, малкия се събуди да изпрати баща си на работа и после половин час го приспивах и като заспа, та до преди малко. Но поне успях да поошетам, да изпера и да се изкъпя. Сега се търкаля на голямото легло и не мога да го накарам да стане, цокнахме си порядъчно за закуска и сега сигурно ще ми откаже да закусва с нещо друго.

прочетох снощи късно за Юска, дето беше писала и си викам "пфууу...късно, късно". Ама днес в търсенето си на офис/магазин на Мтел да си платя телефона, минах покрай Юска до нас (до лелята) и викам да вляза да видя за какво иде реч и има ли тук още такива слипове. Влизам и ми показват един кош с остатъчен материал - ровили, ровили, прехвърляли от един пакет в друг...
Ама продавачката ми вика да си поровя и аз и да проверявам дали са по 5 бр. в пакет. ами от 14-15 лв за 5 бр. бяха намалени на САМО 4 лв. за 5 бр и изглеждаха супер. Изрових си последните 5 слипа за 4 и 6 години, че другите (за 2 год.) ми се видяха много малки за нашата дупара. Имаше и момически бикини. Ако някой иска да му взема, да казва, докато е време.
за 4 лв. си е грях да не му взема. Хахаххаха.... А Мтел так аи не намерих. 

Дано успеете да с екласирате някъде и вие!

Пак не ми вдигат телефоните, ама нищо, те са ми резерва, ако не стане в Коколино, тогава са те.
аз ооще събирам мат`рял, и ще идваме скоро към ОК
Ани, радвам се, че съм била полезна
за баткото и аз вземах за по-голямо дете от тия, че са китайски и естествено, правени като за китайци. Хубаво, че си взела повечко, че май не изкарваха повече от няколко месеца 

а Данонино загубиха още един клиент в наше лице
Страшна домакиня съм, даже не каня гостите си да седнат, пък да им предложа нещо изобщо не ми минава през акъла.
( да те поогрее отнякъде все пак)
Тези дни не ми се пише изобщо. След кръщенката Гого хремяса, боря се със сополите,ама взе и нещо да кашля, та утре сме на доктор... Освен това е безобразно крив заради зъбите + Сополите+ ушите и твоа го кара да си търси нощното цокане...с рев...много рев... Беше се научил да заспива с вода,ако се събуди към 5 пиеше АМ и пак си заспиваше, сега бута шишето и реве...В чудо съм се видяла, намразих приспиването.Ей,тази вечер се приспивахме 1 час, вместо обичайните 15-тина минути 
Страхотно позитивни са коментарите ти,искрено ти се радвам на всичко!!! 
) и се сетих как ни наваля днес дъжда - най-големият порой се изсипа докато се прибирахме от у-ще. Георги и аз бяхме като мокри кокошки, целите вир-вода, ама малките опазихме сухи под дъждобрана.
Препоръчани теми