ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ - ТЕМА 6

• 116 583
  • 791
  •   1
Отговори
# 630
molina_bohemi, извинявам се, сега ти видях резултатите, но си ги написала съвсем неоткрояващо се от тълкуването и трябва доста взиране, за да се видят. Накратко - не мисля, че има от какво да се трвожиш. 4 г.с., т.е. току-що си разбрала, че си бременна ли?

# 631
  • София

molina_bohemi по това което виждам,нямаш ядове, чакай да излезнат и останалите две и да видим заключението. Crossing Arms

# 632

molina_bohemi по това което виждам,нямаш ядове, чакай да излезнат и останалите две и да видим заключението. Crossing Arms
Мила, нямам заключение. Прикачам снимка, МОЛЯ ОТ СЪРЦЕ ЗА КОМЕНТАР. Има ли оправия? Какво ми липсва? A1288C мутантен алел пише, че е  май не е добре??? Как се лекува. 4G/5G и то ли е зле?? Особено важно пише по време на бременност. Това причинява ли спонтанни аборти? Аз имам 3 за щастие...
Да преди 3 дни разбрах с кръвен тест, че съм бременна. Днес ми е първи ден закъснение
http://postimg.org/image/ie8x8tzkb/768422d3/

# 633
  • София
Не се тревожи, пий Неофолик Мета-ако не си започнала тази,я започвай Simple Smile
4G/5G нищо не е.
И все пак трябва да има коментар,къде са пускани тези изследвания?Кой ти е АГ?

# 634
Здравейте, бременна съм в 12та седмица и днес имуноложката ми предложи да направим Крос-мач реакция чрез флоуцитометрия (В-клетъчен и Т-клетъчен). Правила съм такова изследване преди 2 години след неуспешна бременност и резултатът е отрицателен Т и положителен В-клетъчен крос мач. Въпросът ми е, не е ли вече късно за този тест и има ли смисъл да го правя? При последните ми контролни изследвания всичко е в норма и ми спряха лекарствата. (Имах Неупоген, 2 вливания Октагам, Аспирин протект).Имам вече едно дете от същия партньор.

# 635
  • София

Lalence* при Михова или Сигридов си или не си при тях

# 636
  • София
Lalence, защо е спрян аспирин- протекта?
Изследвала ли си тромбофилии?

# 637
При Михова съм.
От генетичните е изследван само кариотип.
Заключението от имунологичните, правени преди първата ми бременност е, че не се установяват генни мутации, асоциирани с тромбофилия.
Аспирин протекта ми го спряха като казаха, че не е необходим, до колкото разбирам от изследването, на базата на този резултат: sFIT-1 - 296, реф.ст: 483-1463 pg/ml

# 638
  • София
Питай Михова тогава за този крос мач,  Сигридов и тя  са много точни в преценките си и не винаги са на едно мнение с имунолозите. Peace ако тя ти каже-прави го-тогава го направи.

# 639
Питах я, но тя каза, че не може да изкаже мнение и не иска да се намесва в работата на колегите си.

# 640
  • София
Ами какво ти остава тогава...аз бих ги послушала.

# 641
Здравейте и от мен, след 6 години ходене по мъките и с най-гадната диагноза  НЕИЗЯСНЕН СТЕРИЛИТЕТ, най-накрая успяхме да открием проблема, а той бил в имунологията! Днес излязоха резултатите, които са:
 CD16*CD56+NK cells- 27  при референтни с-ти 0-12
 Total NK cells- 42 при реф. с-ти 7-26
Много ви моля, ако някой знае нещо по този въпрос нека да пише, много съм притеснена от резултатите, защото лекарката каза, че били МНОГО завишени  ooooh! На какво се дължи това покачване, може ли да си го имам по рождение или съм го предизвикала с нещо? За 1-ви път пускам имунологични, възможно ли е от преди години те да са били причина да не мога да забременея, аз много тренирам вс ден тичам и то по много, но до сега никой лекар не ми е казал, че тренировките могат да са причина за неуспехите, днес говорих с имуноложката и тя ми каза,че резултатите имат общо с физическото натоварване  #Crazy ново 200, та ако е така аз от години си тичам, значи ли че от тренировките не съм могла да забременея до сега  newsm78 От притеснение забравих да я питам за тези неща и ще съм ви много благодарна ако знаете нещо да ми кажете! Разбира се спирам за сега с физ. натоварване и почвам терапия с мн лекарства, знаете ли дали лесно или трудно се лекува този проблем? До сега имам 5 неуспешни инсеминации, 2 инвитро, от които 2-рото успешно но само за 20 дена! Много ви благодаря предварително   bouquet

# 642
Момичета, моля за мнението ви.
На 20-ти приключих с антибиотика след абразиото и за 27-ми си запазих час за имунологични изследвания. Мислите ли че антибиотикът ще пречи? От клиниката ми казаха, че не е проблем, но аз се притеснявам. Също така вчера и днес пих валериан, дали може той да окаже някакво въздейстие?
Има ли значение че съм след абразио и реално не може да се каже в каква фаза на цикъла съм?

# 643
Момичета, моля за мнението ви.
На 20-ти приключих с антибиотика след абразиото и за 27-ми си запазих час за имунологични изследвания. Мислите ли че антибиотикът ще пречи? От клиниката ми казаха, че не е проблем, но аз се притеснявам. Също така вчера и днес пих валериан, дали може той да окаже някакво въздейстие?
Има ли значение че съм след абразио и реално не може да се каже в каква фаза на цикъла съм?
SAB-f aз тази седмица пуснах имунологични, имуноложката каза, че няма значение от кой ден на цикъла ги пускаш, за антибиотика не знам, но преди да ти пуснат изследванията те питат дали взимаш лекарства, дали си имала операции, интервенции наскоро и още много други неща, предполагам като им кажеш за твоят случай и ако има  някакъв проблем, ще ти кажат да отложиш изследванията.

# 644
Дано да ми кажат, че напоследък нямам много вяра на лаборатории и лекари ... Все си мисля, че нарочно ще ми ги пуснат и после ще ме накарат да ги повторя, за да печелят.   ooooh! Благодаря. А за генетичните да знаеш?

Общи условия

Активация на акаунт