Пролетните птички пеят, ОКТОМВРИйските усмивки греят!

• 43 596
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Привет отново! Мерси за инфото за банките, успях да свърша работа. Работна ще е следващата събота, 19.05, да кажа ако има и други заблудени като мен  Tired трябваше ми Дск, те имат клон в Младост, който в събота работи до 15ч. Имаче в Мол Сердика ДСК-то работи не само през уикенда, но и до 22ч, всеки ден   Peace

Уф, с тия гащи - Мая днес напика към 4-5 броя. Накрая я пуснах по двора като цигане, само по потник и надолу по дупе и май така ще щъка вече. Тя и без това е голяма ексхбиционистка, постоянно се съблича, маха си памперса, когато сме вкъщи, ужас  Whistling

А за страстта й към водата не ми се говори - тооолкова обича да се къпе, при първа възможност влиза в банята, сваля си коритото на земята и сяда вътре. Днес пи вода от една локва, като куче  ooooh! локвата беше на двора, но все пак...

За приучаването към гърне съм "за" и преди съм казвала. Мисля. Че това да го чакаш да осъзнае е доста разтегливо във времето понятие....

# 76
Марв, не й давай зор да яде. Наблегни на течностите. Хидратин алфа задълже против обезводняване. Много деца отказват вода, но хидратин пият. Един пробиотик и едно затягащо. Нищо повече.

# 77
Marvi,и аз искам от тези гащи щом не пропускат.Кажи как поръча от този сайт?

# 78
cvetence, ето нашите са на Бамбино мио: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8397&cat=176  Бяха 10 лв. когато аз си ги купувах.

дидан, то в началото винаги има опикаване - като не са им свикнали дупетата на проветряване Laughing После като свикнат и държат по повече.

# 79
Цвете, в Хиполенд съм виждала, също и в Бейби Мол.

# 80
Здравейте, здравейте!

Ние се върнахме, както може да се досетите по малките часове, в които пиша. Simple Smile Пътувахме спокойно, Николайчо почти проспа пътя, понеже по обед дремна само 20 мин и стана да чака баща си. Simple Smile

Марви, и аз да кажа, че Хидратин алфа е СУПЕР опция за обезводняване. Както ми го обяснява нашата педи - при обезводняване децата губят важни минерали и соли (нещо такова помня) и в този Хидратин има точно тези вещества. Принципно е доста гаден на вкус, ако си здрав, но като липсват в организъмчето тези вещества, се променя вкуса и им харесва на дечковците. Факт е, че Николай пиеше по една водна чаша от него и само си го търсеше. Мисля, че повече от 200 мл на ден не го дават. Виж опаковката. А и другото, което е, Ентерол и Хидрасек вървят ръка за ръка - давай ги и двете едновременно. Ентерола действа на флората, а Хидрасека е против обезводняване и се взаимодопълват, така да се каже. На нас винаги ни ги изписват в тандем. Дано се орпави сладка Марти и да прави салатки на дядо си!  Hug

Буболече,  отиде Whistling Да знаете, че в Кауфланд няма нужните ни примоции.  Mr. Green Naughty Взех му едно сладко боди от там, та да не е без хич. Сега да видим как ще го направим, че да идем до КАрфура в Сф.

Милия ми сладурчо, днес толкова беше объркан милия от смяната. Не знаеше какво иска, не беше на кеф, усещах го, че хем му е много позната обстановката вкъщи, хем не е същото като преди. Дано свикне идните дни, ама и на мен ми е едно тегаво, криво - няма баби, няма лели, няма ПЛОЩАДКИ за игра и люлки. Абе... трудно ще свикна и аз. На вашите дечица случвало ли им се е да се чувстват така (ако ме разбрахте какво имах предвид де), след като сте пътували по-дълго извън къщи???

Ники пък му светна, че може да пие като коте от течаща чешма. Слага си отворената уста под течашата вода и пие, завалийчето.  Mr. Green

Сми, хайде, отивам да лягам аз! Лека и спокойна на всички!!!  Hug

# 81
Добро утро Simple Smile)

Днес е дългоочаквам ден за мен.... На турнир сме!!! Толкова хъс и енергия има в малкото ми момче,че не мога да ви опиша колко се радвам,че го вече спорта  Mr. Green Да стискате палци за Коко(миналата година беше голмайстор,дано и сега е така)

Аничка,добре завърнали се,милички!Нормално е няколко дни да е по-крив,все пак става въпрос за смяна на средата,а децата се приспособяват към новото по-лесно(поне така си мисля).Щом е имало внимание,игри и люлки,няма как да не му е криво ... оставете го да си го изживее няколко дни и ще видиш,че пак ще се върнете на стария режим  Hug  bouquet

Как ме запалихте по тези гащи,значи  Mr. Green Ще ходя да ровя и аз сега  Mr. Green

Марви,хайде утре вече да сте изцяло по-добре!Много гушки на Мартини!!!

Лек ден и да стискате  палцииии ....  football football football

# 82
  • София
Добрутру!

Ани, мерси че ни мислиш!  Hug Пушка сме вече. Надявам се да приключим с болестите за идните няколко месеца  Praynig Мисля малко клеева тинктура да запонем да пием и аз и малкия, туко виж сме дигнали имунитета след тая тежка варицела  ooooh!  Thinking

А кога ще се срещате? Може и ние да се включим + Ида (оле, да си играят със Симона), но само ако каката продължи да се тръшка за градината и ако намеря кой да варди майсторите  ooooh! Joy

П.С. Не мога да не похваля малката мишка какво направи - взе си столчето, занесе си го го тоалетната, качи се и си седна сам на чинията. Явно му стана забавно и ставаше и сядаше сигурно поне 20 пъти. На финала даже и се изпишка и беше много щастлив! Аз също! И докато го похваля и той хукна гол из къщата и след 10 мин. гледам ми заложил 2 бомбички в хола  ooooh! Но радостта от успеха с тоалетната смекчи яда ми и даже и се посмяхме с Ида.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 09:32 от _илка

# 83
Вие си се вижте там на тази срещичка и ми разкажете после какво изпускам.  Confused Плановете ни пропадат за пореден път и вече страшно много се изнервям. Как пък един път не мина гладко отиването ни до София. Все нещо "по-важно" има да се свърши и затова трябва много бързо само да минем през София без да оставаме. Разбирам, че у нас ставаме дядовата ръкавичка и на някои не им е удобно да ходят по боксерки до тоалетната, ама това значи ли, че аз не трябва да се виждам с нашите или внуците им също?  Tired

Оплаках се!

Сега да ви разкажа вчера какъв страхотно зареждащ ден имахме. Чистихме парка по пътя до хижата със Симона и още едно семейство с 3-те им деца. Аз ходих 2 часа пеша (Симона и Мартин по-раничко се предадоха) и резултата беше 4 чувала пълни с боклуци. Не се уморих изобщо, а се чувствах супер и даже на връщане се върнах пеша на обратно, но по по-кратък път за 1 час. Мартин пресметна около 10 километра навъртяни пеш. Много съм доволна. Вечрта бяхме на РД и от притеснения да не изчезна от света след толкова много ходене, си хапнах подобаващо и си набавих всичко загубено, че и в повече.  Crazy

# 84
Браво, Оле  Hug ходенето пеша за ,мен е №1! А в компания километрите не се усещат!

Наде, успех на футболиста!

Ние отваме в Дъ Мол,, оказа се, че съм спечелила тениска  от филма Пиратите, ще си я взема, да не иде зян  Embarassed
ще прегледам за гащи Карфура  Joy

Лек ден  bouquet

# 85
Ей, и ние се прибрахме най-после.  Laughing
Голямо обикаляне падна, но пък си заслужаваше. Страхотна природа, всичко ми хареса.
Сега ми липсва хубавото време, езерата, планините...

Ани, и на Нико му трябва време да влезе в релси, ама не за дълго.
Мила е вече голяма, освен това е свикнала да пътува. Днес и двамата си дивеят вкъщи,
като че ли никъде не сме ходили. Grinning

Наде, успех на Коко! А така, чакай ме да пристигна и ей там с Пашик, Буболечето и Нани из Морската, на Капани... Hug

Диданче, страшен ник! Само така, напред с кърменето.  Wink

Да похваля Мила - вече плува по-добре от мен, без никакви помощни средства.
Целия басейн си го преплува без проблем.

# 86
Привет! Hug

Наде, стискаме палци на Коко! Peace

Мила, браво на вас, чудесна почивка Simple Smile

Хахах, мама Бозка, много ме кефи новия ти ник.

Беболе, знам за какво говориш. Същата работа сме и ние с вижданията, то не че нашите много се държат като хората с мъжа ми, даже напротив, но е много криво като трябва за известно време или ние там, или те тука.  ooooh! Всъщност от тях тръгнаха проблемите ни помежду ни, и не очаквам мъжа ми да се съобразява с тях. Но на мен ми е тъпо. Tired

# 87
  • В сърцето на моите съкровища...:)

Как я карате бандаааа? Hug
Времето малко обърква плановете,но за сметка на това днес бяхме с малкия на погача на едно сладуранче и се доредихме да се видим с Ани и Ники Mr. Green  Flutter
Като се оправи времето обезателно трябва да се организираме и да направим една обща срещичка  Flutter Peace
Наде, преполагам всичко е минало супер за малкия шампион!
По темата за гащите - и ние стартираме програмата  Mr. Green Поръчала съм му ,чакам доставка. Peace Остава мисията да е успешна.
Сега проучвам къде точно се намира дежурната ясла,че от 1 юни ще сменим малко локализацията.
ooooh!.

Хайде приятна вечер и до скоро,/че утре съм на бач:tired:/    Hug

# 88
# 89
Добро утро мами Hug
Наде,стискам палци за Коко Praynig Hug
Добре дошли на всички завърнали се Mr. Green
Ох,момичета не мога да ви опиша снощи какво преживяхме,светът ми се срина за секунди Confused
Сядаме да вечеряме риба и до сега много пъти съм давала на Ники той я обожава.Яде си детенцето и по едно време му давам едно парченце малко и той като се изпищя.Помислих,че е имало малко кокалче,отворих му устата и взех да вадя парчето.Той не спира да пищи и започна да се дави,потупах го по гърба и пак се дави.Причерня ми,бръкнах леко с пръст в устичката,защото исках да повърне това което е хапнал,наведох го и той върна почти всичко.Обаче не спира да плаче.Няма да ви описвам каква суматоха стана вкъщи,свекърите само крещяха,той детето повече се стресира.Както го държах започна пак да се задавя и неможеше да си поеме въздух,стана целия червен Cry Cry Cry,побърках се,оф пиша и плача,направо такъв ужас изживях.Започнах да го тупам по гърбенцето,за да се съвземе,ох бяха няколко секунди ,а ми се сториха цяла вечност,започна да плаче,толкова се успокоих,защото това значи,че диша,намокрих го с вода и към болницата.Милото ми ддетенце в колата се успокои,явно нямаше нищо в устата,но стресът който преживя Confused.От спешния кабинет казаха,че нищо му няма,все пак той беше спокоен.Прибрах ме се,дадох му мляко и веднага заспа,изтощен и аз като писнах,досега се държах да не изпадам в паника,вкъщи всички ревяха.Просто като си помислих какво можеше да стане и Cry,седиш и гледаш детето си и неможеш да му помогнеш.......Никога просто не искам да се чувствам така безпомощна.Днес Никинце е добре,спа цяла нощ и сега си играе,а мен главата ще ми се разцепи от болка Tired
Съжалявам милички за негативния пост,но много исках да си излея душата пред някого Sad

Общи условия

Активация на акаунт