Лято на вратата чука, болестите марш оттука! Февруарки 2011- 31

• 35 789
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Булче, ако не си купиш ТАЗИ рокла съм ти сърдита!  Mr. Green

П. П. Имам същите сандали купени за 10 лв. миналото лято.  Wink

# 676
Здравеѝте мацки,минавам да ви почерпя за моя РД и тук,че във феиса не ми се получи нещо.Та,заповядаѝте. Hug
п.с. и да знаете,че ви хвърлям едно очо от време на време.
За всички болни,бързо оздравяване.Наде,Булче,Зелдич  HugМаѝ омаше и още,но нема време. Peace

# 677
# 678
  • Русе/Germany
Ха, сега се разписахте като съм си на село и нямам време много за комп че сме навън по цял ден. Само за обедния сън и малко след това че жега но тук не е така обезопасено като в нас и има 10000 неща за бутане.

Деси, честит рожден ден мила. Много здраве, щастие и любов. Много да те глези мъжлето а децата да те слушкат.

Ади, честит рожден ден и на твойто мъж. Да ти е здравичък и много послушен  Wink

Май всички дечица за кандидат камикадзета Crazy Ужас ей хорааа.
Боби вчера го жилна една оса ooooh! по главата. Ходихме до един съсед той работи в спешното в съседния град и каза че нищо му няма, поразгледа го тук там и каза че ако ще става нещо става веднага да и да се успокоя. Дадох Фенистил капки и така. А преди това на портите има едни циментови блокчета сложени под тях и келеша вдигнал едно и докато успея да пребягам разстоянието да го хвана да не падне го изтрязка на земята но за мое щастие си дръпна крачето. Щеше да го премаже Crazy

Много се радвам за прекрасните новини от Надето. Бях сигурна че малката Маша ще е ОК. Hug

Всичко болнички да махат сополи, Т, обриви и т.н

Дани, заглавието е супер Hug

Между другото, не правете грешката да съблечете детето голо и така да подстригвате #2gunfire това е за мен. Няма да ви кажа колко много плака момченцето ми Sad А и беше го близнало малко слънцето по ръчичките че точно тогава го бях съблякла по потник и уж не е ходил по слънцето.

Блазе ви за почивките тези които сте ходили, и на тези на които им предстоят. Аз чакам вече с нетърпение да мине още един месец и да си дойде мойто мъж който няма да познае Боби. Беше си тук за РД-то и сега имат зор да свършат обекта и не го е виждал от не помня кога че все късно се прибират а и те нали са назад с 1ч. и няма как. А вие сами знаете каква разлика имат децата от рождените им дни до сега Party

За столчета, и нашето сега е зад шофера. Малко му опират краката но не е фрапиращо за сега. Но тати като кара е изместено понеже той дърпа седалката до последно, а аз не чак толкова. Не знам къде е по-добре но да не дава Господ да се тества.

Бягам за сега че викат в другата стая, мамоооооо мамооооо

А Булче, ти нямаш ли друга работа бре жена Hug Тоз сайт ако ти каза от колко време го гледам и все не смея да поръчам.

# 679
Деси, честит Рожден Ден!!!

Булче, и аз досега смятах каква ще е доставката до бг и до Англия Sad , стига сте ми вкарвали мухи в галава, че съм казала юни и юли - почивка от онлайн пазаруването. Имам лош спомен от март месец - нощница, която ми е малка, и 2 чифта обувки на ток - моя номер, но са ми тясни, тъй като съм с широк крак Sad . А да, и на мъжо тениска от спортса, която му е огрмна и сандали, които му вмирисват краката... и чехли, дето не му стават Sad . Май само на Ради винаги улучвам нещата  Crazy

# 680
Дани, в тази група https://www.facebook.com/groups/137701179589280/ редовно има някой да пуска и от този сайт. С доставката всеки артикул е по 15 лв. Аз си харесах едни с офис във Варна (някакъв месарски магазин  Laughing )
Пчелице, първо ти мила, първо ти, че за мене няма номер  Joy
Снежи - безработна съм  hahaha Поръчвайте си вие, аз само оЧо ще плакна  Cry и ще ви съблазнявам  Twisted Evil
Честит ти послушко  Laughing Радвам се, че всичко се е разминало по най-добрия начин!
Аииии, Бобчо! Ти ме срази!  Laughing До сега поръчвам само от спортса аз и не съм имала особени фалове. Може да се каже 2. Единия - поръчах си 7 номер маратонки, но ми пратиха 6.5, а другия - поръчах за големия две долнища размер 5-6 години, ама май ще ги носи като стане на 9  Laughing

