Пролетните птички пеят, ОКТОМВРИйските усмивки греят!

• 43 628
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Привет!

Ноел, страхотни предложения, носят много лятно настроение Peace
Хейли, браво на Монката, бързо е схванал за какво става въпрос. Йоана вече пети ден откакто махнахме памперса вкъщи, но пишка в гърнето само след сън, през другото време стои, стои на него, стане и се изпишква на земята...постоянно говоря и обяснявам и уж ме разбира и после пак си знае нейното. Определено знае кое е "пиш" и кое "ако", надявам се с времето да свикне. Иначе пък като се напишка и сама ходи, отваря скрина и ми носи нови панталонки, за да и сменя мокрите Crazy
Смехи, много сте хубави на снимките Hug
Съни, ама каква е тази жена бе, то че няма деца- няма, но няма ли сърце пък??? Дано успееш да намериш някаква работа с плаващо работно време, или пък да работиш от вкъщи, че сигурно не е никак лесно с тези три деца. Успех!

Аз вчера водих Йоана на очен лекар и той реши да и сондира едното очно каналче, че от много, много време окото само сълзи и образува секрети. Сега трябва да пуснем ПКК, да минем консултация с педиатър и анестезиолог и понеделник е процедурата. Дано само я опазя здрава до тогава, че от вчера е хремава и малко кашля, сега пък и другото и око е зачервено и явно я дразни, а с него никога не е имала проблеми...

Иринополис, много хубаво  е било тържеството на Рая, гледах снимките и клипчетата във фейса, голяма е сладурана. А Гого ясно ви е показал на Прощъпулника, че ще е всестранно развита личност Hug

# 331
Привет!

Ноел, страхотни заглавия!!! Сега ми се иска за по една седмица да изписваме темата, че да може да ползваме всичките заглавия... Simple Smile  Peace

Марта, дано всичко мине добре с Йоанка и да е здравичка! Simple Smile Стискам ви палци!!  Hug

Марвиhahaha Joy уникални бисери! Хахахаха....

Съни, много безотговорно ще да е било от страната на шефката. Това трудно го разбирам. Дано се оправи Цвети!!!

Пашик, все ще те питам и все забравям. До къде стигнахте вие със зъбопробиването? Сигурно вече сте ни минали... Simple Smile

И да кажа от днешната консултация краткия отчет: 13,500 кг (+1 кило за последните 2 месеца) и 84 см (+2 см за същия период). Биха ни и на нас последната ваксина и вече чак на 6.  Flutter

До скоро виждане/писане!!   bouquet

# 332
Здравейте!
При нас няма нищо ново - добре че времето се оправя, че този дъжд взе много да ми писва   Crossing Arms
Sunny много неприятно за работата. Дано успееш да намериш нещо подходящо и най-вече - с по-човечни шефове! По този повод - тези дни гледах за фирмената политика на Google относно служителите: важно било служителите да бъдат подсигурени да нямат домашни проблеми, за да си вършат добре работата, имат дни за посещения на деца и родители  Party Ех, чак се размечтах ... Ама тук реалността е друга  Confused
Hailie браво на Симеон - все така да нямате проблеми с отказването от памперса и с приучването на други навици  smile3501
Аnik браво и на вас за мерките  smile3501 Моят толкова наддава за 6 месеца - дивеенето не му дава възможност  Grinning

# 333
Мамам-ам, ще е хубаво само до петък, от събота пак дъжд и гръмотевични бури Cry Cry

Ани, браво на вас!  Hug Нямам търпение да се видим, да го нагушкам тоя пухкавелко Heart Eyes Heart Eyes

Марви, много яко лафче Joy (аз най се смях на "Каквато ни държавата, такива ни и земетресенията" Joy (изключително черен хумор, но много се смях Joy ))

# 334
Краси, браво на детето!Браво,че си хванала момента! Hug Simple Smile

Ани,браво за мерките!Ние сме на консултация чак август. Laughing Коси ще се мери само дотогава Mr. Green, научил се е да си вади сам кантара изпод леглото и да се качва на него, веднъж ме видя да се меря и той сега се мери сам. Crazy

Съни, Hug

# 335
  • София
Хей, тук съм и ви наблюдавам, но не ми се пише. Много скапващо ми действа това мрачно време, нямам настроение за нищо.
Съни, не ти върви с работата! Не те оценяват достатъчно и все те прецакват работодателите  #Cussing out Май ти е време да работиш за себе си, а? Имаш си хубава професия...
Ноел, всичките ти заглавия ми харесват! Ще се чудя за кое да гласувам  Simple Smile
Краси, БРАВО на малкия голям мъж! Той дръпна много напред с тази своя хигиена, сега ще му дишаме праха от подметките  Wink
Смехииии, така се наслаждавах на коремчето ти!!!  Heart Eyes

