Пролетните птички пеят, ОКТОМВРИйските усмивки греят!

• 43 629
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Честит 1-ви юни на всички дечица,да са ни живи и здрави и да слушкат.
При нас нищо ново ,от няколко дни е много раздразнителен.На тази възраст колко зъбчета трябва да имат.Малкия има в момента 16,но не знам кога трябва да излязат останалите 4 кътника.

# 376
Силки, 20те зъбчета трябва да излязат до 3г. Често излизат доста преди това, така, че няма място за тревоги Hug

От тая вечер Симеон си има нова игра, дано я забрави до утре Crazy - като му се припишка си събува панталонките и започва да тича гол из къщи, и ме кара да го гоня Laughing hahaha

# 377
  • В сърцето на моите съкровища...:)
 Hug Здравейте,

Отдавна не съм писала,но не ми остава време понякога въобще... Tired

Таткото ни е в командировки често и се налага да се организираме сами в повечето случаи. Днес съм пазарила свекъра да загледа малкия за няколко часа,че ще имаме сбирка на класа по случай 10 год.откакто сме завършили. Party
Онзи ден ходих на едно интервю за работа и след известно време стартирам с новата  Mr. Green Голям зор беше... Crazy
Малкият си ходи на ясла...От няколко дни сам се обслужва с гърнето. Сваля си панталоните,памперса и сяда  Hug Mr. Green Явно в яслата се упражняват добре  hahaha
От утре ще е в смесена група,че започват летните периоди,а целият август ще изкара в дежурната градина.
Онзи ден си взехме и картата за моренцето,та съвсем се успокоих  Whistling

Приятен уикенд!  bouquet

# 378
Привет!С малко закъснение Честит празник на детето!Нямах време да се разпиша вчера ,бях отдадена на децата!Хубав ден изкарахме,водихме ги на много места ,имаха и подаръци ,хареса им!Каката ни завърши втори клас с пълно шест и сега сме доста по свободни.
Аник,видях че си питала за зъбките на Симона-вече има 10 точно. Peace Например отдолу има двата посредата и два навътре кътника,та много хаотично й растат.
Тези дни има две нови дума,аз все нали се оплаквам че хич не говори и не повтаря и не опитва дори.Та новите са "да" и "пуф-паф" ,на вас ще ви е смешно ,ама за нас си е постижение ...
Мишанче,Честита нова работа!
Хейли,поздравления за гърнето!
Не съм,приятна почивка!Заслужи си я!

Аз утре ще бъда с приятеки в Сф на зумба маратон и после афтър парти ,та понеделник на обратно към къщи.Дано си почина малко и да се поразсея.

# 379
Здравейте, момичета!

Ееей, Пашик, хаха, знаех си аз, че вашите зъби ще дръпнат бързо! Simple Smile От 1 година насам растат зъби на НИколай и онзи ден проби едва 9ти.  Tired

Скрит текст:
Леле, момичета, издивях за по-малко от секунда току що. Един смотан тъпанар, дето живее някъде по етажите така силно блъсна входната врата на двора на кооперацията... Тя дрънчи супер гадно и се чува в стаята, където спи Ники (блъска се в стената на стаята). И му викам сега най-човешки да внимава и да не блъска вратата, че спи малко дете точно там, а той ми вика "Кога съм я блъскал?" (5 секунди по-рано, бе селянин!). Викам му, "преди малко, току що", а той: "Изолиран случай" и не ме и поглежда. Викам му просто да внимава за друг път, той пак "изолиран случай" (с някакъв леден глас)... Еееей, издивях бе... Не да се извини или нещо подобно.... Аааа, ще го  smile3505 smile3515 newsm61 smile3514

..................

Лека нощ!

# 380
Пашик, и Мая е сдва зъба отдолу и вдъното по 1 кътник, като заек е  hahaha
горе са само 6, та общо 10 броя. Но яде всичко. От няколко дни ходи и събира джанкипо земята, премята ги из устата си като беззъба бабичка  Joy
при нас нищо ново, чакаме някой дани дойде на гости, че ни е скучно  Crossing Arms

# 381
Здравейте!

Ние сме в редиците на болните - Коси е с температура от петък следобед, уж не беше висока, ама после през нощта вдига 2-3 пъти, днес пак и много сополки. Явно някакво вирусче. Tired

Аник, лелее много неприятно значи. Откачам ако не ме гледат като говоря, просто е адско неуважение, да не говорим че лъже. Кви са тия мъже, просто нямам идея.  ooooh!

За зъбите- при нас се мъчат да пробият кучешките от 3-4 месеца, само малко са се показали и не и не излизат. Crossing Arms Подоризам и тях за причината за температурата.

Мишанка,честита нова работа! Hug

Пашик, е браво на вашата кака!  Hug

Легео, Хайли, Hug

# 382
Дидан, искаш ли аз да дойда?  Party

Мислим да се качим на витоша. Някои за там?

Звънкайте!

# 383
Искам, Оле Simple Smile само че ти нямам номера....

# 384
Оле, ако ни метнете, идваме и още как!  Mr. Green

Ние... отново сами като кукувици за седмица-две.....  Tired

# 385
Оле, кога ще ходите на Вотоша?
Ние днес сме в Банкя, дойдохме с влака, Симеон беше най-щастливият! Доволно поигра на едни катеруки, после на една чешмичка се измокри, голям смях.

# 386
Имам си дете футболен-шампион  Mr. Green Доволна съм и безкрайно щастлива Simple Smile)

Уххх,на Витоша и аз идвам,ама и мен да ме вземете ....хахахаха  Mr. Green

Ние имаме малко проблеми агейн,ама няма да ви занимавам,гледам да не ги мисля много,много  Mr. Green

Диданко,да ви бях поканила на турнира на малките игрища до Унсс..... ама не съм знаела,че нямате ангажименти през почивните дни  Mr. Green

# 387
До Витоша не стигнахме, ама поне уважихме панчарево.  Grinning

Дидан, и аз искам да дойда ама моят мъж е труден на убеждаване.

Утре обаче мислим да теглим тигел на мола в ситняково. Има ли желаещи Praynig? През другото време ще сме си в люлин и бивам за разходки. Мисля да се отчетем на "панаира" при църквата.

Хейл, организирай нещо  Embarassed

# 388
За захваналите се с приучване към гърне, може да ви е интересно:
http://www.nedelcev.bg/images/upload/documents/BM%20Potty%20Trai … e%202011%20BG.pdf
При нас нищо ново, освен че говорих отново с дир. на ОДЗ'то и на 12.06 ще ида да го запиша.
Спокойна вечер ви желая.

# 389
Здравейте!С Олето  се разбрахме да се видим след 11:30ччв мол Сердика - ако има желаещи за среща, там сме.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт