По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 347
  • 705
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе
здравейте дами! Искам да попитам някой знае ли къде има преведени серии на този нов сериал....?

# 31
Как да са преведени?
Със аудио, предполагам ще започнат да ги качват след излъчването. (ви-бокс)

# 32
  • Русе
имах предвид със субтитри

# 33
Обикновено гледам първа и последна серия (на тези, които вече са приключили заснемането), за да видя дали си струва.  Заради края не гледах Езел, но може би той е първия филм, който не съм изгледала заради лошия край.
Сега също погледнах края на "Щастливи заедно" - оказва се,ч е Берен е дублирана в тази роля - друга актриса я е озвучавала и не мога да я възприяма. Може би затова ще гледам дублирания по Нова, а не със субове (то не че има де).

Изгледала съм почти всички турски сериали и си го харесвам. Да видим дали и този ще е към графата "става" или ще е към "прекрасни".

# 34
  • София
и на мен ми е скучен за сега , но ще се позагледам още малко - артистите ми харесват а това за МЕН  е важно  Mr. Green

# 35
На мен ми стана интерсно, още повече, че действието в началото се развива, там където е сниман "Ако бях облак". Ще ми бъде любопитно да видя и други истории от този край, защото мен още не са ме напуснали емоциите от Облака. Изнервящото е това, че ще го дробят по един час на ден и това много ме дразни. На мен също ми харесват актьорите, както писа тук едно момиче. И аз съм така, не ми ли хареса екранната двойка, просто не ми се получава да гледам с интерес. 

# 36
На мен ми хареса, не го гледах много внимателно, но все  пак - красиви герои, красиви гледки, сюжето доста ми напомня Любов и Наказание... А в кой град се развива действието, някой може ли да каже?

# 37
На мен ми хареса на първо гледане. Наистина малко беше мудничка първата серия, но пък има хубав сюжет самия филм. Докъто цената на славата ми беше хем с бавно развитие, хем тъпа история.
А пък и Берен си я уважавам като актриса Simple Smile

# 38
  • Варна
На мен ми хареса, не го гледах много внимателно, но все  пак - красиви герои, красиви гледки, сюжето доста ми напомня Любов и Наказание... А в кой град се развива действието, някой може ли да каже?
Според мен града е Мардин, дори мисля че видях и надпис на сградата при пристигането на фамилията
Скрит текст:
Изглед от града

# 39
Привет на всички ! Запис и от мен за да следя темата , също мисля да гледам сериала ! Берен е в състояние да ме накара да гледам сериал от 123457678909765423567890 епизода  !!!!!!!!! Peace

Е няма такава актриса просто е уникална , невероятна , изумителна !

# 40
   Добър вечер !  bouquet
Записвам се и аз в темата и ще гледам сериала.
 Следя изявите на Берен и  Махсун , а продуцентката на филма е също много изявен творец.

# 41
Здравейте отново,
АЗ харесах филма, много е важно, че е с щастлив край, иначе е доста тежък.Драмата е пълна.
Не разбирам много турски, така че ако има някой който да преведе някоя и друга серия от You Tube,
ще съм благодарна.

# 42
# 43
Хайде и аз при вас  Grinning
Струва ми се че и този сериал ще е много добър  Peace

# 44
Аз също се записвам да следя сериала, първата серия ми хареса. Не разбрах само този със брадичката и този в инвалидната количка близнаци ли са? (приличат си). Не знам за вас, ама на мен ми харесват като двойка Аслъ (още не знам името и) и този с брадичката - как се спогледаха накрая.

Общи условия

Активация на акаунт