Мацки, аз съвсем съм се побъркала  Sad Смейте ми се, но искам още едно дете! Ненормална работа, сигурно съм си загубила ума от мрачното време  hahaha  hahahaОт два дни само за това си мисля, напълно съзнавайки колко точно съм закъсняла и на колко ще съм, когато Ева завърши училище например. Не искам да расте самичка, за децата е чудесно, когато имат братче или сестричка и вършат заедно беличките - по-весело е, по-приятно е в компания. И в живота е по-лесно човек да има братя и сестри, изобщо колкото повече деца, толкова по-добре.
Само че някои вече закъсняхме и май ще си останем само с мечтите  hahaha

# 336
Мирче, и аз това ти казвам, още едно  Hug ако имаш подкрепата на таткото, само помощ от дядо Боже ви е нужна  Hug и аз ви чета, не ми се пише....
 вчера косихме със свекърва ми тревата на двора, днес съм като пребита  Tired голяма бабичка съм станала  Joy
Адаш, момченце ли чакате, гледам ти линийката, синьо вързопче  Hug Hug
Съни, лошо с работата, иначе управител хич не звучи лошо  newsm78 но онази явно е избрала да си отглежда ресторант, вместо дете, понеже ресторанта никога не боледува  Close
толкоз от мен , отивам да ги обличам, че трябва да ходим на пазар....
лек и спокоен ден  Hug

# 337
Мирче, ако мъжа ти е ЗА още едно бебе, осъзнавайки всички трудности и радости, не виждам какво те спира. Няма да ви е лесно, но на кой му е? Wink Дано вземете най-правилното решение Hug

Моя цикъл закъснява вече 2 дни и съм с ужааасно главоболие Sick . Това време направо луда ме направи. Тъъкмо се беше нормализирал и айде пак ooooh! .

Ние май и нощния памперс ще махаме Blush Party . Вече 2 сутрини се буди сух. И на обед не пишка. Като се събуди се разсъннва 15тина мин и ме води да пишка.
Мъжа ми снощи разправяше, че подпиквал по 3-4 капки на килима и после с едно парцалче чистел Joy . Сигурно защото, онзи ден разля малко пиш от легена на килима и аз с един парцал и малко препарат чистих и решил и той да чисти hahaha . А вчера бяхме на разходка в парка. Ходеше си и по едно време си свали гащите и вика Ати - Ати Laughing . Много беше смешен Laughing

Диде, ти вече не си ли Мама Бозка? Да не би да си отбила?

# 338
Хейли,така ви се радвам,че махнахте памперса,аз може и да съм пропуснала,но я разказвай как стана?Ники ми казва "пиш","ако",но не дава да го сложа на гърне,в тоалетната не седи и се чудя какво да правя,а ако го оставя без памперс по гащички се цапа Confused
Ноел заглавията са страхотни,летни,свежи,ако и навън времето е такова ще е екстра,но само валежи Tired
Ники беше хремав няколко дена,но овладяхме положението.И да се похваля вече може да свири,но толкова смешничко едни муцки прави Mr. Green
Арим,колкото повече деца толкова по-добре,така че ако решите действате Peace

# 339
Смехи, страхотна си. Много добра форма. Вие ще искате ли да знаете пола на бебето преди да се роди или то се крие, че нищо не казваш?

Съни, не сме в ЕПК, а тухла. Но строителя се изхирил и настроил 2 партерни етажа. Отделно ние и етажа над нас се водят студиа.

Хейли, браво на Мони за добрите резултати.  Grinning

Мирче, и аз не съм в настроение заради лошото време, но и заради земетресенията. Нашите не ги усещам, но ми е много тъжно като чета за италианците Sad. След земетресението на 22-ри някак съм по съпричастна.

И за да ми е още по-гадно, се върнахме с чревен вирус от морето. Ев днес е по-добре след 2 дни на повръщане и разстройство. Там си изкарахме страхотно, жалко, че не успяхме да пием бирички с Марвелъс и Ева.

Ето няколко снимки от моето момиче на морето.

# 340
По повод дъжда:

Спряха вече дъждовете, ОКТОМВРИйчета, за лято се гответе!
 Grinning

Аз Ева ще я отказвам от памперса август, защото ще съм отпуск и ще имам време да се занимавам с нея. Мисля, обаче, да пробвам да я науча направо на дъската, че много мразя гърнета. Така процедирах и с Моника, с която махнахме памперса за 3 дни и направо на тоалетната чиния.

Мирче, ако мъжа ти иска, хич не му мисли.
Аз също искам, ама моичкия никога няма да се навие, освен, ако не стане случайно...

