По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 215
  • 705
  •   1
Отговори
# 45
И на мен ми стана интересно за Арда-с брадичката и мъжът в инвалидната количка,не запомних името. Може и да са близнаци.Стана ми интересно че един и същ актьор изпълнява и двете роли.
Аслъ Тандоан много сладка,/ще мине време докато запомня имената/ прехвърчат искрички между двамата.

# 46
И на мен ми стана интересно за Арда-с брадичката и мъжът в инвалидната количка,не запомних името. Може и да са близнаци.Стана ми интересно че един и същ актьор изпълнява и двете роли.
Аслъ Тандоан много сладка,/ще мине време докато запомня имената/ прехвърчат искрички между двамата.

Да прехвъчат искри но няма да е за дълго,защото убиват АрдаА мъжът в инвалидната количка се казва Джилян ако не се лъжа

# 47
Да,то още в началото става ясно че и в този филм ще има убийства и отмъщения за Честта на фамилията.
Ужас,не предполагах че ще го убият още в първа серия.

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 12:40 от вили-72

# 48
В "цената на славата" се пазеше само едната чест на Гюлшен,а тук честта на цяла фамилия.То ще е чудооо  Laughing

# 49
 Аз пропуснах първата серия и моля някой да ми обясни защо все пак го убиха Арда. И това две враждуващи фамилии ли са.
Иначе филма определено ми е интересен

# 50
Някой да ми обясни, тя му даде кърпата си, и го застреляха от упор; той какво е виновен  newsm78
Тежичак ми се струва сериала...
Качва ли се някъде, ако пропусна нещо...?

# 51
Аз днес гледах за първи път, но нещо не ми допадна, малко скучно ми беше.

# 52
Айде,един запис и от мен.Почва да става интересно.Яд ме е, че по много малко време е филма,то с тея реклами.......Сега от Нова сигурно ще го направят след време 1-2 пъти седмично  Crossing Arms Надявам се скоро да качат сериите с превод,защото сега няма или поне аз не ги намирам.

# 53
 Добре де, нали онзи там брадясалият стреля/не съм запомнила имената/ защо после даде пистолета на другия ,все едно ,че той го е направил.

# 54
Аз пропуснах първата серия и моля някой да ми обясни защо все пак го убиха Арда. И това две враждуващи фамилии ли са.
http://www.vbox7.com/play:5675baf5ca
Това е 1 серия

# 55
http://www.vbox7.com/play:5675baf5ca
Това е 1 серия
  bouquet  bouquet  bouquet Много благодаря

# 56

Джоли здравей  Hug

Ами това са две враждуващи фамилии, едните бяха отишли на обрязването на малкия син на другите и да сключат мир. Противният брат уби Арда, защото бил осквернил честа на фамилията им заради едната кърпа  ooooh!

# 57

Джоли здравей  Hug

Ами това са две враждуващи фамилии, едните бяха отишли на обрязването на малкия син на другите и да сключат мир. Противният брат уби Арда, защото бил осквернил честа на фамилията им заради едната кърпа  ooooh!
  bouquet HugФеринка радвам се че и ти си тук

# 58
Интересен ми изглежда този филм - в началото малко ми заприлича на "Любов и наказание" с това преминаване от света на днешната цивилизация (Истанбул) към един почти средновековен свят (Източна Турция). Имам усещането, че снимките са правени на подобни места (не съм гледала "Цената на славата" - може би е така както казвате... Thinking
Любопитно ми е това противопоставяне на съвременното мислене и непроменените от стотици години традиции, опитите да се промени манталитета на хора, които и до днес живеят с наложените от предците им жестоки канони на кръвната вражда, на отмъщението с убийство.
Дано обаче не стане като в "ЛиН" - режисьорът беше сменен, вероятно и някои от сценаристите, и за съжаление филмът завърши набързо и доста неблагополучно. Sad
Сигурно ще се опитам да гледам и няколко серии от турския оригинал, макар почти нищо да не разбирам, но поне ще се помъча да разбера дали се е запазил стилът до края.
Доста от артистите са ми познати (нямам претенциите да съм гледала много турски филми) - от "1001 нощ", "Мелодия на сърцето", "Незабравима", "Забраненият плод", "Пепел от рози" - и ми се дава възможност да проследя развитието на изпълнението им през последните 5-6-7 години.
За пръв път гледам Махсун Кърмъзъгюл - допада ми сдържаната му игра и сигурно ще гледам още някой от филмите с него.
Берен Саат ми е добре позната - харесва ми като визия и игра и с удоволствие ще я гледам и тук. Peace
Много благодаря за информацията от Slawena, diziler и tara_lezhka   Hug
Благодаря и на останалите съфорумки  Hug - винаги изникват нови интересни неща в тези теми. Peace
Надявам се темата да придобие обичаен вид - с цялата начална информация за филма, екипа и линковете за гледане. Peace УСПЕХ! Peace    bouquet

# 59

Здравейте! 
 И аз ще следя филма и темата.Виждам познати никове от темата за ЛиН!

Общи условия

Активация на акаунт