упс!!!!!

# 106
е именно - "..." искам в трейлъра

Имаме разминаване.  Peace Аз не искам да ни го изгърмяват в трейлър. Искам яваш, яваш в четвъртък вечер. Ама така, че да се размажа от кеф!

+ 1

вече знаем почти цялото съдържание на 74 ,нека има и изненади Grinning

На мен не ми е ясно ,в каква книга се подписват младоженците newsm78
те вече имат подписи,но това формално ли е ,или нещо за спомен да им остане Thinking

# 107
И няколко целувки с лавандулов аромат.

Точно така!

+

# 108
  • Под Сините камъни

На мен не ми е ясно ,в каква книга се подписват младоженците newsm78
те вече имат подписи,но това формално ли е ,или нещо за спомен да им остане Thinking[/color]
И аз цял ден се чудя това те нали имат сключен брак защо пак се подписват в книга

# 109
Мдааа, като нищо "..." и да останат за 75 еп.

# 110
  • В Града на Липите
Тая книга дето се разписваха в нея ми заприлича на семейния им албум. По цвят и размер.  newsm78 Нещо формално ще е. Те са женени законно, така или иначе.

# 111
Здравейте момичета,
Изведнъж ми стана много тъпо, че филмът свършва толкова скоро. Всичко така ще ми липсва. Все едно Керим и ФГ ще заминават за Австралия и трябва завинаги да им кажа чао. Така се чувствам. Направо ми е мъчно отсега. Каквито и проекти да започнат няма да виждаме Керим и ФГ (а и другите) в нови серии. Донякъде ми се иска да има трети сезон. Цяло лято да го чакаме, а после с нови сили да гледаме сериите. Сега ми е мъчно  Cry

# 112
        Момичета чакайте да ви споделя нещо. От време навреме чета английския форум и там пишат най-различни националности., етноси и тн, включително и мюсулмани. И се водеше разгорещен дебат дали било харам да се снимат секс сцени във филми/сериали и да се показват(дори и да не е нещо много хард). Та имаше много мнения, че било харам и актьорите извършвали грях. Една жена от форума контрира писанията,  че било харам и да се гледат тези сцени( а пък всички ги гледали). Та не знам как седи въпроса.
            Не знам харам ли е, грях ли е , нека да съм грешна, но искам по-бързо да идва първата брачна нощ. Искам да видя как Керим и Фатма с общи усилия ще преоделеят страха и ще се насладят един на друг. Надпвам се да е тази серия и да не го отлагат, че вече ще се пръсна от чакане на сватбата и нощтта след това. Ако е харам това, всички май сме грешни и можем да си запазим по едно местенце в ада.  Twisted Evil Twisted Evil Joy

Пишете ме и мен при дяволите,но си искам брачната нощ.Да не би да беше за гледане как Мукито ражда и мучи като крава?Аз си искам сладурите иначе ще бъде като незавършена любовта им.

# 113
Мдааа, като нищо "..." и да останат за 75 еп.

Не могат да ни го причинят това, как ще се чака цяла седмица не знам...надявам се да се смилят над нас и да остна в 74 епизод. Това ще е дин чудесен завършек на сватбата.  Simple Smile Heart Eyes Heart Eyes

# 114
Здравейте и от мен, нямате стигане:animal037: момичета...
 Благодаря за новата тема:bouquet:  bouquet  bouquet
Морски бриз, много ми хареса описанието на традициите при Къна геджеси, така винаги навлизам по-навътре в детайлите
Норитка 1- дано не си права, че ще ги нападне в кащата, та ние чакаме първа брачна нощ, а не екшън
Марта 59 - с нетърпение очаквам изненадата с нещо ново за Муки
Хриси, круела - Благодаря за превода на песента
Ваня- чудесен текст за любовта, но не го крий, нека всеки го прочете
Малчева - ти както винаги си огън

И накрая дза споделя това с вас, днес ми се падна като късметче с кафето, щом го прочетох си помислих, че идеално за Муки и Мустафа

"Лошият човек е като въглена, ако не те изгори, ще те очерни"

