По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 255
  • 705
  •   1
Отговори
# 630
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=E-97USJtc_w&feature=related
един интересен микс за лека нощ Hug

# 631
  • София/Бургас

Благодаря!   bouquet
Тази песен има много хубав текст. 
Лека нощ!

# 632
http://www.vbox7.com/play:9a79c762&start=16

От мен за лека нощ още един чаровен турски актьор! Heart Eyes

# 633
Tara41, благодаря ти за клипчето Hug Бурак Хакъ ми липсваше, кога ли ще се наканя да гледам отново "Мелодията на сърцето". Този клип ми върна интереса към филма.

# 634
Боже petiab -все убавци си изброила.Аз бих прибавила Сарухан Хюнел и Неджати Шашмаз.
Скрит текст:
Може ли някой да ми каже защо в последните серии мислят Бену за мъртва?
Вили аз Сарухан Хюнел изобщо не го харесвам,макар че моя дружка беше април месец в Истанбул,беше го срещнала в едно заведение и се снима с него,даже клип направи и каза,че на живо е много по красив.А другия,нито съм го чувала,нито съм го виждала
леле, Петя, завиждам й на дружката ти, преди време бях луднала по него Joy Joy
въпреки че сега Махсун  е на първо място Crazy, де мога да гледам клипа на приятелката ти Blush

# 635
Благодаря за снимката и клипчето ,на твоята дружка! Поздравявам я за смелостта и!Аз ако съм сигурно така ще се спека ,че ще загубя говор и картина  Embarassed по-този повод ще ви разкажа нещо в спойлер
Скрит текст:
Като студентка се възхищавах на един наш режисьор,ама много (за съжаление вече не е между живите! Светла му памет! Най-голямото ми изумление беше когато се оказа ,че ще ни преподава  Embarassed и.... беше зашеметяващо ,аз постоянно исках да се доказвам колко съм"добра "по неговия предмет ,стигна се до невероятен спор с него и тогава най-голямото ми изумление беше ,че реши да ми помогне с годишната ми работа ,идваше на репетиции ,съветваше ме изобщо невероятен,боготворях го ,но засъжаление си отиде твърде рано,но цял живот ще го помня и ще му бъда благодарна за всеотдайната работа към студентите си ,не отказваше на никой потърсил помощта му,мнение или да даде съвет!

# 636
Този изрод Ресул направо ми иде  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Как можа да постъпи така със снимката на Дилян която  Дживан и даде !!!!!!   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 637
За Ресул се убедих че не е нищо друго освен един голям хранителен отпадък.
Мен ме подразни Приятелката на Бурджу,да махнела детето защото нямало да познава баща си.
Мислела била за детето,било само зародиш.За първи път ми хареса Бурджу като и каза че ще разбере решението и след като стане майка.

# 638
Скрит текст:
аз не разбрах защо пленяват Хазар, когато са в Мидят

# 639
Скрит текст:
аз не разбрах защо пленяват Хазар, когато са в Мидят
Аз мисля че това е по поръчка на Ресул.
Скрит текст:
Не го пленяват в Мидят а в Ирак.Така разбрах че ресул поръча да го отвлекат,за това и след това тръгна да носи парите за откупа заедно с Джесур.

# 640
Четейки това което сте написали се убеждавам ,че Ресул няма да се спре да върши простотия , след простотия. Загубения чичо на Хазар също

# 641
В дадени моменти Низар дава някакви признаци че има нещо човешко у него.
Но Ресул...нямам думи за него.По три пъти на ден да го спукваш от бой все ще му е малко.
Няма такава гадина просто,а и гласът му е отвратителен.
Явно актьора е доста добър за да успее да ме ядоса само като се сетя за името му.

# 642
Мен днес отново свекървището Берин ме ядоса.Когато разбраха ,че е почти невъзможно Дживан да проходи веднага започва да мрънка и да се оплаква.Вместо тя като майка първа да си даде кураж и да подкрепи детето си тя беше готова едва ли не да обвини другите че са виновни само защото са завели Дживан на лекар

# 643
Берин мрънка за всичко,ядосва ме като само седи на този диван и се тюхка че видите ли синът и излязъл със жена си а не и казал къде отива.
И какво беше това-тя няма ли да слиза? Алоо,тя си има име и ти е снаха.

# 644
От написаното до тук за серията -сигурно е била много интересна ,може ли някой да по преразкаже на кратко ,че и довечера ще я пропусна и ще почакам да я качат някъде (ще съм ви благодарна  Heart Eyes)

Общи условия

Активация на акаунт