Пролетните птички пеят, ОКТОМВРИйските усмивки греят!

• 43 600
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Marvelous , лятото намират ли се места при вас?
Я хвърли едно сайтче, да поразгледам.  Hug

Честито на всички именици!  bouquet

Тук най-после имаме по-топло време и сме се отдали на разходки и обиколки.
В събота бяхме в амстердам, толкова го обичам този град лятото. Ммм, страхотно е!
Само дето после едва си тръгнахме, нещо ни блокира алармата и двигателя,
та децата яко се изнервиха.

Аз очаквам подкрепление в лицето на мама и татко.
Неделя идват и после заедно ще се прибираме за Бг.
Дано само ни пусне директора две седмици преди официалната ваканция.

Това лято, освен ходене по лекари, мислех и до планина до отскоча за 3-4 дни,
може да се наложи и сватба да организирам и няма да има време за релакс май.  Tired

Марта, а така, той мъжа ми разправя, че след 30 год.когато трябва да се пенсионираме,
вече няма да има пенсии. Наскоро мой познат се пенсионира, винаги е работил и...240 лв.
Много се възмутих, ама това е положението.

С тея кърлежи, ме подсетихте да се снабдя със спрей и крем за след ухапване.

# 226
  Здравейте и от мен. Тук напече едно слънце, сто неща съм си наумила да правя, но да видим какво ще свърша. Ние сме добре, малката е на вълна песни. Знае танците на всички БГ и англ песни, който и пеем и по цял ден трябва да се пее. Вчера от 5 сутринта стана да пеем У дома часовник трака, как не и се изметна главата да се клати цял ден незнам...
  Мила, да не се жени сестра ти, или вие да правите сватба  Simple Smile Завижд за БГ  Wink
  Мартак, с тези череши....
  Честит имен ден на празнуващите, да сте мноогооо здрави   bouquet

# 227
Честито на Легео, Скорпиончето, Лина, Мартакели, и на всички празнуващи.  Hug

Борис е добре, не е кърлеж онова нещо. Коричка е.

Мисля, че на Ох има препарати за деца под 2 год. Мая като беше бебе я пръсках против комари. А пък миналата година лятото включвахме таблетки Райд през нощта.

Марвелос  Hug пиши по-често.

# 228
Вкъщо ползваме Райд с компресиран пясък, защото не  мирише, много съм доволна. За навън не ги мажа с нищо, че после трябва да къпем  Tired обаче, преди няколко дни у една комшийка видях едни лепенки, които се слагат върху дрехите и гонят комарите - жената каза, че 1-2 дни трае лепенката, и разбира се я беше лепнала по средата на гърба на детето, за да  не сваля. За съжаление не разбрах име и марка, беше кръгла и оранжева. Ако някой разбере как се казват, да пише.
Иначе когато Момо беше бебе, купих на Чико у-во с батерии за количката, ама много файда нямаше хапваха го доста #Crazy

# 229
Честит имен ден на всички именници! Да си носите името със здраве, да ви носи много щастие и късмет!

# 230
Утре по btv lady в Часът на мама от 14ч ще говорят за махането на памперсите и използване на многократните гащички!

# 231
Честито на празнуващите именния си ден днес! Да сте здрави и с късмет да си носите хубавите имена!
Оле, честити ви поводи за празници - пораснали мъже, деца... Laughing
Комари миналата година гонехме с един рол он Чико, но тази година директно минавам на Аутан - нищо че е за над 2 годишни... Съседка ми още миналата година го ползваше и нищо му няма на детето (окт.2010 е щерка ѝ). На тема кърлежи съм маниачка, докато бяхме на вилата - сред животинки и полянки, дори в дупетата им гледах на децата да не би случайно да им се е лепнал паразита Crazy. Малко повече внимание никога не е излишно.

Въпрос: Мами с дечица в ясли, колко често слагат дечурлята на гърне, докато са там?!

И нещо смешно: днес сутринта по изключение моят син не си свърши голямата работа както си му е редът. Преди да го приспя на обяд, обаче, явно го понапъна коремчето и както си стоеше, ме погледна едно странно очакващо...измънка нещо и аз разбрах, че му се ака, ама той пък забравил, милия, какво се казва като му се приака и ми вика: "мамо пиш пиш пиш".
Аз се обърках: "чурка ли ти се мамо?"
Той: "нееее...- седя, помисли малко и вика - ъъъх, ъъъх (напъва нарочно като че ака)"
Направо паднах от смях, питам го "Ака ти се значи?" и той "акоооо, акоооо" Joy Joy  Joy

# 232
Буболече, не пиши такива неща, че ме нваща срам.
Моето е като бебе още, всичко в памперса, като му предложа гърне и се чува едно
- няяя и беж да го няма.  Grinning

Аз мажа против кърлежи и комари, Аутан за малки деца и едно вилково взимам.

Цвети, ааа, не е моята, ние отдавна се бракувахме.
На сестра ми, ако всичко е ок.

# 233
Благодаря за пожеланията за моя именник днес!  Hug  bouquet
Честити именни дни на всички празнуващи!!Да ви е живо и здраво името!!! Hug Hug

# 234
Момичета, как сте след месетресението? Hug
За малко да го проспа, ама милото ме събуди Crazy

# 235
Момичета, как сте след месетресението? Hug
За малко да го проспа, ама милото ме събуди Crazy

Краси, такова нещо проспива ли се, бе?!  Shocked Ега ти и люлката за приспиване беше, че и вторичните не са слабички. В програмата, където гледам, го дават 5.6 магнетут и на 9 км от Перник. Направо акълецът ми се изкара.  newsm09

# 236
Аз страшно много се уплаших  Sad. Ние сме на 10 етаж и беше много неприятно преживяване. Дано да спре до тук  Praynig Praynig Praynig.

# 237
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 И аз много се уплаших, но мъжо и децата го проспаха.

# 238
В следващите дни ще има още трусове. Не се паникьосвайте, всички казват, че така е добре.

# 239
  • Wonderland
Момичета беше ужасно при нас....Много се изплаших....Гардероба само където не тръгна из стаята....До преди малко бяхме навън.....Дано следващите трусове да бъдат по слаби.....и да не ги усещаме....

Общи условия

Активация на акаунт