# 681
  • София
Деси, честит рожден ден и от мен!! Hug Да си жива и здрава, винаги щастлива и обградена с любов и внимание!! Весело прекарване! Sunglasses

Все не ми остава никакаво време на тази "почивка" и не само не мога да дочета, а и да пиша - освен по нощите (които за мен вече са след 11!), а трябва да се спи защото Дария става винаги преди 6!  #Crazy Забравих да спомена предния път, че на Али май най-после й расте кътник и е доста неприятно напоследък... И нощем, но най-вече денем... (За кътниците кехлибара май само омекотява, но не премахва докрай болката й.... Sad) Много съм подлудена и изнервена честно казано.... Само видът на морето ме успокоява, иначе съм зла като оса (отгоре на всичкото съм и в цикъл и в сатурнова дупка)! Close А пък в морето само краката съм си топнала веднъж....! На басейна ги водим най-много, или Дария ходи на плаж с ММ предиобяд. Пробвахме и с Али веднъж, но беше ад вятър и не издържахме да се мъчим по пясъците. Али нали скоро проходи и не те пуска, ако е несигурна - само иска някой да я води, ако е пясък или е хлъзгаво или нова територия или , ако е кисела и успана заради зъбите.... Confused
Да уточня - това в Созопол не е вила, а комплекс в покрайнините (Буджака по-точно - срещу разкопките дето открили съкровището тези дни Wink) с апартаменти. Някои се дават и под наем.
Айде, до скоро, че сега кат спят е времето ми за басейн без деца! Sunglasses

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 13:44 от agileya

# 682
Даааааааааа, ей това се вика раздвижване на темата, вижда и се вече края, което ме подсеща, че новото заглавие е СУПЕР!
Деси, Честит рожден ден и от мен! Бъди жива и здрава, много щастие и любов желая!

Наистина са камикадзета тези малчугани, като чета, гледам снимки във фейса, а и на живо .... просто  Господ да ги пази!
И ние сме с бойна рана, така и не разбрах къде се одраска на бузата, но е доста  люто, щото сутринта беше и зачервено. А педи каза - ОХОООоооо, от тук нататък колко има да ги носи раните ....
Днес най-накрая го заведох да му бият шарковата ваксина, което означава, че сме здрави, пожелавам го скоро и на останалите. Миленче, не му се връзвай много много на сополите, той и Явор ги влачи дни наред, даже не помня кога спряха. Стига да си е наред детенце, да няма придружаващи симптоми, за мен означава, че му няма нищо. Както казва нашия лекар - щом яде, играе, спи, пишка и ака нормално, значи е здрав!
Аги, само гледката на морето може да ме накара да се почувствам на седмото небе, умирам за него, но ще почакам още малко, няма да избяга. На снимките изглеждаш добре....
Булче, както се казва - за всеки влак си има пътници, така и за теб ще се намери рокля. Важното е ти да се чувстваш добре! Предстоят ти незабравими събития, наслади им се!
Аз само си се каня да поръчвам от този и онзи сайт, но си оставам само с каненето, така че не мога да се оплача с грешки при онлайн пазаруване. Досега само играчки за децата съм поръчвала. Mr. Green Mr. Green
Явор спи, аз съм пуснала леко климатичето да не завриме и ... нека ми е зле,а?!

# 683
  • София

Аги, само гледката на морето може да ме накара да се почувствам на седмото небе, умирам за него, но ще почакам още малко, няма да избяга. На снимките изглеждаш добре....
Ха-ха-ха! Laughing Забележи, че съм с очила обаче... Wink А в този момент - докато се снимахме за довиждане с приятелките ми на балкона -  Дария правеше яка истерия в апартамента, че баща й не тръгва веднага на плаж и я бави с тези снимки, а Али се препъваше кисела, защото пак я боляха венците! Joy В такива моменти винаги се благодаря, че снимките поне нямат звук! Wink Но да - за вида на морето.... какво ли не давам и аз.... А заради Созопол си идвах и от Америка специално, хем живеех в Калифорния....

