Пролетните птички пеят, ОКТОМВРИйските усмивки греят!

• 43 629
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

Ние онзи ден късно вечерта благополучно пристигнахме на морето. Пътували сме от 13.30 до 22.30  Mr. Green, ама спирахме 100 пъти, а в Казанлък откарахме сигурно 2 часа. Имаше празник на розите, та бяха наизкарали сергийки и тн. и беше интересно. Сега съм седнала на теферич и пиша докато Стоян закусва, а Георги гняви бебето.
 В общи линии за момента тук се чувствам малко по-добре, но и момичето при което спим е минало през същото и дет се вика има кой да ми влезе в положението. Успокоява ме фактът, че не съм единствената луда.  Mr. Green

Над, честито за Коко, браво на него, все така да продължава!   bouquet

Аааа и да добавя - за ужас на всички вчера водих децата на плаж - Георги не излезе от водата, Стоян и той се окъпа и за най-голям ужас на присъстващите натопих и на Мая крачетата в морето.  Mr. Green Само себе си не изкъпах, но ми излезе херпес (аз го очаквах) и не смея. Сега благославям бащата на Георги за милото наследство, което ми остави.  Crazy Crazy

Айде стига толкова, да видим дали ще успея и да публикувам, че интернета тук е  ooooh!

# 391
Да взема да се разпиша, че срамота.

Не съм - почивай си мах  Hug Дано и времето позволява да се насладите на смяната на местопребиваването. А на Майчето как няма да й топнеш крачетата, бива ли да стигнете до голямата вана и да не я цопнеш Laughing
Аничка, защо така пак сте самички? Дай да се видим към края на седмицата, че нали утре и в сряда го дават да вали  Hug Или да спретнем някоя голяма среща в Борисовата или другаде?
Оле, ти до кога си на софийска земя?
Наденце, браво на Коко, все така да продължава момчето  Hug А проблемите дано бързо се разрешат!
pashic - чакаме разказ и картинки от маратона и партито  Wink

При нас нищо ново, освен, че аз скоро няма да се побирам в огледалото  Joy Другите бременни момичета нищо не казвате - как сте, че и снимки не искате да покажете  Crossing Arms Thinking
Болничките да оздравяват  Hug

# 392
Сряда сутринта тръгваме за родопите. До тогава съм в София и ако не изтеряса някое мое дете съм на линия

# 393
 Къде сте, бе?

Дидан, сори още един път за провалената среща. Срещнахме се в мола, но Симона дръпна една истерия за някакви балончета и си тръгнахме по спешност. Поне се запознах с Момо, очарователен и добре възпитан младеж, който се опита да убеди Симона, че се държи непристойно.

Следобеда се видях с Хейл и Над. Случайно дойде и Димяни. Всички деца много пораснали, особено Радо. Grinning

# 394

Следобеда се видях с Хейл и Над. Случайно дойде и Димяни. Всички деца много пораснали, особено Радо. Grinning

Ми аз не съм ли,ааааааа  Mr. Green

Момичетата с по-големи дечица,може ли да ми препоръчате добри курсове по английски или преподавател Simple Smile)

Коко взе сертификат Get Ready and Tiny Talk от алианса в детската Simple Smile) тази година много ги готвеха  Mr. Green Обаче сега се чудя къде да го запиша да учи от новата учебна година ...че като гледам по 2ч. в училище..... съвсем недостатъчно ми се вижда .... Интересува ме дали някой знае таксите за училищата :"Европа" и "Фарос" .... иначе съм се осведомила за Британика И Аво-3  newsm78

# 395
Да ви се похваля само, че станах леля. Сестра ми роди момиче! Както знаете е 4-та внучка за нашите.  Grinning Днес в 11 ч.

# 396
  • София
Честито, Ноел  Hug  bouquet

# 397
Ноел, честито ви ново попълнение на женското царство!

# 398
Ноелче, честита радост! Да ви е жива и здрава принцеската и много радости да ви носи! Как се казва?

Радо е направо огромен в сравнение със Симеон hahaha

Даренце и тя много хубава станала Heart Eyes

ИСКАМ ГОЛЯМА СРЕЩААААА newsm17 smile3521

# 399
Раде, морската вода не действа ли добре на такова "наследство"? И тук да ти кажа, много се радвам за вас  Hug

Оле, ти пък  Hug няма проблеми. Яд ме е, че съм такова шубе и мързел, иначе отдавна да съм дошла до Люлин да се видим. Но кой знае, може и това да стане скоро, само да не вали...

Вчера какъв ден само...след мола мъжа ми имаше работна среща, та подучух това-онова за новия сезон на "Под прикритие" без да искам - много яки неща ще снимат, след 01.07 са на Слънчев бряг, Марина диневи, на пристанището на Бургас ще има як екшън - това до към 07.07. И ако е така, ние тая година ще изтеглим ,късата клечка с морето, а на всичкото отгоре и Гънс май ще изпуснем, хич не искам да ни изгорят билетите. Ако не сме в София за концерта, да знаете, че имам 2 билета по 70лв всеки...
накрая ми се обадиха по телефона, за да ме уведомят, че съм спечелила място в спортния лагер на Проктър&Гембъл. НО понеже и двете ми деца са малки, се надявам един слънчев младеж да се възползва от наградата  Heart Eyes
Ноел, честито бебенце на сестричката ти   bouquet
и аз искам още деца, ама искам ималко физическа почивка....  Tired

# 400
Ноел,честита племеница! Бързо възстановяване на сестричката  bouquet
Буболече, благодаря за инфото, много ще ми е полезно. Hug
 нас ни нямаше няколко дни и сега оправям багажи,отгоре на всичко над нас правят ремонт по обяд и се чудя Гого как изобщо спи на шум от Хилти Mr. GreenПроблемът е ,че аз не спах и че цял следобяд ги слушам, та довечера ще съм на междусъседско посещение с уточняване на възможните часове за трещене следобяд
Не съм, хвърляй ги в ужас и да не ти пука, важното е твоето спокойствие Peace

# 401
*Noel* - честита радост на семейството ви   bouquet. Малката принцеса да расте здрава и щастлива, а на сестра ти - бързо възстановяване!

Оле, Наденце, Краси - бива ли такова нещо  Crossing Arms Видели се нашите, пък една снимка не показахте. Само се хвалите кой колко бил пораснал и разхубавил, ама - око да види, ръка да пипне Laughing
Оле, не ни върви да се видим и това е  ooooh! Какво стана с морето? Ще можем ли да се засечем края на месеца около или в Приморско или не?

Смехи от няколко дена тотално си разбърка графика - заспива към 23-23.30, сутрин спи до към 9-9.30 (днес едвам успях в 10.20 да я вдигна  Whistling), следобедния сън се измести към 14-15ч. до към 17-18  ooooh! Хич не ми допада, но да видим дали сама ще го коригира или ще се наложи аз да се намесвам.

# 402
Влизам да се похваля, че не знам къде съм от щастие (то не, че е кой знае какво, ама за мен е ОГРОМНО Laughing ) - Симеон днес както си игра, го гледам по едно време, мъчи се да си свали гащите, дърпа, бута, не става, викам да му помогна, а той не - бута, не ще помощ, сам иска Laughing , ама като видя, че не става все пак се съгласи да му помогна, свалихме панталонките и слипчетата на земята и той се обърна, седна на гърнето и се изпишка. После даже поседя 2-3мин. Направоооо не мога да ви опиша колко съм HAPPY! А и като не знам кога пак ще се повтори Laughing

Смехи, нямаше кой да снима Laughing , а да ти кажа не се и сетих даже Blush
Симеон също от доста време заспива към 22, но става към 7 и наобяд спи по час - два, рядко повече. Но от снощи май започнахме да се връщаме към ранното лягане, само да не започне да ми става в 5 ooooh! Crazy .

Легео, вие къде бяхте? Може и да си писала, но не помня Blush Hug

Момичета, искате ли среща в Събота (9.06) към 10-11ч? (по-раничко, че да имаме повече време Hug )

# 403
Влизам да се похваля, че не знам къде съм от щастие (то не, че е кой знае какво, ама за мен е ОГРОМНО Laughing ) - Симеон днес както си игра, го гледам по едно време, мъчи се да си свали гащите, дърпа, бута, не става, викам да му помогна, а той не - бута, не ще помощ, сам иска Laughing , ама като видя, че не става все пак се съгласи да му помогна, свалихме панталонките и слипчетата на земята и той се обърна, седна на гърнето и се изпишка. После даже поседя 2-3мин. Направоооо не мога да ви опиша колко съм HAPPY! А и като не знам кога пак ще се повтори Laughing

Смехи, нямаше кой да снима Laughing , а да ти кажа не се и сетих даже Blush
Симеон също от доста време заспива към 22, но става към 7 и наобяд спи по час - два, рядко повече. Но от снощи май започнахме да се връщаме към ранното лягане, само да не започне да ми става в 5 ooooh! Crazy .

Легео, вие къде бяхте? Може и да си писала, но не помня Blush Hug

Момичета, искате ли среща в Събота (9.06) към 10-11ч? (по-раничко, че да имаме повече време Hug )

Браво на Симеончо! Не са отишли на хаос паричките за гърне. Wink

Пишете ме и мен за среща в събота.  Peace

# 404
Пак в Борисовата? Party Party Има много хубава площадка като за нашите малчугани, сигурно ще е малко лудница, но да се надяваме, че повечето хлапета са на село/ море/ гости Laughing

Общи условия

Активация на акаунт