Пролетните птички пеят, ОКТОМВРИйските усмивки греят!

• 43 629
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,
нас лошото време не ни спира - мятам му дъждобранчето и хайде навън Crazy
Орхи, малката е страхотна мадама:) Дано ви се оправят стомахчетата бързо.
Мила -  да не би да е от нещо, което е яла? Или да си е простудила стомахчето с нещо изпито студено? Хайде чакаме ви живи и здрави в края на юни  Party (дано не е дъждовен като май).
Хейли, браво на Мони. За нощното чуркане - Алтай повече от два месеца беше и без нощния памперс, но като започнаха студовете (пък може и да няма връзка с това) взе, че пак почна да си чурка през нощта. Сега, чат-пат е сухичък на сутринта.. да видим.
Мирче, мъжът ми е едно дете и иска да си имаме 4 Crazy Доскоро му отговарях - Ок, двете ще са от мен Joy, но сега все повече се замислям и за повече  Blush

# 346
  • В сърцето на моите съкровища...:)
 Tired Едвам смогвам,но да се разпиша....Тези дни предполагам,че ще имам повече време да драсна по-подробно.. Hug

# 347
  • София
Добро утро!

Влизам с едно въпросче, че нещо съм зациклила - какво давате за закуска на дребосите, че и на каките/батковците?  newsm78 Вече тотално нямам идея какво да им предлагам да закусват. Ида ако я оставя може да яде само мляко с бисквити, но хич не ми се нрави. Опитвам се да измисля някаква солена закуска, но няма такова зацикляне  ooooh! Дайте малко акъл, моляяяя!  Praynig

Краси, браво на Мони!  Mr. Green
Мирче, давай  трето, не го мисли много. Много деца - весела къща. А и наистина друго си е децата да растат заедно и да си имат опора в брат/сестра в моментите, в които родителите вече не ставаме за нищо ( hahaha). Нямам идея какво ти е ЕГН-то, но ако се чувстваш физически и психически ок, не виждам защо това трябва да те спира.  Hug

Това по последните постове, че напоследък чета по диагонал.  Hug

# 348
Илка, може да правиш солени пайове - със сирене, с кашкавал, с ориз, с маслини,
Принцеси с кашкавал, с кайма, с някакво месце.

Мишанче Hug

Мила, дано се оправят бързо децата Hug

# 349
  • София
Илка, ние у нас почти винаги закускваме принцеси с кашкавал или сирене+яйце; или препечена филия на тостера с масло и сирене/кашкавал. Плюс чай. За всички членове на семейството е това, който стане пръв от нас с мъжа ми прави което му е по-лесно.
На мен от сладко сутрин ми става зле и покрай мен всички започнаха да ядат солено на закуска. Ако на някой му се яде сладко, мажем филиите от тостера с масло и сладко (и пак искат сирене отделно да си гризкат).

Мирче и аз бих имала още едно дете с малка разлика с Мая, много ми е мъчно, че децата ми са с толкова голяма разлика (ние с брат ми сме с две години и все заедно сме си били). Обаче мъжа ми смята, че няма да се справим и понеже той е трезвомислещия у дома, засега съм се съгласила да спрем дотук. Ама след някоя година ще видим Simple Smile Макар че като гледам в момента как Мая няма никакъв шанс за държавна ясла, не виждам догодина и за градина как ще се класираме изобщо и като сметна едно 400-500 лева на месец за частна градина ако трябва да ги умножа по две, просто няма как да се случи. Виж на 6 като тръгне на предучилищна, може да говорим пак по въпроса  Laughing

# 350
Бърди,ти с 3то ще си многдетна мама и 2те ще влезнат в градина  Mr. Green(това в кръга на шегата,разбира се)

Краси,браво на Мони  Hug Ние сме доникъде с пишкането,акото го прави на гърненце,но пишкането твърдо отказва  Mr. Green

Моето момче днес завършва детската и ми е едно мило на душицата...Става си голям вече  Sad Cry Нямам търпение да стане 16 ч и да ходим на тържество Simple Smile) Голям ден за мен Simple Smile

Орхи-страхотна малка Ева  Hug

Мирче,давай смело  Hug Ще ти помагаме с гледането  Mr. Green

Мила,бързо оздравяване  HugКолко време ще сте в БГ? (може да си казвала,ама напоследък следя не много в дълбочина,за което ще ме извините  Hug)

Илка,може да приготвяш палачинки или солено кексче Simple Smile) Аз правя и бутреки,ама не знам вие дали хапвате бутер-тесто Simple Smile)

Това е от мен Simple Smile) Have a nice day!!!  Hug  bouquet

# 351
Мирче, Мартин твърди, че когато е с двете деца, се гледат по-лесно, защото се занимават един с друг. Като е само с единия, му се качвал на главата. Така, че прави още едно и ги гледай как се отглеждат един друг.  Mr. Green

Бърд, хем ще си в майчинство и ще получаваш заплата, хем ще пестиш от градина. Ще си ги гледаш двете заедно вкъщи.  Laughing

Още някой да има нужда от убеждение?????

Илка, наборката и тя може само на мляко с бисквити. Как не им писна. Иначе, у нас правим главно кус-кус, попара и мляко с бисквити. Други неща, с които разнообразяваме от време на време са филийки намазани, кой с каквото иска, топли сандвичи, банички със сирене, кашкавал, палачинки, мекици със сирене и т.н.
Скрит текст:
(Що не спретнеш едни буикос, Сами като беше в ресторанта, ги правеше много хубави)

Махнахме нощното мляко. Но, го замених с вода. радо не спира да пие течности и мисля, че махането на памперс няма да е скоро у нас.  Tired

Крас, браво за успеха, завиждам.  Hug

Да не казвам голяма дума, ама другата седмица може да се класирам за някоя среща ако е хубаво времето. Нека стане сигурно и ще кажа, кога, че ми писна да ми променят плановете.  Praynig

# 352
  • София
Е, Оле, колко години ще е това майчинство, да не са го направили до първи клас без да разбера Laughing

# 353
Наде, Мила почва училище на 20 август, така че до към 16-17 сме в Бг.
Абе, малко ми е,ама няма начин.  Wink Ти ще мърдаш ли към Бургас?

Закуските са ни голям проблем, на Мила не й се яде много сутрин.
Нико пък като изпие едно мляко и също е сит.
Почивни дни правим палачинки, бухти, банички, мъфини...
Но през останалото време е нещо бързо - сириълс с мляко, филии, макарони.

Буболече, хайде, значи време е за второ, че докато стигнете до 4.  Heart Eyes

Наде, приятни емоции днес. На мен малко ми става тъжничко на подобни мероприятия,
че може и сълза да пророня. Утре ще гледам Мила и аз в училище, имат някаква постановка.

# 354
ЗДравейте Hug
Браво Хейли  Hug,продължавайте все така Peace
Илка,Ники най-често закусва попарка,банички,филийки с масло и чубрица,кашкавал,сиренце,гофрети купувам и слагам вътре малко мармалад или сиренце,филийки с мармалад,правя една бърза баница,солена-много я обича,палачинки също и др.Когато имам време много експериментирам със закуските.Режа една филия хляб на кубчета,слагам малки парченца шунка,отгоре малко кашкавал,лютеничка и така ги украсявам и му казвам,че са човечета да хаапва.Общо взето се храни много добре,но все трябва да го занимавам.
ДНес сутринта докато взимахме кухнята и видя една баба да продава череши и като писна,че иска взех му и на пътя ги измихме,защото нямаше търпение да яде,толкова сладко ги хапваше Heart Eyes
Оставям Ви сега,лек и хубав,слънчев ден Hug

# 355
Е, Оле, колко години ще е това майчинство, да не са го направили до първи клас без да разбера Laughing

Е, не де, имах предвид докато бебето стане на 2-3 години и решиш да го дадеш на ясла или градина, Мая може да си е с вас у дома, а после и двамата/двете да си ходят по дадените детски заведения, а ти на работа.  Laughing Или както казва Над, раждаш и Мая тутакси я приемат.  Mr. Green

# 356
mama-smehorana, orchids страхотни снимки и страхотни сладури на тях  Grinning
arim колко пък да си закъсняла за дете - ако не си в критическата, значи имаш време  newsm10
hailie чак не мога да повярвам как отучихте памперса - Симеон е направо за медал   Hands Clap
Светлозар сега е на вълна  "помощник" - помага във всичко дето върша, опитва се и самоинициативно да подрежда - резултат: апартаментът е по-разхвърлян от всякога  Mr. Green Но аз се радвам на желанието му и с баща му само му пляскаме и поздравяваме за "добре свършената работа" и малкият е неимоверно щастлив и гледа още повече да помага  newsm62
А единственият начин да го накарам да не направи нещо забранено е като се правя, че не го забелязвам и той губи интерес  Mr. Green Не във всички ситуации е приложимо, но в повечето случаи помага.
За закуската не се сещам нищо друго от вече изброеното, но си "откраднах" някои идеи  Simple Smile
Nad честито завършване на детенцето ти и успешно начало на училището на есен   bouquet

# 357
Ха привет и от мен  Hug
бяхме на родителска среща в Икеа, орг. От бг-мама и магазина, много приятно беше  Peace говориха интересни неща за играчките на децата, за кризите на 3г и 7г  ooooh! накрая и ни почерпиха с по една опаковка шок.бонбони    Embarassed В Икеа има намаление -20% на всички детски играчки до 03.06 неделя.

За закуска вледам да дам нещо топло и течно - грис с мляко, кус-кус с мляко, каши Слънчо ядат и двамата, кашите са най-често, че стават бързо. Ако давам филии, минават в партията на констипаторите, въобще сухо за закуска избягвам. Мая ака след закуска, но ако дам сухо, не иска и после цял ден я дебна  ooooh!

Ох, и на мен ми се реве на детски тържества, като гледам колко са пораснали....

Краси, не съм отбила, от де тоз късмет. Но откакто ми се възобнови цикъла, вече 5 месец, кърмата започна плавно да намалява Praynig Момо цока само вечер, и то колкото има, сестра му не му оставя много. Мая след цокането за лека нощ, с което де факто заспива на гърда, се буди към 6-7ч, суче и пак заспива. След това суче за следобеден сън и за лека нощ - 3-4кърменета за 24ч, чак не мога да повярвам, че са толкова малко. Няма да я отбивам лятото, че сега идват дрисъците и летните вируси, наесен с песен.

# 358
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте, изпита ми вчера мина без проблем, направо ги разбих дето се вика  Laughing Ама такъв кеф ми беше, от студентските си години не бях ходила.

От 13ти юни пък, съм със свекърва в къщи, защото мъжо започва да работи от утре.

Закуските гледам обсъждате. Спрях да давам млякото на Мила веднага след като стане, защото изпива пълна чаша, че и две понякога и  после не иска да яде. Сега първо давам закуска- мляко с бисквити или само кисело мляко, или филия с филаделфия, масло и мармелад или масло и кашкавал. Някой път е само плодове. След закуска си пие млякото и нямаме проблеми с производството в памперса.  Peace

Този месец имам  да правя 3 торти, все на близки дечица и нямаше как да откажа. Та покрай рожденните дни и аз се затъжих колко бързо порасват децата.
Особено като срещнах една приятелка с 3 месечната си прекрасна принцеса, направо се просълзих. Толкова ми се прииска да гушкам пак такова малко бебче, да си го кърмя, ама да имаше кой да го  роди вместо мен.  Crazy

# 359
Честит празник на малките ни и големи бонбони!!! Да са ни живи и здрави и винаги да ни радват с грейналите си личица!!!!

Heart Eyes newsm03  love001 newsm08

Общи условия

Активация на акаунт