# 341
Бобинка, нищо не съм правила. Мислих да го махам като се стопли, но преди почти една седмица започна сам да се дърпа по памперса, казва ми "ати" (думичката и за пиш и за ако, а напоследък и за нещо много изцапано, мръсно или просто не му харесва). И започнах да му свалям памперса да се изпишкваме. Но го изпишквам или в тоалетната, или над един леген, но го държа, както се изпишква момиченце. Не иска да пишка прав. Гърнето не го доближава даже, все едно е портите на Ада - като го види на земята го заобикаля Joy . И така той по-често започна да казва Ати, аз по-често започнах да питам. Той започна по малко и да стиска. Сега е по цял ден без памперс, слагам само за сън. С един памперс е онази вечер. През нощта не е пишкал, вчера на обедния сън беше сух и днес сутринта се събуди сух. И сега пак е със същия памперс Crazy .
Сутрин става, 15тина мин се търкаля из леглото и се гушка ту в мен, ту в баща си и после си казва, че му се пишка и тръгва към банята.
Вчера парка цял след обяд беше без памперс и баща му чак в 10ч като го е сложил да спи му е сложил памперса.
 Hug

Орхи, много ти е хубава девойката Heart Eyes . Да се оправя бързо миличката

# 342
Благодаря за милите думи, момичета, ама аз от време на време си се стряскам от отражението в огледалото, защото това прекрасно тумбаче го имах със Смехи в средата на 7м., а с кг съм 3 по-лека от тези, на които родих щерката  Laughing Но, да е здраво буболечето, пък тамън ще си свикна на новата визия и ще взема да родя  Joy
Адаш, Орхидейке - пола така и не сме го разбрали  Grinning. Първо беше рано, после се криеше, а на последния преглед пъпната връв му бе между свитите крачета и отново нищо не бе ясно. Средата на юни съм на ФМ и предполагам, че ще го видим тогава. А лентичката съм я направила синя, за да е шаренко  hahaha
Мирче - то ЕГН-то в твоя случай няма връзка. Организма ти е здрав, подмладен след раждането на Перличката, та ако и половинката ти няма против - дерзайте  Hug Въпреки, че Евичка има батко си на разположение, чудно би било да има и по-близко до годините си братче или сестриче  Grinning
*Noel* - на мен душата ми спи денонощно от тези дъждове, а теб такава муза те е налегнала, че човек трудно би избрал заглавие за следващата тема  Hug
Орхидейке - да се оправяте бързичко, че много неприятно  Praynig А Евичка колко е пораснала  Heart Eyes

# 343
Здравейте!

Смехи, красавици сте.   bouquet

Орхи, прекрасни снимки и прекрасно детенце.   bouquet

Лурдес, на мен Борис по този начин ми счупи предишния кантар, от много теглене и скачане по него.  Flutter Сега съм с нов електронен и го крия надълбоко под леглото.

Иринополис, и аз видях снимките във фейса, страхотни деца, и каката и малкия.  Hug

Всъщност този фейсбук го имам главно за да разглеждам снимки. Бях се отписала в един момент, но заради раждането на близначетата на Димяни си възвърнах регистрацията.

Хейли, направо ме разбивате с това махане на памперса. Страхотно се е получило при вас. Аз щях да почвам опити, обаче настъпиха дъждовете и го отложих. Истината е, че не ми се занимава особено много.

Ужасно ни е скучно вкъщи, едвам успяваме да се промъкнем навън. Борис се забавлява страшно много да гази из локвите, не мога да го спра и да му надвия. Вчера бях на очен лекар и докато чаках в коридора, дойде една много симпатична майка-циганка с едно детенце на възрастта на нашите. Толкова чаровно беше, общуваше си съвсем добре и тя явно добре си се грижи за него и си го обича. Което е нормалното , но в техния етнос децата на тази възраст за съжаление не могат да се похвалят с грижи към тях... Та това момченце прекара часове на коленете на майка си, много живо, общително, но кротичко. А Борис не мога да го спра, като реши да прави нещо.

# 344
Орхи, много малко снимки, я малко повече.  Wink Голям сладур си имаш.

Мирче, сега му е времето, с малка разлика.
Аз, ако се чувствах физически добре, също щях да навивам мъжа ми,
ама нещо съм се разкапала. Все съм с болежки и не минават, направо хронична работа.

Ние вече имаме официално разрешение за 2 седмици допълнителна ваканция.
Така че към 23 юни тръгваме.

Нико и сега Мила са с температура, нищо друго им няма.
А Мила и снощи ни изкара акъла - болял я корема, не дава да я пипнем, ако не беше заспала,
щях да отпрашвам за болницата. Сега уж не я боли, да видим. Confused

Общи условия

Активация на акаунт