# 115
# 116
Дейзи,според религиозните разбирания винаги ще има спор по въпроса,дали е грях да се показват и гледат интимни моменти между двама души.Но всъщност хората се оправдават с религията.На мен ми се струва,че въпросът е по-скоро в предрасъдъците,които според развитието на различните националности са се градили в течение на различни епохи.Нито една религия не отрича любовта,а тъкмо обратното,насърчава я,но тя винаги се свързва с продължение на поколението,което означава,че любовта се обвързва със секса.Не ми е известно дали в Корана някъде се упоменава,че е грях да се любиш и да показваш любовта си(нямам предвид самия полов акт).Със сигурност развратът е грях,както и неговото демонстриране.Тук става въпрос обаче за нещо друго.И пак е въпрос на тълкуване,а това тълкуване се влияе от предразсъдъците на хората.
За „трудния изпит“
Мисля си,че изпитът наистина е труден.Отново лежи на плещите на Керим.Да се надяваме,че след разговора с психоложката той е преудолял своите страхове.Сега обаче пак от него зависят много неща.Той трябва да внимава да не събуди у нея спомена за онази нощ.А тук са важни,както докосванията,така и думите,които понякога могат да са по-възбуждащи от всичко.Не без значение е и позата,за която говори Аша.Ще е важно да усеща нейните движения и потребности,да реагира адекватно,да и дава възможност да бъде самата тя активна в любовната игра,да я насърчава.Не всеки мъж е добър любовник,но ние вярваме във възможностите на Керим smile3521От друга страна се надявам след всичко,което видяхме през последните няколко серии,Фатмагюл наистина да бъде активна.Може би не от първата секунда,но след това.Особено ако усети колебание у него.Това би му помогнало значително.Все пак тя не се посвени открито да говори с него за интимните си реакции.Това беше голяма стъпка.Затова вярвам,че изпитът ще бъде издържан.Не вярвам да ни занимават следващите серии с такъв вид проблеми.Все пак разчитам и на склонността да показват турчина като високо потентен мъж.Тук по-важното е да се покаже на зрителя една от финалните части от лечението на жертвите.А те по различен начин и двамата са жертви.

# 117
  • София
Ох,тази вечер съм на поетична вълна........любителска Hug Laughing

Сватбен ден

Във този слънчев и усмихнат ден,
във вечност двама влюбени се вричат.
Керим и Фатмагюл се те наричат и много се обичат!!!
Ръцете им са вплетени в една,
душите им жадуват любовна топлина!  Two Hearts

Ушила роклята сама,щастлива крачи нежната Фатма,
с красиво кокче на главата,с букетче маргаритки във ръката  bouquet
Керим,ах,този елегантен господин Hug
подстриган според правилата,
със вятърът флиртува му косата,
очите му блестят и отразяват белотата на жената!!!

Любовта в сърцата им цъфти,
но някой доста ще се възмути,
ето,пристига мадам Кетенджи!
Лилава прелест,която гледа подло отстрани!
До нея се върти,добричикият Рахми.
Радва се и страда,че сестричката му ще се задоми....
Понякога на Муки той ще възрази,
а после ще изтрие две истински сълзи......

Дениз,Мюмтаз,Фахретин,
Кадир и Мерием,
страхотен са тандем!!!
Те бдят над младите души,
и пазят техните съдби!!!

На добър час ще пожелая аз,
а следващият епизод ще гледам във екстаз,
тайничко ще чакам да видя сцена любовна,
нищо че ще бъде за някой греховна!!!
txtloves txtloves txtloves txtloves

Димони,отново и отново интересен пост Peace

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 21:53 от evelin

# 118
Dimony, много ми хареса поста ти   bouquet

# 119
        Момичета чакайте да ви споделя нещо. От време навреме чета английския форум и там пишат най-различни националности., етноси и тн, включително и мюсулмани. И се водеше разгорещен дебат дали било харам да се снимат секс сцени във филми/сериали и да се показват(дори и да не е нещо много хард). Та имаше много мнения, че било харам и актьорите извършвали грях. Една жена от форума контрира писанията,  че било харам и да се гледат тези сцени( а пък всички ги гледали). Та не знам как седи въпроса.
            Не знам харам ли е, грях ли е , нека да съм грешна, но искам по-бързо да идва първата брачна нощ. Искам да видя как Керим и Фатма с общи усилия ще преоделеят страха и ще се насладят един на друг. Надпвам се да е тази серия и да не го отлагат, че вече ще се пръсна от чакане на сватбата и нощтта след това. Ако е харам това, всички май сме грешни и можем да си запазим по едно местенце в ада.  Twisted Evil Twisted Evil Joy

Пишете ме и мен при дяволите,но си искам брачната нощ.Да не би да беше за гледане как Мукито ражда и мучи като крава?Аз си искам сладурите иначе ще бъде като незавършена любовта им.
Абсолютно съм съгласна с теб, но ънаете, че в тези религии са с по/други схващания. Но и те ще гледат, не вярвам да сменят канала на тази сцена. Аз не бих се лишила от подобно удоволствие.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт