Моля, препоръчайте добро частно основно училище в София

• 1 701
  • 4
  •   1
Отговори
Това е молбата ми.
Районът е без значение.

Предварително благодаря!  Hug

# 1
  • София
Най-добре си направи сама проучването. Потърси в гугъл кои са частните училища в софия. По сайтовете можеш да се ориентираш горе-долу за тях. После потърси във форума за всяко едно по отделно. Ще намерих много теми пълни с информация, която можеш да обобщиш и със сигурност ще ти е много по-полезна от няколкото мнения, които ще се появят тук.

# 2
Аз препоръчвам ЧОУ "Образователни технологии"-много високо ниво на обучение.Освен програмата на Просвета,учат и по техни учебници.Имат кабинети с компютри и лего-център.Който желае може да се запише и в школата им по пиано.От спортовете се практикуват волейбол,футбол и баскетбол.
Самото училище се намира в Слатина,в един от корпусите на ВТУ "Тодор Каблешков"
Успех каквото и да решите!

# 3
Гледах в интернет и то много.
Харесаха ми ЕСПА, ЧОУ Мария Монтесори и Дрита. Мнения за първото и последното намерих (по-скоро негативни), а за второто - нищо.. Затова си позволявам да пусна тема.  Peace

# 4
  • София
Гледах в интернет и то много.
Харесаха ми ЕСПА, ЧОУ Мария Монтесори и Дрита. Мнения за първото и последното намерих (по-скоро негативни), а за второто - нищо.. Затова си позволявам да пусна тема.  Peace
Съжалявам, моят коментар не беше критика,  а съвет как да получиш по-пълна информация, защото въпроса ти е доста общ и едва ли ще получиш инфо за всички възможности тук.

Общи условия

Активация на акаунт