По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 321
  • 705
  •   1
Отговори
# 570
тайно се надявах да го има преведен и набързо да го отметна...Благодаря, Slawena   bouquet

# 571
Рoсна kитка,и аз се надявах но уви,а турския го разбирам точно колкото да се объркам още повече  Mr. Green/шегувам се/ .Максун има много топъл,леко дрезгав глас.

Хубава вечер!  bouquet

# 572
  • София/Бургас
Тя че се променя,променя се,но много ме дразни като ги заразпитва къде отивали или защо са закъснели.Трябва ли да и се отчитат за всичко? Големи хора са,женени при това.
  Притеснява се жената. Какво толкова? Живеят заедно, затова е така. Ако живеят отделно ще е друго. Съдя по себе си. А и като се има пред вид, че има един убит син, един в инвалидна количка и бившият им съдружник е убит, как да не се притеснява жената.

За мен Берин се опитва да се изкара жертва - вижте убиха ми сина, натресоха ми снаха, която е от семейството на убийците, никой не ме зачита за нищо. Тя е от тия хора, които обичат да си мислят, че контролират всичко и всички, ама изведнъж се оказа, че не е така. Тя винаги прави от мухата слон.

# 573
Да преживееш детето си никак не е малко! Не бих  пожелала това никому. Другият й син е бил в Ирак военен кореспондент - също е рискувал живота си. Аз за момента не мога да я упреквам. И защо да прави от мухата слон? Интуицията й е правилна - действително се свързаха със семейство на убиец, който на всичкото отгоре е на свобода и продължава да крои плановете си. От една страна Зилян не е виновна, от друга е - с мълчанието си тя подкрепя Ресул и дейстията му.

# 574
Добре притеснява се,мъчно и е-разбирам я.Но само тя ли е?Няколко пъти синовете и казаха-Арда на теб ти е син но на нас ни е брат.Особено Дживан го изживява много тежко.
Разбира се нищо не може да се сравни с мъката на една майка.Никой родител не бива да надживява децата си.
Но тя иска да контролира всичко.Навила си е на пръста че Бурджу ще и е снаха и това е.Да ама не.
Скрит текст:
по нататък след една нейна гадна постъпка Хазар твърдо и заявява че обича Зилян.

# 575
Скрит текст:
Постъпките на Берин не са толкова гадни, като се има пред вид, че защитава майката на бъдещия си внук. Който може и да се окаже единствен от Хазар. Wink

# 576
  • София
Интуицията й е правилна - действително се свързаха със семейство на убиец, който на всичкото отгоре е на свобода и продължава да крои плановете си. От една страна Зилян не е виновна, от друга е - с мълчанието си тя подкрепя Ресул и дейстията му.

не може да се каже че зилян подкрепя Ресул-баща й знае кой е истинският виновник, Хазар също е наясно-нали й позволи да не разкрие че Джелял е невинен в затвора. Зилян не може да застане срещу авторитета на по-възрастните и на благоразумието. Ако проговори-ще се разруши мира, ще застане срещу баща си и ще се върне в къщи-нещо което вече нито тя, нито Хазар май искат.
А за Ресул, една птичка пролет не прави-Низар достойно му помага да оклепат всичко което се е постигнало между двете семейства.

# 577
  • София/Бургас
Да преживееш детето си никак не е малко! Не бих  пожелала това никому. Другият й син е бил в Ирак военен кореспондент - също е рискувал живота си. Аз за момента не мога да я упреквам. И защо да прави от мухата слон? Интуицията й е правилна - действително се свързаха със семейство на убиец, който на всичкото отгоре е на свобода и продължава да крои плановете си. От една страна Зилян не е виновна, от друга е - с мълчанието си тя подкрепя Ресул и дейстията му.

Никой не отрича, че и е тежко, да майка е. Ама има и други, който са загубили човек от семейството : Хасан - син, Хазар, Дживан, Джесур и Ася - брат, Дестан - племенник.  Все едно те не са го загубили.
Прави от мухата слон - ето ти епизод 5 от българските, когато тръгна да се кара на Хазар, че се бил прибрал късно и Хасан я спря с довода, че не е тя вече човека, който трябва да се прави забележка и да се меси вече. Също така каквото и да стане дори земетресение и са виновни Шахвар.
Зилян много добре прави, че мълчи, защото ако почне да и отвръща ще излезе невъзпитана, свекървището ще се наежи още повече и ще бъдат едни приказки, фасони и чудо. Пази се момичето, не си е намерила здравето на пътя все пак.
Не мога да подкрепя човек, който гледа да оскърби по всякакъв начин жената на сина си (независимо иска я или не), човек е и заслужава уважение, постъпката и като пристигна Зилян на сутринта, след закуската, като каза на слугинята да и каже да си отиде в стаята е меко казано оскърбителна. Също така като каже Бордо мед и капе от устата, тепърва като разберат за бебето ще я натри са всеки възможен път, в който може. С тези си постъпки показва невъзпитание и неуважение.  
Скрит текст:
Сега се рових за информация - Зилян се излекува напълно и ще може да има деца, но дали ще имат не се дава просто сериала свършва как те се събират. Така, че детето от Бурджу не е сигурно, че е единственото на Хазар.

# 578
Мъжете по принцип страдат по-малко от жените за загубата на децата си. Семейството на Зилян действително е виновно, така че за мен те нямат оправдание за това, че прикриват Ресул. Берин е права и заради любовта на Зилян и Хазар не мога да си затварям очите. Ако Ресул беше влязъл в затвора нямаше да има повече жертви. Така че те всички са виновни и затова Зилян си мълчи. Много добре знае, че прикрива убиец. Според мен на Берин й прави чест, че подкрепя Бурджу и детето,което ще роди. Фасоните на Зилян са неприемливи в случая.

# 579
  • София/Бургас
Боже, ама ти не гледаш български сериал, а турски. Там имат съвсем други разбирания от нас, което ти май не взимаш предвид.
Ако Зилян тръгне да говори, ще се счита за неуважение, невъзпитание, нарушение на честта. Тя отиде там да изчисти името и трябва да бъде безупречна. Тя няма начин да каже нещо.
Щом засягаш Ресул, кажи тогава Низар какви ги върши и за него ли е виновна Зилян ?! Къде са фасоните на Зилян, нещо бъркаш тази с фасоните и подхвърлените злобни реплики е Берин.
Държането на Берин не и прави чест от никъде, а показва само простотия и идиотщина. Една Дестан е в пъти по достойна.

# 580
Всеки вижда нещата по различен начин и това му е хубавото.Ако мислехме еднакво щеше да ни е скучно.
Аз оставям Берин-ханъм на спокойствие и си пускам поредния епизод.
Спокойна нощ момичета.

# 581
  • София
и да беше влязъл Ресул в затвора, се същото
Низар пак щеше да му прати убийци, стария Азам щеше да се види принуден да отвърне и семейната вражда щеше да продължи
и Низар и Ресул трябваше да са на топло, за да има мир.
фасони, фасони, но Зилян е законната съпруга
ей я и Ахузар-разделена с мъжът си от години, той с любовница-но като каза идвам в Истанбул, и той клекна-къща обзаведе, пое си задълженията. При комшиите явно това си е по право-съпругата по закон си се ползва с права, и съпругат има задължения които си спазва, ако ще и сто жени още да има.
Спокойна нощ и от мен  bouquet
http://www.youtube.com/watch?v=xoiQUTimcj0&feature=my_liked_ … XJZu7GWJv4zbE_MUw

# 582
  • София/Бургас
Просто не трябва да прекарваме това, което виждаме през призмата на това, което ние сме свикнали. Съседите имат съвсем различен начина на живот, традиции и като цяло разбиране за живота. Това се вижда от всички сериали, пуснати до сега.
Както виждам достатъчно хора мислят еднакво в темата, само ти (Vali_N) имаш по странно разбиране за нещата (първо с Буржу като жертва, сега с Берин и "достойното и поведение").

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 02:23 от ChemistryLady

# 583
Явно аз съм най-малката тука Аз разбирам но донякаде тежко е да загубиш син , но Зилян не е виновна тя е жертва като Арда само че жива жертва коята страда .. Никой няма право да се държи така с нея Как всички я приеха дори и Хазар хем е загубил брат си . Относно Ресул Зилян обича брат си но знае и какъв е и затова и страда толково много

я и Ахузар-разделена с мъжът си от години, той с любовница-но като каза идвам в Истанбул, и той клекна-къща обзаведе, пое си задълженията. При комшиите явно това си е по право-съпругата по закон си се ползва с права, и съпругат има задължения които си спазва, ако ще и сто жени още да има
Така е в Турция традициите обичаите са на почест и до ден днешен но не навсякъде

# 584
  • София/Бургас
Аз разбирам но донякаде тежко е да загубиш син , но Зилян не е виновна тя е жертва като Арда само че жива жертва коята страда .. Никой няма право да се държи така с нея Как всички я приеха дори и Хазар хем е загубил брат си . Относно Ресул Зилян обича брат си но знае и какъв е и затова и страда толково много

Много добре си го казала. Зилян откакто е дошла в дома рядко е имало спокойствие за нея :
1 ден - пристига вечерта и бъдещият и мъж и сервира много "мили думи" за добре дошла
2 ден - сватба в черно
3 ден - виновна без вина - дъщерята на Низар избягва и автоматично Резул е виновен, Зилян почти не беше бита от Низар и понесе много злобни реплики от Низар, Берин. Единствено я защити Дживан.
4 ден - Бурджу дойде да види конкуренцията и да и покаже "колко е нещастна"
5 ден - падането на Дживан и разказа за Арда пред двамата + утешаването на Хазар вечерта
6 ден - мили думи от свекъра, заради супата и още "по-мили" думи от Хазар как той бил женен на хартия и пръстен не слагал
7 ден - историята с пистолета и пристигането на родителите и
За една седмица това момиче понесе толкова много - толкова злоба се изля върху нея, а получи страшно малко мили (наистина мили) думи. Чудно ми е къде са фасоните и ? Например аз това не бих го търпяла цяла седмица, още след като Низар и наговори тези неща пеша щях да тръгна и да стигна до Медиат ( Stop ). Нищо нямаше да ме задържи в къщата (даже и хубавите очи и сексапила на Хазар  Heart Eyes ).

Общи условия

Активация на акаунт