По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 316
  • 705
  •   1
Отговори
# 555
Включвам се и аз относно Бурджу - Ясемин Йозтурк, много много ми е позната, а не се сещам откъде, от филмографията й съм гледала само Езо Гелин, и то тук - таме, но май беше манекенка...

# 556
И мен ме дразни много,силиконови джуки,малки очички,а бе нищо особенно

# 557
 Hug

Изгледах сериала докрай #Crazy,боже тези хора през какво ли не минаха ooooh!

Скрит текст:
Бурджу умира в катастрофа

# 558
Но е хубав и си струва да се гледа ,предполагам с превод още повече ще ни грабне!  Hug

# 559
Аз съм на 26-та оригинална серия.Бях решила да не гледам напред,но с това кълцане на серии..
Пък и нямам търпение,пусто любопитство.
Скрит текст:
Жалко за Бурджу.

# 560
Малко ми куца превода
Скрит текст:
,и не можах да разбера след смърта на Бурджу Хазар си отглежда детето и тъй като дават събитията след 1 г,през това време Зилян и Хазар разделени ли са или двамата отглеждат детето,ще се радвам ако някой ми изясни ситуацията..Бебето май се казва Арда newsm78

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 21:17 от Slawena

# 561
Скрит текст:
Доколкото разбрах имат проблем и не живеят заедно.Хазар живее отделно и гледа детето.какъв им е проблема не разбрах.Всички се опитват да ги съберат и на края успява свекито.

# 562
  • София/Бургас
Малко ми куца превода
Скрит текст:
,и не можах да разбера след смърта на Бурджу Хазар си отглежда детето и тъй като дават събитията след 1 г,през това време Зилян и Хазар разделени ли са или двамата отглеждат детето,ще се радвам ако някой ми изясни ситуацията

Скрит текст:
Бурджу умира на път за Измир, напускайки града завинаги. Детето го дават на Хазар, а с Зилян са разделени. Доколкото разбрах са разделени, заради нея. След сватбата на Джесур ги дават чак след една година как живеят разделено един от друг и той си гледа детето. За огромно изумление ги събира свекървището

# 563
Благодаря за поясненията!

И аз на моменти не мога да понасям мадам Берин,но като бъдеща свекърва се поставям на нейно място и май,май не е чак толкова зле,поне е възпитана.А и мъката и е голяма -сина и убита,снахите не са и по вкус и за капак Дестан,ни свекърва ни зълва...И на нея не и е лесно...

# 564
  • София/Бургас
До някъде я разбирам, но само до някъде.
Скрит текст:
Тя накрая на сериите заприличва на нормален човек. С Хасан се скарват и тя напуска дома. Заживява с Джесур в една къща. Имам съмнения, че се скарването е свързано с начина им на женитба с Хасан (има нещо не като хората там) пък и с тези постоянни намеци на тази тема.

# 565
Тя че се променя,променя се,но много ме дразни като ги заразпитва къде отивали или защо са закъснели.Трябва ли да и се отчитат за всичко? Големи хора са,женени при това.

# 566
Без субтитри ли го гледате? И колко серии е?

# 567
Без субтитри ли го гледате? И колко серии е?

Без  Crazy

53 оригинални тур серии,по около час и 40 мин. #Crazy

# 568
Тя че се променя,променя се,но много ме дразни като ги заразпитва къде отивали или защо са закъснели.Трябва ли да и се отчитат за всичко? Големи хора са,женени при това.
  Притеснява се жената. Какво толкова? Живеят заедно, затова е така. Ако живеят отделно ще е друго. Съдя по себе си. А и като се има пред вид, че има един убит син, един в инвалидна количка и бившият им съдружник е убит, как да не се притеснява жената.

# 569
  • София
и аз гледах без, до към 11 оригинален
ма като не разбирам какво си сойлят newsm78
вряк, кряк -карам само по смисъл, ма засега се удържам
от клипчетата горе долу схващам какво предстои
Скрит текст:
това с 1-та година раздяла хич не ми харесва

Общи условия

Активация на акаунт