А дано ги израства вече тези болести и ние малко да отдъхнеме
Давам и Ехиницея и едно друго имуностимулиращо за деца от скоро, пие само оризово и бадемово мляко и сякаш се подобри, ама да не се хваля много...
днес в младосткия Юск нямаше никакви и не знаеха кога пак ще има зареждане.....
Зъбки почти не мога да измия, защото и той захапва четката. Мъча се да го разсея, но не се получава много...
Няма го и сред отхвърлените от класирането.

Като иска някой нещо да направи (примерно да му дам ядене) ми бута лъжицата в ръката и ми вика: "Ти, ти!" и чака.
Другото, което му е гооооооооолям мерак. Като види кола, която му харесва, вика: "Ка'а кола." (Кара кола) и тича към нея и пробва дали може да отвори вратата. Ако е вътре в колата, чака само да се освободи мястото на шофьора и се промушва, сяда и почва - върти волана, с професионално и отработено движение посяга да сменя скоростите, копчета, врътки.... Голям кеф му е да се прави на шофьор, та си мисля, че той ще изкара книжка много преди мен.
И последното, което се случи покрай болното ми гърло. Кашлям аз, кашлям и след малко го гледам - той се прави, че кашля и си е сложил ръката на устата (видял от мен). Направоо, иде ми да го изям, като имитира. 

) Иначе, да, успях да взема на изявилите желание. А и питах дали ще зареждат пак, ама на касата ми казаха, че едва ли и затова са и намалени толкова нещата. Имаше и пижами с дълъг ръкав за 8 лв (намалени от 20) и му взех за следващия сезон. 
Трябва пак да гледаме и да решаваме в движение.
Даже преслушай и за онези блузки, за които спомена Олето 
да ме извиниш, моля, ама късно зацепих, че не си у шоплъка и за друга " градинска система" иде реч... 
благодаря на всички, че ни мислите... ама не ни е розово положението... последва и разтройство след повръщането и висока Т... и пълно неядене!!! от сряда вечерта към 21 до настоящия ден и час - НИЩО!!! каквото се опитвах да й давам -
... едва днес мааааалко по малко глюкоза приема и по 10 мл течна каша от лечебната хумана, малко електролитно разтворче на хумана - всичко това насила с разните му там спринцовки, и към 1 шише вода за деня... изобщо леко съм се попритеснила, но сега планувам утре да я мъча до последно и да я тъпча снещо (каша вероятно пак) докато не прояде, че иначе ... лошо...
преди малко като се поразбуди - пак й набутах малко каша и глюкоза ... утре ще взема да пробвам това хидрасек, че вече от 2 места ми го хвалят, а аз не съм го ползвала
за сега борим гадовете с вомитусхийл и ентерол...

като беше в севлиево при нашите, там е закон - всяка вечер татко трябва да има салатка и тя помагала на мама да режат!! и детето си знае, че щом идва дядо - трябва салатка да му направи 
от мен!
- заспала съм с малкия като го приспивах и в 1 без 20 моя ме събуди, че влиза в стаята като слон в стъкларски магазин. И понеже не бях готвила, станах да готвя.
Наредихте ли къщата?
.
. Иначе, други неща рядко имитира. Предимно щуротии са му в главата.
но на мен ми е далече,трябва да се ходи с кола. 

размина ми се поливането 
Ники спи по никое време...Днес стана в 6:30 и спи вече 1 час .....А аз поразчиствам...За памперса решила съм днес или утре да се снабдя с гащи и да започнем с махането му....Една мама беше споменала, че има някакви гащи,които хем не ти мокрят пода,хем детето усещало че е мокро и му е некомфортно....на Бамбино май беше казала.....търсих в Метро и Хит, но няма.....такова чудо.....
)... "Паднаха" ни се първите със жабата - определено не пропускат навън като се напишка, а тя си усеща и веднага "мок(р)оооооо"... Ако искате мога да ги снимам и да ги премеря със сантиметър колко са големи 
блъскам на всеки 20 минути по една малка спринцовка глюкоза в устата, ама тя вече се изхитри и плюе
довечера ще й станат 72 часа практически без никаква храна 
)...