Пролетните птички пеят, ОКТОМВРИйските усмивки греят!

• 43 596
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • София
О, Оле, под секрет казано, хич не се втелясвам аз, баща й е анти-телевизионния генерал  Laughing А водихме сума ти време преговори да се навие да я пуснем на ясла, а да не я гледа само баба й у дома (особено през зимата) и най-сетне си стиснахме ръцете, и яслата харесахме и като го видя тоя телевизор ...  ooooh! Мъжко момче е де, преглътна, преглътна и си спазихме уговорката, тази сутрин се уговорихме за капарото  Grinning
Иначе онзи ден и на зъболекар ходихме, и там в чакалнята имаше телевизор. Погледна го за 1 минута и скочи да прави по-интересни неща, засега няма особен интерес, та не се притеснявам аз.

Я кажете мнението си за слънчевите очила? Купихме на Мая едни синички, че са й много светли очите като на баща й и той спомена, че на светлооките слънцето много им тормози очите и да вземем очила. Аз обаче все не смея да й ги сложа, че бебе с очила не съм виждала  Whistling

# 556
Бърди, за очилата - днес видях едно детенце, но беше поне на 2г. За Симеон не съм мислила още, защото той няма да ги търпи, иначе мъжът ти е прав за светлите очи и слънцето. Ако ги носи, по-добре й ги слагай.
Симеон също не гледа ТВ.

Ани, хайде като си заминат гостите, обади се да се видим Hug

Снощи Симеон много приятно ме изненада. Беше малко преди лягане и беше вече доста уморен и малко напишка гащите, свали мокрите, доизпишка се в легена и след малко го гледам отива в спалнята, отв. шкафа с дрешките и ми носи сухи гащи Grinning Heart Eyes .

# 557
  • София
Аз също съм много анти-ТВ, но пък и без него не мога да се справя. Има моменти, в които просто го пускам, за да има малко тишина и спокойствие. Освен това Йоси се хипнотизира от БейбиТВ и като изпадне в някаква криза това е единственото, което го успокоява. Не се кефя на този факт, но гледа и да не правя драми. Когато е възможно гледам да е спрян телевизора. На всичкото отгоре и с кака си, което отказва да ходи на градина,  все се карат какво да гледат, тя си иска нейните Барби неща, той си иска бейбито.  ooooh!
Но си имаме по-добро заниемание у дома от телевизора - басейн на тераската  Mr. Green Ето, сега се киснат двамата и аз само ги вардя да не вземат прекалено много да разбълникат водата, та да изкъпят някой на улицата  Joy

А с отбиването и памперса сме на никъде  Whistling

# 558
Мама Смехи - честити  розови гащи ( отново Laughing)
Бобинка, успех с махането на бибата докрай Peace Ние другата седмица отиваме при нашите да се отбиваме, сама явно няма да се справя...

# 559
  • Стара Загора
Аз да се похваля, Веско днес сам си казваше пиш.Хваща се отпред, идва при мен и казва "пи".Аз го питам пиш ли има и той "да". Flutter Отиваме в тоалетната, свалям му гащичките и пишка.
Мен пък ме боли гърло и ми е отпаднало ...  ooooh!

# 560
Здравейте! Simple Smile

Бърди, според директорката на таз ми ти ясла е много по-лесно и бързо детето да свикне от първия ден по цял ден. Даже вчера я питам кога да дойда, към 17 и нещо ли (щото знам, че тогава ги взимат повечето деца), а тя ми вика: "Ооо, не, за първи ден му е много това и към 16-16.30". Аха-аха да звънна на звънеца към 16.20 и тя ми звъни да съм се разходила до към 17 часа. Simple Smile Още спял младежът и не е закусвал следобедна. Отидох към 17 и си го взех. Simple Smile Днес беше мноооооого по-спокоен (пу-пу). Разрева се за малко, докато го отнесат в кухянта да закусва и вечерта, като ме видя за малко. Предполагам и се надявам до 2-3 дена да плаче, че не иска да си ходи. Simple Smile Като цяло, директорката е много доволна от него - спокоен, усмихва се, бръщолеви си неговите (той не говори нищо, ако е смутен, притеснен и не е на кеф, та съм спокойна). Само с децата още не се заиграва, но пък е хем малък още, хем трябва да си изгради отношенията с децата. Ама и това ще стане де. И аз съм спокойна на този етап. Simple Smile (ще питам за Тв-то, че на огледа не обърнах внимание и не съм сигурна дали има).  Peace

Красенце, Наде, ще звънна в началото на другата седмица, че прабабата на Ники е тук и не се знае кога пак ще се видим, та изкарваме цялото време заедно. Днес се захванахме с основно почистване на шкафовете... ooooh! Ееей, голям Плюшкин съм значи... Цели 4 торби с боклук изхвърлих и то основно с изтекъл срок на годност неща...  Blush

Красиhahaha smile3501 голям мъж е станал Симеочно вече!!! Много се гордея с него!!  Peace Hug

Данимира, браво и на Веско!!! Чакам го аз този момент!  Whistling

Хайде, лека ви нощ, девойки! Лек път на пътуващите и весело изкарване на тези, които вече стигнаха дестинациите си!  Hug

# 561
Ооо, Ани, стискам си палци и нашия да свикне така бързо! Това с поплакването сутрин и като го взимаш хич не го броя. Браво на Никито!
Мила, сигурно ти е хем напрегнато хем хубаво, че ще се прибирате.. Пък и сватба ще вдигате, супер Simple Smile А ти с търсенето на тоалета докъде стигна?
ТВ у нас почти не се гледа, нямаме и кабелна, та не ме притеснява ако на малчо му пускат в яслите по малко... Само да не вземе да свикне и вкъщи да гледа newsm78
Моя още дори не се опитва да се съблича или облича сам. Носи ми обувките си, може да си сложи чехлите... подава си ръчичката, докато го обличам.. опитва да си вдига гащите след като чурка.. и дотук. А бях чела, че в една детска къща Монтесори научавали бебоци на 1г. и 8 м. да си обличат и закопчават якенцата  Shocked

# 562
Някакъв кошмар е това пишкане без памперс. Борис казва Пиш докато се напикава, не по-рано.  Confused

# 563
Някакъв кошмар е това пишкане без памперс. Борис казва Пиш докато се напикава, не по-рано.  Confused

Облак, аз нещо май съм изпуснала, пък уж редовно те чета.  Embarassed На работа ли ще се връщаш или поради друга причина искаш толкова спешно да махаш памперса?  Thinking

# 564
Бърди Митака има очила и си ги носи вечe, понякога го хващат лудите и само си играе да ги маха и слага . По важното е да не слагате менте очила, че тогава не се свива зеницата, а те просто са тъмни нямат филтър. Ето сложих ти една снимка
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3152171520467.2144005.1 … 14131&type=3#!/photo.php?fbid=3954639901675&set=a.3152171520467.2144005.1150514131&type=3&theater

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 10:12 от zarat

# 565
Буболече, до никъде не стигнах с тоалета.
В Бургас ще търся, дано има хубави неща. Tired

Вече ми се идва на слънце, още 3 дни, мисля ще се справим с пакетирането.
Вчера си получих едната онлайн поръчка за сватбата, ама другата няма да дойде, пфу.

Бърди, Нико не търпи очила, та май няма да му купувам.
От време на време слага тези на кака си.

Облаче, не се изнервяй за пишкането, някои като мен дори не са почнали, хаха.
Ще се научи, в крайна сметка всички се научават.  Peace

Много интересно, че в България, адаптацията е толкова бърза.
Ама колкото педагози - толкова мнения, хехе. При нас всичко става много плавно,
дори бавно при по-малките деца. Освен това първите дни родителите малко постояват с децата в стаята, поиграват си заедно докато се отпуснат. А спането винаги е бил най-големия зор.

# 566
Днес, 20 юни, се отбелязва Международният ден на бащата. Това е празник, на който се чества бащинството и родителските грижи на мъжете. За разлика от деня на жената, който е по-разпространен, този ден в различните страни е и на различни дати.

Денят се отбелязва за първи път през 1909 година. Тогава - по време на църковна служба, посветена на Деня на майката, Сонора Дод от Вашингтон си помислила, че след смъртта на майка й за нея и 5-те й сестри грижите поел баща им Уилям Джексън Смарт. Сонора искала нейният баща да разбере, че тя го обича и цени, защото той е жертвал всичко в името на родителските си задължения и в очите на своите дъщери бил най-мъжественият, неегоистичен и любящ човек.

Сонора се обърнала към месните власти с предложение да бъде създаден нов празник. Тя получила подкрепата им и те се съгласили да организират празненството на 5 юни - на рождения ден на Уилям Смарт, но времето за подготовка не им стигнало и празникът бил отложен за 19 юни. Скоро празникът станал популярен и в други градове в щата.

През 1972 година американският президентът Ричард Никсън го обявява за официален празник и оттогава в САЩ и на други места по света се чества през третата неделя от месец юни. Според католическата традиция Денят на бащата се чества на деня на св. Йосиф — 19 март.

В Денят на бащата е прието да се подаряват рози.

# 567
  • София
Ани, браво на момчето, много ме зарадва разказа ти, дано и Мая е така  Hug
Облаче - Мая правеше точно така 2 дни - казваше си, докато се напишкваше. На 3-4 ден вече значително намаляха инцидентите, сега вече казва "аки" и почва да тича като бясна и да се киска да я гоня - и си стиска през това време, докато я хвана и седне на гърнето  Laughing. Мисля, че е нормален етап  Peace
Зарат, мерси за снимката, ще я погледна по обяд като ни пуснат ФБ (имаме само по един час на ден в офиса, хепи ауър в обедната почивка  Mr. Green).
bubolechence , чак за копченца малко прекалено ми идва, хич не си го представям  Wink Мая не се облича и съблича сама, само се чекне с дрехите (майка ми вчера се оплака, че насред Кауфланд си вдигнала роклята и почнала да показва и да вика "пъп, пъп"  hahaha Да сме си били възпитали щерката  hahaha).

# 568
Ша са Фалим ли?  Mr. Green Радо се справя с гащи, панталони и чорапи. Блузите сам не може да облича и съблича.  Peace

# 569
  • София
Браво на Радо  Hug  bouquet
(почвайте с копчетата на якето значи  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт