Пролетните птички пеят, ОКТОМВРИйските усмивки греят!

• 43 628
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Noel, честит пореден розов вързоп на цялата ви рода! Да ви е жива и здрава, много да ви радва момичето Heart Eyes
Оле, Радо поначало вървеше с две кила напред от всички май Laughing Поне от наш Алтайчо - със сигурност. Няма 12 кила още моя ooooh!
Не съм, и аз бих топнала бебешорката, какво толкова се мръщят  Rolling Eyes
хейли, ама голям пикльо този Мони! Laughing Браво на него Heart Eyes Моя не може да си ги сваля панталонките, но доста успешно си ги вдига сам.
Много се изпокрихте ей... Thinking

# 406
  • Wonderland
Ето ни и нас, Ники няколко дни ми беше с температура,която трудно свалихме,но слава Богу от снощи няма вече....Цяла нощ е спал непробудно...
Ноел, честито!Да ви е жива и здрава,много щастлива и да радва всички около себе си!  bouquet
Не съм,благородничко ти завиждам,за морето , дечицата и всички приятни изживявания там... Hug
Хейли,браво на вас,ние с гърнето ту имаме успех ,ту пък не ....
За кг ние сме 12 кг точно...въпреки че тези дни може и да е свалил от тази температура и тази гладна стачка,която ми приложи....
Ние за срещата ще видим как сме с настинката,която ни хвана...Ако сме по добре ще дойдем,много ми се иска да се запознаем...  bouquet
Буболеченце, и ние панталоните не можем да си ги сваляме,но ги вдигаме с голям успех сами.... Peace

# 407
Dobro utro! Noel, chestito na sestrichkata ti! Ole, da doidesh v nashiq mol i az da ne sam v Sf., qd me e. I v Bansko mi doide na kraka i pak ne mojaxme da se vidim. Krasi, bravo na Monkata! Za sreshtata nqmam tarpenie. Ox, izpusnax si avtobusa...

# 408
Привет!
Смехи,много хубаво се разходих до Сф,но зумба маратона не си заслужаваше,а само партито Heart Eyes Blush  В последния момент сменили залата с малка ,но на място много си закупиха билет и стана фрашкано,изпоти се дори пода и беше пързалка.НЯмаше видимост.После в студентски град в някакъв клуб имаше мн танци с инструкторите -гости.В фейса има снимки!
Мъжа ми се справил с децата  Peace
Над, Hug
Не съм,хубави снимки ,почини си подобаващо!
Искам и аз на почивка...в събота ни е 10 годишнината ,но нищо не сме организирали покрай проблемите с майка,иначе нали планувахме в чужбина да празнуваме.Сега набързо трябва да измисля нещо  newsm78

Хубав ден на всички!

# 409
Ноел, да ви е жива и здрава новата принцеса!

Хейли, браво на Мони Simple Smile.

Не съм, да си починеш хубаво!

Еви се разболя от нов вирус директно след чревния и още я доизлекувам. Сега съм решила никакви площадки до 15.06 когато пак заминаваме на море. Не знам дали и при вас е така, но на площадките винаги има деца, които не са на ясла или градина защото са болни. Въпреки това от началото на пролетта не бяхме боледували нали все пак са на открито, но ето че е възможно и на открито да се зарази Sad.

Хубав ден на всички!

# 410
Орхидс, голямата ми дъщеря е така в момента. След чревния вирус, сега пък е сополива. И някаква кашлица я мъчи от една седмица. Доки я преглежда два пъти и констатира, че гърдите са й чисти като каза да не й давам никакви сиропи. Да, ама направо се измъчвам да я гледам как се мъчи с тая кашлица. Утре е рожденничка, дано да е по-добре.

# 411
  • София
noel,  можеш да пробваш с чай от подбел, много добре действа при кашлица.  Peace

# 412
Момичета, и Симо ми беше почти 3седмици със сополи, но от кучешките. Голямо кашляне, голямо давене беше, защото имаше и тонове литри лиги, не спяхме вечери наред. Минаха от самосебе си, капех Виброцил, но не мисля , че той помогна.

ДА РАЗБИРАМ ЛИ, ЧЕ СРЕЩАТА ОСТАВА ЗА СЪБОТА, 10ч.?

Всички дечица да оздравяват бързо!

# 413
Noel честита племенница!   stork-girlМного щастие и късмет й желая  newsm51
не съм благородно завиждам за моренцето  Party А Мая си е вече голяма - не трябва да се лишава от морските радости Grinning Пък нека си се възмущават някои  Mr. Green
Днес на гости са майка ми и единия племенник. Светлозар голям тормоз му налага на баткото /с една година е по-голям/ - катери се постоянно по него, гушка го, взема му играчките, а като племенника му се противопостави нещо започва да крещи или реве  #Crazy Накрая се натръшкаха по леглата и заспаха - племенника изрично пожела да спи отделно, че явно му писна от дребното диване  Mr. Green
А около нас всички хлапета са сополиви - и ние така. То в това лудо време - ту жега, ту вятър и хладно,  няма как да се опазим  ooooh!
Hailie предлагам Симеон да проведе онлайн обучителен курс по самостоятелно пишкане за такива мързели като моето  Laughing Сега ще вземам седалка за тоалетна, та дано там му хареса да седи, ако не - замяна на памперс с гащи, ама като гледам как не му пука има ли ако в памперса или не, не съм много обнадеждена за резултата  smile3506

# 414
Мамам-ам, Симеон също не казваше или показваше по какъвто и да е начин, че се е наакал, да не кажа, че можеше така да си играе по 2ч. ooooh! . Но в момента, в който махнах памперса започна да си казва преди да се изака и сега си ака в тоалетната, защото започнах да го различавам кога е пиш и кога аки.
И установих защо не може да си събува сам гащите - едно, че тези, с които е напоследък, са малко по-стегнати (защото са за 9м Crazy Laughing ) и друго - вкъщи вечно влачи някакви играчки и ръцете му са пълни. Ако е с празни ръце няма грижи. Sunglasses

# 415
   Да се разпиша, да не ме забравите  Mr. Green Ние сме добре, нищо не се случва интересно и не ми се пише, че не мога да измисля какво. Малката беше пак два дена с температура, четири кътника са побелели, скоро ще избиват и е крива до безобразие. Като кихна дори почва да реве  Crazy Почна да разбира повече, да си казва какво иска, та вече сякаш е по-лесна за гледане. Имахме гости за почивните дни, 4 бяха тука, та се разведрихме.
 Ноел, честита племеничка и весел празник утре   bouquet
 Не съм хайде да ме вземете и мене на морето   Mr. Green Дано успееш да се разсееш и разведриш. Малката е само за целуване, голям бонбонннн  Heart Eyes

# 416
Мами на момченца, не ги мъчете да  пикаят седнали, не им е в природата. Мъжете от малки се заиграват с пишките си. На Момо му беше супер забавно да полива, пишкайки  Hug ,опитайте да ги изпишквате прави  Peace
Мая се научи да си сваля дрехите и да пишка клекнала на двора, обаче не се усеща да си вирне дупето нагоре и съответно си опикава и гащите, и панталона...

Краси, къде ще бъде срещата?

# 417
Диде, обикновено си правим срещата в началото на Борисовата, до езерото Ариана, има едни чешмички малко след централния вход, пред заведението, точно след батутите.
А който закъснее, ще се обади Hug

# 418
дидан, при моя се развиха така нещата, че махнахме памперса през зимните месеци, когато по принцип дрешките са дебели, та като свалим панталонките за пишкане прав, около крачетата му се образуваше дебел слой дрехи. И нямаше начин да не ги опикае в началото и края на чуркането. Crazy Отделно от това, наистина изпитват любопитство към чурките и моя като почнеше да чурка започваше да си го пипа; тогава пък прекъсваше чуркането... така че като цяло пишкането прав за не го не се оказа най-доброто. Сега вече усвои стойката "брюкселския пикльо", но често отива и кляка директно на плочките в банята Crazy
хейли, ти ли беше писала, че си купила степенка за тоалетна чиния за 5 лева... Какво представлява това нещо?
Пашик, аплодисменти за мъжа ти! Направо ей тъй бях Shocked като прочетох, че сам се е справил с децата. Радвам се, че сте си изкарали добре в София... ама това за пода целия в пот само като си го представих... бляк! Simple Smile Моя мъж ме навива и аз да ходя на зумба, моля ти се... а аз се опитвам да разгадая какво стои зад това любезно предложение, хахаха Joy
Величкова, тъкмо днес се сетих за теб и мишлето. Дано ѝ избият безпроблемно зъбките.
Болните дечица бързо да се оправят и да хукнат по разходки! Naughty

# 419
Буболече, не съм аз, Ани мисля беше.

Общи условия

Активация на акаунт