Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 46 075
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Хриси,великолепен сценарии! както винаги...  Peace Peace Peace Peace

# 736
  • Стара Загора
Хриси,ще ме умориш от смях   hahaha hahaha Joy Joy
Круела,а така включи се и ти newsm10!

# 737
hrissi_sz , извинявай ще продължа малко.  Hug Peace
Скрит текст:
Пристига Хилял Сарал и застава на буквата Ф.
Хилял: Ейвахлар олсун! Намерих ви най-сетне! Къде ми е сценария за 75 епизод? Не мога де се разправям вечно с вас. Феновете мрънкат. Това не съвпадало, онова не съвпадало. Несъответствия бол. Останаха има, няма 6 епизода, а косата ми побеля. Керем (Чатай - продуцента) едва ме удържа. Още малко и да му мислят в К/Г как ще работят с вас.

бас лова че тези снимки ти ги изпрати на лични Берем (наш'та Берем от форума ) или ти и ги гепи - признай си ...тя нали е на мястото на събитието  Peace от там си вадя заключение

# 738
  • Разград

# 739
Хриси,и аз мноУ тЪ ОфаШаФам,дЪ знаИш Hug
 Joy Joy Joy Joy
Малчева  smile3501

# 740
  • София
Мамарис, вземи една по-голямка къща, да ти идвам на гости чат-пат  Wink, да си пием кафето заедно сутрин и да ги бистрим  Joy Joy

шъ кажа на Керим да го има в предвид , но ти не бързай да скачаш в обувките  Mr. Green ,че и аз багажа още не съм си оправила ...за преместването

# 741
Малчева, Hug Joy горкият Йомер, Мустафа и неговия рахатлък ли развали Joy

# 742
  • В Града на Липите
hrissi_sz , извинявай ще продължа малко.  Hug Peace
Скрит текст:
Пристига Хилял Сарал и застава на буквата Ф.
Хилял: Ейвахлар олсун! Намерих ви най-сетне! Къде ми е сценария за 75 епизод? Не мога де се разправям вечно с вас. Феновете мрънкат. Това не съвпадало, онова не съвпадало. Несъответствия бол. Останаха има, няма 6 епизода, а косата ми побеля. Керем (Чатай - продуцента) едва ме удържа. Още малко и да му мислят в К/Г как ще работят с вас.

Хилял  Hug, знаех си, че ще дойдеш да ни развалиш рахата.  Joy  Joy  Joy

# 743
  • София
?Мамарис, ти  също като купиш къщата снимай я и тук във форума да я видим Laughing.

та нали баш за това шъ я купа  Mr. Green ...

# 744
  • Разград

# 745
# 746
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт