По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 266
  • 705
  •   1
Отговори
# 615
  • София/Бургас
Вили благодаря за инфото което ми даваш
Лейдито с дългия никнейм,кажи как да се обръщам към теб,,че много невъзпитано ми се вижда така както го правя в момента
Joy  Joy  Joy
Благодаря ти разсмя ме. Беше ми нужно, че покрай приближаващата дипломна защита ще гръмна от притеснение и глупости в последния момент. Обръщай се към мен с Ива.   bouquet  

Следващата седмица трябва да направим една нова тема, защото приближаваме 50 страници. Има ли желаещи ?

# 616
Иве,не се тревожи за защитата,не е като родовата вражда Grinning,нито пък да си женена за такъв мъж като Хазар и само да го гледаш.Дет се вика 5 минути срам и после цял живот инженер-това по повод защитата Grinning

# 617
  • София/Бургас
Иве,не се тревожи за защитата,не е като родовата вражда Grinning,нито пък да си женена за такъв мъж като Хазар и само да го гледаш.Дет се вика 5 минути срам и после цял живот инженер-това по повод защитата Grinning

Hug   bouquet

Аз няма да откажа мъж като Хазар (и тържествено обещавам, че няма само да се гледаме).  Heart Eyes
За огромно съжаление толкова дълго съм в научните среди, че съм убедена, че родовите вражди може и от тук да са тръгнали (много злоба, завист и злословене). Още по кофтито е, че и инженер няма да стана (завършвам магистратура в Софийския Университет).

# 618
всъщност не знам дали ще ставаш инженер,ама с тоз ник -химичка,така си помислих
Направо седя и се чудя ,откъде ги извадиха турците ,толкова красиви артисти.Аз съм ходила 3 пъти в Турция,на различни места и никъде не видях висок и красив турчин.Всичките бяха дребни,черни и брадясали.А  във филмите направо ме разбиха-то Мурат Йълдъръм ли не беше,то Кенан Измириоглу,то Еркан Петеккая и сега Махсун,при условие че съм гледала 5 сериала на кръст,направо нямам думи

# 619
Боже petiab -все убавци си изброила.Аз бих прибавила Сарухан Хюнел и Неджати Шашмаз.
Скрит текст:
Може ли някой да ми каже защо в последните серии мислят Бену за мъртва?

# 620
Боже petiab -все убавци си изброила.Аз бих прибавила Сарухан Хюнел и Неджати Шашмаз.
Скрит текст:
Вили аз Сарухан Хюнел изобщо не го харесвам,макар че моя дружка беше април месец в Истанбул,беше го срещнала в едно заведение и се снима с него,даже клип направи и каза,че на живо е много по красив.А другия,нито съм го чувала,нито съм го виждала

# 621
  • София/Бургас
Петя, напълно права си. Мъжете и жените в сериалите им са страшно хубави. Аз също съм гледала малко сериали (този ми е трети), но забелязвам, че с малки изключения актьорите им са от хубав по-хубав. Аз например съм много впечатлена от Берен. Само с един ф.д.т.-ен за изравняване на лицето и една спирала да е толкова хубава си е рядко срещано. Други са наклепани като чучела и пак с си грозни, а тя е естествено красива.

Скрит текст:

Скрит текст:
Защото когато избягват с асириеца, се качват на един кораб, който потъва и те си мислят, че тя е била на него. До последно нямат никаква информация за нея, след като бяга.  

# 622
petiab-гледах клипа/най-вероятно е същия за който говориш/.На мен ми харесва един на теб друг-лошо няма.
Скрит текст:
Бену се обажда на майка си че е жива точно преди Ресул да стреля по баща и.

# 623
  • София/Бургас
Скрит текст:

Скрит текст:
Затова казах до последно. Тя се появява едва в последната или предпоследна серии, след изчезването си.

# 624
petiab-гледах клипа/най-вероятно е същия за който говориш/.На мен ми харесва един на теб друг-лошо няма.
Скрит текст:
Вили, него специално се пробвах да го гледам в Изгубени години и нещо не можах да се заинтригувам,другия артист къде играе?

# 625
Скрит текст:
Долината на вълците

# 626
  • София
Скрит текст:
Вили аз Сарухан Хюнел изобщо не го харесвам,макар че моя дружка беше април месец в Истанбул,беше го срещнала в едно заведение и се снима с него,даже клип направи и каза,че на живо е много по красив.А другия,нито съм го чувала,нито съм го виждала
леле, Петя, завиждам й на дружката ти, преди време бях луднала по него Joy Joy
въпреки че сега Махсун  е на първо място Crazy, де мога да гледам клипа на приятелката ти Blush

# 627
Благодаря ви за полезната информация Simple Smile
Радвам се че коментираме заедно филма в началото го мислех за скучен но ме плени силната воля на Зилян(аз не бих издържала на нейно място)

# 628
  • София
и артистите им хубави, артистките също- светлооки, тъмнооки, с хубави коси и естествена красота.
По повод изброените по-горе Убавци, се сещам за един виц:
мъж, жена и дъщеря са на екскурзия в Истанбул
майката и дъщерята се загубват нейде из пазарите и в полицейското управление майката описва съпругът:
тъмноок, тъмнокос, висок, строен, добре сложен
-Ама, мамо, тате не е такъв-ококорва се дъщерята
-Мълчи бе, сръгва я майката-току виж докарали я Мурат Йълдъръм,  я Кенан Измириоглу

# 629
и артистите им хубави, артистките също- светлооки, тъмнооки, с хубави коси и естествена красота.
По повод изброените по-горе Убавци, се сещам за един виц:
мъж, жена и дъщеря са на екскурзия в Истанбул
майката и дъщерята се загубват нейде из пазарите и в полицейското управление майката описва съпругът:
тъмноок, тъмнокос, висок, строен, добре сложен
-Ама, мамо, тате не е такъв-ококорва се дъщерята
-Мълчи бе, сръгва я майката-току виж докарали я Мурат Йълдъръм,  я Кенан Измириоглу

Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт