По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 332
  • 705
  •   1
Отговори
# 540
Аз също не харесвам актрисата която играе Бурджу.Гледала съм я в други два сериала,там също не ми допадаше въобще.
Както е писала и Slawena-лично мнение,не може всички да харесваме еднакви неща и хора.

# 541
  • София/Бургас
И аз не съм от феновете на актрисата, която играе Бурджу. Бях писала, че има нещо изкуствено, което ме дразни в нея.
Сега изгледах за втори път днешната серия и всеки път като видя танца на Резул умирам от смях, а момента с танца и това как и подаде ръка ме радва много.

# 542
  • София
в кои филми е играла атиската, сега дето е Бурджу, на мен не ми е позната newsm78
оф, нали несъм гледала ерията още, ни мога да се изкажа компетентно, чакам с нетърпение, пък дано и в бокса да са я качили

# 543
  • София/Бургас
в кои филми е играла атиската, сега дето е Бурджу, на мен не ми е позната newsm78
оф, нали несъм гледала ерията още, ни мога да се изкажа компетентно, чакам с нетърпение, пък дано и в бокса да са я качили

Заповядай и приятно гледане - http://www.dailymotion.com/video/xred4v_yyyyyyyy-yyyyyy-aska-sur … lms?search_algo=1

# 544
Гледала съм я в "Истанбулска приказка"и "Долината на вълците".В "1001 нощи"също е участвала но там не си я спомням коя беше.
Сега прочетох че е играла и в "Yemin"и в "Ezo Gelin"-май ги даваха по нашите тв.,не съм ги гледала.

# 545
  • София/Бургас
Гледала съм я в "Истанбулска приказка"и "Долината на вълците".В "1001 нощи"също е участвала но там не си я спомням коя беше.
Сега прочетох че е играла и в "Yemin"и в "Ezo Gelin"-май ги даваха по нашите тв.,не съм ги гледала.

Бъркаш се не е играла в 1001 нощ. Ето филмографията и  - http://tr.wikipedia.org/wiki/Yasemin_%C3%96zt%C3%BCrk

# 546
Дообре,моя грешка.Да ти кажа ако ми харесваше актрисата щях да я разуча по-добре.
Гледам повторението на серията и ще се насладя отново на танца.

# 547
  • София
благодаря момичета  bouquet
танца беше страхотен, хареса ми че инициативата е на Хазар, как хубаво се гледаха по време на танца Heart Eyes
ако има още някой побой, претрепан роднина, ходене по болници и нещо друго за оправяне, Хазар и Зилян съвсем ще се сближат Joy

# 548
  • София/Бургас
благодаря момичета  bouquet
танца беше страхотен, хареса ми че инициативата е на Хазар, как хубаво се гледаха по време на танца Heart Eyes
ако има още някой побой, претрепан роднина, ходене по болници и нещо друго за оправяне, Хазар и Зилян съвсем ще се сближат Joy

Ако Нова телевизия не окъсат много турските серии, следващата седмица отиват в Медиат. Там вече наистина ще се сближат - разходки из полето, романтична разходка с каруца. Предстоят ни много интересни моменти. (Бял текст)
galia2007, можеш да гледаш по-рано през деня (към 17-18 часа) филма от линкът, който ти дадох. Аз така правя като не мога да гледам.

# 549
  • София
ChemistryLady, много благодаря за линка Hug
ще се възползвам Hug
ама и Севгито инат момиче, какво се е запънала като магаре на мост, Джесур заслужаваше повече от едно благодаря Thinking

# 550
  • София/Бургас
ChemistryLady, много благодаря за линка Hug
ще се възползвам Hug
ама и Севгито инат момиче, какво се е запънала като магаре на мост, Джесур заслужаваше повече от едно благодаря Thinking

Няма защо!   bouquet
Проблемът на Севги и Джесур е в комуникацията. Ако си поговорят, а не се цупят като малки деца може и да се разберат, което ще стане в последствие. Но ще се изправят пред свекървещицата, която ще направи сцена точно на вечерята по повод рождения ден на Хазар (ден преди да заминат за Медиат). Тази жена не можа да разбера каква снаха очаква. Берин никога няма да е доволна, която и да и доведат.   

# 551
Момичета , ще ми е приятно да се включвам от време на време в темата,защото обожавам Берен и съм изгледала филма на турски преди време ,но сега съм щастлива ,че мога да му се насладя отново,нищо ,че по нашите тв обикновено режат сериите и се губи част от моментите които грабват и завладяват в 1 цяла турска серия! Този момент с първият им танц ми е един от любимите  Blush,но ми хареса и момента когато обикаляха като зверчета в стаите си преди Хазар да я измъкне от къщата  Grinning .Бурджу ми е абсолютно скучна и безинтересна ,като някакъв пълнеж във филма,и на мен повече ми допада приятелката и не само като визия ,ами и като образ и характер! Свекървището си ми е интересно до края на филма къде без нейните погледи и забележки ,а аз поне намирам и промяна към края на филма в нея така ,че търпение!

# 552
След като в тая серия им прекъснаха романтичните моменти не веднъж, горещо се надявам в Медиат да няма мобилни връзки.

# 553
  • По света и в нас.
След като в тая серия им прекъснаха романтичните моменти не веднъж, горещо се надявам в Медиат да няма мобилни връзки.
Разби ме Joy Joy JoyАма си е точно така,тамън се загледат  и а,а, да стане работата и телефона се обади.

# 554

Бъркаш се не е играла в 1001 нощ. Ето филмографията и  - http://tr.wikipedia.org/wiki/Yasemin_%C3%96zt%C3%BCrk

В "1001 нощ" се появи за 1 минута  като една от мацките, с които Онур се опитваше да се утеши след раздялата с Шехерезада.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт