Пролетните птички пеят, ОКТОМВРИйските усмивки греят!

• 43 628
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Мартакели, честит рожден ден, много щастие!!!  Hug

Момичета, ходили ли сте напоследък в ортопедичната клиника в Горна Баня? Искам да заведа и Борис, и Мая, и двамата стъпват навътре. Но не мога да се свържа по телефоните в нета. От колко часа работи, разбрах поне, че не се записва час? Имаме направления.

# 481
Сутрин са от 7, но се плаща 2лв за паркинг Shocked . Ако ви се падне д-р Стефанов, по-добре поискайте друг Peace

# 482
  • София
Много жега, ей!  Crazy

Ние днес ходихме на гимнастика с дребния (и каката трябваше да се възползва, но не пожела). Много му хареса и в четвъртък смятаме пак да отидем. Намира се до Плиска и знам, че имаме наборчета в района, та я кажете къде си играете предиобедите, че така или иначе ще бием път до там, поне и една игра на открито да направим. Става въпрос в района около Метрото.  Thinking Днес попаднахме на една площадка, на която ни наплашиха, че има кърлежи, та скоропостижно се изнесохме.  ooooh!

# 483

И не на последно място,искам да ви се похваля,че с моя мъж така обтегнахме отношенията си,че не съм сигурна дали скоро ще ги затегнем!!! Вчера бях готова и на раздяла  .... днес съм една идея по-добре!!!

Ми това е ,ако на някой му се боледува Simple Smile) да ни дойде на гости  Mr. Green

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 20:52 от Nad1_Nad1

# 484
Хейли, благодаря!  Hug! И аз четох гадни неща да д-р Стефанов.

# 485
Здравейте! Hug

МартаЕли, честит рожден ден!Да си жива и здрава, много щастие и късмет!! Hug  bouquet

Ева, стискам палци и аз за все по-добри и по-добри резултати! Praynig Hug

Болничките да оздравяват, пак чета за АБ и варицели! Praynig
Аз лично пък се чудя щерката кога ще кара варицелата? Все пак за момичетата е препоръчително,нали? newsm78

За инат и тръшкане - точно сега ни е вихъра, така беше и каката, след годинка и половина стана неузнаваема. Малкият и той - пищи, хвърля, реве. Поне не се захласва като голямото, че това ми беше ужас. #Crazy

Аник, половин работен ден звучи много добре, за мен този вариант е много удачен особено с малко дете. Peace

Зарат, мерси за линка Peace

Пашик, това с полицаите как добре е свършило работа. Трябва авторитет и това е, иначе е пълна анархия по принцип. Rolling Eyes

# 486
  Мило Наденце  Hug!Дано намериш скоро духовния си мир,каквото и решение да вземеш!Ние с моя мъж също имахме такъв критичен период,стигнахме до развод,но накрая нещо ни спря и се разбрахме.Ама говорене му е майката,другия трябва да е пределно наясно как се чустваш!Сега сме си екстра,не сме стигали до такива драми,даже мисля че се и обичаме повече,то пък немотията ни раздели,ама здрави да сме все някога ще сме си заедно!
  Аз много се замислям дали да не ти дойда на гости,щом каниш  Laughing!Ще ми се докато са по-малки да я изкарат варицелата.

# 487
Eх,Наде   Hug Praynig от далече отношенията явно не вървят.За малкото време, в което се виждате  докато обсъдите проблемите и ежедневието, и не остава време за любовта за съжаление.Дано да измислите начин да опазите семейството си ,и все пак ще е в плюс да сте заедно!
Съни,добре направи ,че се разписа!
Къде се загуби народа  ? newsm78 Мириамс ,споделяй и тук готвенето ,не ни забравяй!

Буболече,не разбрах за вас ще има ли място в яслата ,уредиха ли ви?

Аз махането на памперса съм го оставила за след 1 до 2 седмици,тогава очаквам да съм по -свободна.Сега имам ангажименти и излизам често та няма как.

# 488
Наде  Hug  Hug ще се затегнете, къде ще ходите  Praynig тия прекрасни деца сами ли ще се гледат  Hug вярвам във вашето общо и прекрасно бъдеще  Hug
а Дарето бързо да се преборва с гадните пъпки, дано не се чеша много. моя мъж категорично ми забрани "насилствено заразяване", когато им дойдело времето, тогава да си боледуват. Аз съм ОК, карала съм всичките шарки, ама той нито една не е, а е дърт пръч вече, та не знам как ще му се отразят  newsm78
Краси, без антибиограма ли лекувате ангината? Изкара ли 3 дни с Т, преди АБ? Питам само, няма да давам акъл  Hug  Peace Peace
Днес на гости ни беше една много готина мама с близнаци, та имахме 4 голи дупета, щъкащи из двора  Heart Eyes голямо плацикане падна, накрая им изляхме водата, защото я напълниха с грис и бисквити. Ако има желаещи да се плацикат, чувствайте се поканени.  Hug

# 489
Наде, утрото е по-мъдро от вечерта, следващото утро - даже повече, така че полека с крайните изводи - може пък да се поуталожат нещата и да завървят нормално. Пожелавам от сърце! Дано Дарето да не усети нищо от варицелата. Praynig
Пашик, всичко е наред и точно днес го записах. Не са виновни те, но се отнесоха с голямо внимание. Оказа се, че "другарките" (както беше по онова време), които водеха нашата група все още работят там! Shocked Да видим дали ще се паднат да бъдат учителки и на сина ми:) На излизане нашичкият отиде право при батковците и каките , които си играеха в пясъчника; още малко и за чао щеше да ми махне Joy
Ели, ама тя съдбата на щипките би я споделила всяка една друга вещ стига тя да се беше оказала в ръцете му, докато е на терасата. Но следим зорко... само щипките прежалих Laughing
Мой малчо - днес е с хрема ooooh! Нищичко друго му няма и се колебая дали е поленова алергия или никне кътен. По-скоро второто, че ръцете му не излизаха от устата тези дни и толкова дълбоко бърка, че а-ха да повърне. Tired

# 490
Дидка, не е бил 3 дни с Т, не е правена антибиограма, но добре му се отразява този АБ. Няма да се оправдавам, но си имам своите причини и не съм против АБ Peace

Буболече, много хубаво, че детето се е заиграло, дано така продължава когато тръгне трайно.
Моят толкова жално гледа дечицата, които играят в детската срещу блока ни, че чак ми е жал, че не го приеха.

Наде, Hug Hug щом има желание, ще се намери начин да се оправите Heart Eyes

Лурдес, как са децата? Оправят ли се? На каката ви кога й мина периода на истериите?

# 491
Краси,дано сте уцелили аб и бързо да се оправя.
Ева на Марвелъс от 20 дни е все болна ,ходиха при 4 лекари да я гледат ,все има температура ,лекарства най-различни,обрив ужасен направи (едните казаха към АБ ,друга пък от мед защото й правила домашен сироп за кашлица),всичките все им казваха ,че гърдите са чисти,има червено гърло.И така от три дни са на нов АБ и вчера вече са ги приели в болницата с пневмония! Shocked
Не стига ,че я отровиха с лекарства,и никой да не може да я диагностицира е безобразие!Дано им е последно и Ева да оздравява!

Наде ,как е Дарето?
Дидан,то това им трябва на децата ... Crazy
Буболече,мн мило ако ви се паднат същите другарки!

# 492
Privet! Ox, shto za lekari imame, da ne razberat, che e plevmoniq, miloto dete. Nad Hug dano da vzemete nai-dobroto reshenie. Krasi, kak e Monkata? Orhid, ozdravq li kuklata? Martakeli, na pateritzi chestit Rojden den, mnogo lubov i shtastlivi migove!

# 493
Мартакели, честит рожден ден на патерици!!!

Пашик, ти направо ме разби... Ева(на Марвелъс) се разболя 1-2 дни преди 24-ти май, когато бяхме при тях. Мими малко след това ми се беше похвалила, че вече е добре и тръгва на ясла. Това е много време болна от 22.05  Sad. Ще й се обадя след малко да ги чуя.

Ева, и моето дете не иска да пие лекарства, така че само насилствено става SadHug

Хейли, бързо да се оправя Мони. Ева след чревния вирус си лепна друг 3 дни много висока темп, на 4-я малко по-ниска и на 5-я избиха много малки червени петънца, нямаха ревлеф, едва забележими. Педиатърката каза някаква много рядка шарка, заразна само 1-2 дни и минава  за толкова. Още на следващия ден обривчето почти изчезна.

Над, дано се оправите с мъжа ти и бързо оздравяване на Дари.

Ето ви едно смешно клипче на моята танциорка  Grinning.

# 494
Леле, като чета какви са жеги в България...
Казвам ви, няма такова време, всеки ден вали и повече от 16 градуса не става.
Децата не могат да дивеят на воля, не че не ги пускам, ама е студено и мокро.

Вече искам да се опъна в Морската на 30 градуса и цял ден да не се прибираме.  Wink

Много гушки на Ева, дано се оправи бързо. Hug

Наде,  Hug Вярвам, че ще се оправите и с това.

Хайде, аз се приготвям за гимнастика с Нико, днес Мила не е на училище,
та и нея ще мъкна, после ще пробва шаферски рокли и е на английски.
Иска ми се и малко книжки за четене да вземем за лятото.

Мамите с по-големи дечица - вие упражнявате ли и летните месеци?
Последния рапорт на Мила не ме изкефи много - по език е супер добре, но смятането е тръгнало назад, та сега се заехме вкъщи, защото за пореден път установих, че не се ли занимаваме у дома, доста ще са посредствени знанията. Tired А за четене на книги да не говорим, тук няма задължителни и нищо не четат.

Общи условия

Активация на акаунт