Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 46 078
  • 746
  •   1
Отговори
  • Пловдив

ПРЕВЕДЕНИ ЕПИЗОДИ - ПЛЕЙЛИСТИ

(1 eп)  (2 еп)  (3 еп)  (4 еп)  (5 eп)  (6 еп)  (7 еп)  (8 еп)  (9 еп)  (10 еп)  (11 еп)  (12 еп)  (13 еп)(14 еп)  (15 еп)  (16 еп)  (17 еп)  (18 еп)  (19 еп)  (20 еп)  (21 еп)  (22 еп)  (23 eп)  (24 еп)  (25 еп)  (26 еп)  (27 еп)  (28 еп)  (29 eп)  (30 еп)  (31 еп)  (32 еп)  (33 еп) (34 еп)  (35 eп)  (36 еп)  (37 еп) (38 еп)  (39 еп)  (40 еп)  (41 еп)  (42 еп) (43 eп)  (44 еп)  (45 еп)  (46 еп)  (47 еп)  (48 еп)  (49 еп)  (50 еп)  (51 еп)  (52 еп)  (53 еп)  (54 еп)  (55 еп)  (56 еп)  (57 еп)  (58 )  (59 еп)  (60 еп)  (61еп)  (62 еп)  (63 еп)  (64 еп)  (65 еп)  (66 еп)  (67 еп)  (68 еп)  (69 еп)  (70 еп)  (71 еп)  (72 еп)  (73 еп)  (74 еп)

Клипове направени от фенове в темата

АКО БЯХ ОБЛАК с български субтитри

ВАЖНО: НА КОЙТО МУ Е ТРУДНО ДА СЕ ОРИЕНТИРА-ДА ПИШЕ НА ЛИЧНИ.

В ПОМОЩ - ДА ПРЕЖИВЕЕМ НАСИЛИЕТО!

ДОБРЕ ДОШЛИ В ТЕМАТА

# 1
  • Пловдив

Галерия със снимки към 74 епизод:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.411830715504128.91760.2 … 681827&type=1

# 2
# 3
# 4
Честита ни нова тема !
Благодарности на Мариянка - и задължителните  на първа страница - изненади !
Нека както винаги  темата да бъде нашето виртуално кътче за среща с приятели и да  си я изпишем с позитивни и оптимистични постове !

# 5
Честита ни нова тема !
Благодарности на Мариянка - и задължителните  на първа страница - изненади !
Нека както винаги  темата да бъде нашето виртуално кътче за среща с приятели и да  си я изпишем с позитивни и оптимистични постове !

Ишалла, Марта! Simple Smile

# 6
Да се отчета. Изгледах отново "Гордост и предразсъдъци" издание '95-не намерих кусури. Мъжът ми не можа да ме отлепи от компа, но аз си заредих романтичните батерии с този мини сериал.
Изгледах и "Север и Юг". Естествено, влюбих се в мистър Thornton. Харесвам такива мъже-малко спечени, но много стабилни  Grinning. Даже сега съм в процес на издирване на един друг, който ми е на сърце и го няма в списъка с романтиките, та дано ссе сетя за филма и ще го споделя.
Обаче. Явно съм се повредила с тези анализи дето ги правите тук, та намерих много кусури на сюжетната линия, логическите връзки, изобщо подредбата на "Север и Юг". Не говоря за актьорската игра, а за работата на сценариста и режисьора-много липсващи брънки сякаш открих. И добре че поназнайвам английски, та да разбера някои неща правилно, защото преводът на места беше подвеждащ. В заключение: същите актьори, същата обстановка, но с нов екип продуцент, режисьор и който там е необходим, за да представи картината цялостно. Едже и Мелек ме разглезиха с добре изпипаната си работа.
Продължавам с гледането.

# 7
Мариана,благодаря за новата тема!   bouquet  bouquet  bouquet

# 8
  • софия
Привет и от мен!

не мога да сколасам да ви изчета днес - то да работя ли, да чета ли, снимки ли да гледам!!!
Толкова да са ми харесвали снимки до сега- не си спомням - всичките до една са прекрасни!

а вие- големи веселушки днес Grinning
виждам , че и на вас Муки в лилаво ви се харесва.... Grinning
Малчева - чудесно прикритие Hug

Боровинче - Ваня,  Hug...може ли да си ползвам старото обръщение, джанъм??

п.п. ауууу,  Малчева, това за казана не го разбрах та се върнах да дочитам - това нова подсказка за Муки ли е???? Уффффф

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 18:11 от freespirit

# 9

Мариана  Peace

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 18:10 от Slawena

# 10
ТОВА слагано ли е?   Thinking Новата музика.   Listen  Heart Eyes

# 11
  • Стара Загора
Привет  и тук от мен!!!Мариана,благодаря за темата newsm51!
freespirit  Hugняма проблем мила за обръщението,то borovinka123 си е в аватара ми!Ама и ти си се нагиздила с нова премяна,много ми харесваш    love001!

# 12
  • В Града на Липите
Добре съм ви заварила. Благодаря за темата   bouquet

Не било и чудо Мука да им връчи Елиф да гледат във въпросната нощ.
Тука вече...  ooooh! И какво ще им каже: Да вземете малката при вас тази нощ, че си нямате друга работа, пък аз съм заета.  ooooh! ooooh! ooooh!

Не, по-скоро нещо такова:
- Фатмагюл, ти мене уфашафаш ли ма или не ма уфашаваш? Шишки сме пияни заляни, и батко ти хърка под маста.. Аблата отиде с Кадир бей някъде. Уффф , хлъц. Имам газове, киселини и уртикария. Елиф иска ти дъ я гледъш, риве и ни мъ ще. Хлъц.

# 13
  • Разград
Здравейте!
От известно време се мъча да напиша и изпратя нещо - но не ми се получава!
Та опитвам пак .
Поздравявам ви за ентусиазма,находчивостта и таланта.  bouquet
от дълго време ви чета и ви се възхищавам!Много пъти исках да се включа в разговорите ви и не се наемах и ето че реших и май не се получава.....
  newsm78
Извинете правя опит все пак и ако стане ще коментирам с вас ...ако може Embarassed

# 14
  • Разград
Ха  ........май се получи!

Общи условия

Активация на акаунт