Пролетните птички пеят, ОКТОМВРИйските усмивки греят!

• 43 629
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Честит 1-ви юни на всички вас - и на дечицата и на мамите и на татковците (все пак и ние сме деца на нашите родители)!!!
За децата - весел и изпълнен с радостни викове ден и весело детство
А на "възрастните" - забавлявайте се и не губете никога чистотата на детето в себе си!
Обичайте и бъдете обичани!

# 361
  • Стара Загора
Честит празник на всички деца!
Бъдете здрави! Пожелавам ви щастливо и безгрижно детство, много игри и забавления!
babydust7

# 362
Честит празник на детето, много радост в душите ни да има!

# 363
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Честит празник на всички малки и пораснали вече деца! Много безгрижни усмивки и весели игри! Нека детето в нас никога не си отива!

Ние живот и здраве утре по обед заминаваме с децата за 1 седмица за морето. Реших го много набързо и късмет, че можах и да го организирам. Сега събирам багажа и колко е не мога да ви опиша, а слагам само най-необходимото!  ooooh! Дано като се поразсея да ми помине депресията, че така е много гадно, а вече се отразява и на децата, явно колкото и да се старая си личи, че не съм в час.  Tired

# 364
Честит първи юни на всички дечица!Да растат здравички и много послушни!  bigdance2 Tada

Не съм,  Hug

Момичета, да ви се оплача,че на Лидия на няколко пъти (3-4 пъти) тече кръв от нослето. Вчера в 12.30 през нощта даже. Аз си спомням като дете, че имах така кървене, но от години нямам. Четох, че се израствало. Ще ходим на педиатър за всеки случай, че си се притеснявам. Confused

# 365
Честит празник на всички малки, големи и още по-големи!   bigdance2
Много щастие, весели игри и безгрижни дни!
Tada

# 366
Илка, днес се сетих към, вече споменатите от момичетата закуски, да прибавя и елдата с масло и сирене. Ммммм, Ники много я харесва за мое очудване (че рядко срещам хора, че и деца, които да обичат елда).  Peace

Весело изкарване на морето, Не съм, и дано случите на време и хубаво настроение!! Simple Smile Почивай максимално!!!  Hug

Хубав, приятен и слънчев ден на всички!!!   bouquet

# 367
  • София
Честит празник на дечицата, и на всички, които са запазили детското в себе си!

Не съм - лек път и весело изкарване на морето. ПОжелавам Ви слънчево време, кротки дечица и дано успееш да си починеш и релаксираш.

Георги напоследък не яде, но пържени филии никога не отказва, когато ги има за закуска. КАкто и филия с циганска баница/това следобед, ако нямам друго за ядене/.

Вчера сложиха на Гого последния Синфлорикс /онзи от едната годинка/. Сега му е ужасно подуто крачето и си го щади като стъпва на него. Вчера не искаше нито да ходи, нито да лази. Много го болеше. Само сменям компресите с риванол, но ще мине време докато се оправи. То и аз имам вина донякъде, защото не можах хубаво да му хвана крачето и взе да рита доки като заби иглата.

НАде - гледах снимките на Коко. МНого хубав празник.

# 368
Нинче, Лурдес, бързо да се оправят децата!

Не съм, лек път и приятна почивка!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ВИНАГИ УСМИХНАТИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 369
Privet i chestit praznik na vsichki dechitza, da sa ni jivi i zdravi i mnogo shtastlivi! Dnes bqx na lekar, malkoto choveche speshe kato kote ))) Sega patuvame za Bansko.

# 370
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Честит празник на всички малки и големи деца! Нека сладурите ни имат едно прекрасно детство с много игри и смях!

# 371
Честит празник!
Не съм, почини си хубаво на морето, дано да може да се топнете  Grinning
Лурдес, дано да не е притеснително,понякога са просто по-слаби капиляри

# 372
  • У дома
Честит празник на хубавите ни дечица, както и на техните родители  Hug Hug Hug

Не съм писала отдавна, следя ви всеки ден, но няма нищо ново при нас.

И аз като Дидан не мисля да отбивам лятото, макар че вече на няколко пъти чувам ужасни възгласи от околните (слава богу не от близки) като разберат, че все още се кърмим, ама хич не им обръщам внимание  Whistling

За закуската нищо по-различно от изброеното досега.

Памперса - няма такъв мързел като мен.  Embarassed Като си спомня колко бях настоятелна с Карина, а сега  ooooh! ама още малко да се стопли  Mr. Green

Хейли, супер сте с Мони. Браво на момчето.

Кари приключи 2 клас само със 6-ци. Сега вече ваканция. Разходки и четене на книжки.

Не съм, почини си добре и дано ти подейства освежаващо.

На всички много  Hug

# 373
Честит празник на всички дечковци! Да са ни живи и здрави и много щастливи!
Не съм, весело изкарване! И по-ведричко! Земетресение преживяхме, живи сме, здрави сме, това е най-важното!
Ние днес 1-ви юни го изкарахме половината пред кабинета на личната. Ева е с температура и зачервено гърло, Моника е с чревния вирус - дриска и повръща.
Дано бързо се оправят. Пуснах си болнични, а от 7-ми излизам отпуск. Чак на 28 юни съм на работа. Не е за вярване! Много ми е странно, така свикнах вече.
На 15-ти пък пътуваме за Турция с любимия. От сега ми е мъчно за кифлите!

# 374
Честит празник на малки и големи деца! Да сме здрави и позитивни пожелавам. Тук на площадката до имаше детски празник, страхотно беше. Каките подариха на малкия ръчно направени сърчица, пяха, танцуваха... Много се забавлява дребоса:)

Noel, ама какви кифли? Кифлички по-добре звучи сякаш Laughing Heart Eyes Да се оправят бързо дечицата, а вие весело да си изкарате в Турция.

Не съм, определено ще се разсеяш малко на морето. Морският полъх лекува всякакви депресии да знаеш, ще се завърнеш като нова Hug

Илка, да добавя за закуските - аз често правя качамак с масълце и сирене, филийки/баница/мекици с тахан и петмез (или мед), млечна супичка с фиде...

Общи условия

Активация на акаунт