# 684
  • София
Ехххх морски теми ни завладяват  Hug Аз най-вероятно няма да го видя тази година, че няма пари, ама живи и здрави да сме  Heart Eyes (голям зор с тия пусти пари  bowuu). Още половин час работа и дим да ме няма за Крисито  Heart Eyes
Едно фрапе от меня за вас с морски привкус

# 685
ей, никой не го иска това фрпе, цял следобяд го гледам и му се чудя ....
тц тц тц
аз понеже не пия фрапе, ама ще се жертвам ....

# 686
Привет!
Булче, съвет от мен! Поръчваш два броя тигрови рокли и правиш една. Вярно, няма да е 5 паунда, ама пък кво.  Hug Дано да намериш нещо практично за кумуването, ако пък не намериш няма да те върнат, че не си с нов панталонец.
Онлайн пазаруването е чума. Няма лек. Миналата седмица купих на дребото два чифта шорти от Некст. Ами доставката е безплатна, идва за 48 часа максимум и аз не си мърдам от задника.  Laughing Пък като тръгна по магазините и мъжът ми изпада в тих ужас. Харесвам сто неща, взимам ги да ги огледам, после им се чудя, връщам на изходящото място, започвам да се колебая, продължавам да набелязвам артикули и пак се чудя и няколко часа по-късно може да си изляза без да съм купила нищо, но с идеята да се върна след няколко дни, защото все пак са ми харесали доста неща.  Crazy

Снежи, нищо не каза за решението на шефовете. Не може така да ви държат семейството разделено. Не знам какво му е на мъж ти честно. Стискам ви палци.

Столчето на дребното е по средата. Това са и препоръките, но при толкова мощни SUV и джипове на всяка крачка, не бих го сложила другаде. Дано никога да не разбираме от каква полза са столчетата за кола!

Оставям ви, че ще ми свърши мача!  Whistling

# 687
Да взема и аз да се освен  а... SunglassesЗа фрапенцето вече ми е късно, ама  едно студено бяло винце няма да ми е зле...

Не се впрягам за сополите, ама изпръсках 2 стеримара вече...днеска няма де, те не са чак толко обилни, поприсъхват гадовете...

Аз бях обзета от манията за ол-лайн пазаруването бая години...ама вече лека полвка ми минава, не че днеска пак не набутах няколко дребни нещица в кошницата в Спортса...ама в сравнение с предишните количества, това си е якоо скромно.. hahaha

Дано наистина никой никога не тества колко му е издръжливо столчето за кола на дребните  Praynig

# 688
Добро утроооо!

Да "почерпя" с плодове, че от двайсетина дни съм на 90-дневна диета и само плод помирисвам сутрин. Нашето моренце ще е чак август, но съм решила малко да се приведа във форма до тогава. Вече съм -2кг, остават още толкова и ще се чувствам ОК. ММ и той е на същата диета, в работата също си имам съратник, та някак си се подкрепяме, а и няма кой да ме изкушава, защото ядем едно и също Mr. Green.

Съжалявам за болните деца и майчинските изпитания. Какви са тези температури ужасни, какви са тези упорити вируси ooooh!. Вие сте герои.

Отдавна не съм писала, ама пусто бях влязла в един безкраен цикъл от командировки, прибирах се само, за да врътна една пералня и да взема друга чанта с дрехи. Днеска ще почивам (по-точно няма да ходя на работа). Да се похваля, че при многото пътувания, миналата събота за една вечер ММ дойде при мен и беше нещо като "романтичен уикенд", макар и на работа. Откарахме в пиано-бара на хотела до сутринта. Отдавна не ми се беше случвало. Единственото предизвикателство беше, че имах презентация на сутринта.

Ще се включа по някои от темите, които сте коментирали (и които не съм забравила)

комари - миналата година купих една машинка на chiccho  - с батерия е и се защипва на количката (може и на дреха) и гони комарите. Нямам оплаквания. Беше около 20лв! но не мажеш детето с нищо. На големите ми деца пък им купих от аптеката гривни силиконови, напоени с нещо и те също отблъскват гадините. Една гривна е за около 20 дни.

столче за кола
- аз знам, че най-безопасно е по диагонал на шофьора, за това там стоят и държавните глави, ама да не дава Господ, да изпробваме. При нас са 2 или 3 столчета, та са навсякъде Embarassed. Миналата година, когато на Нова година ММ го удариха , най-много пострада именно вратата зад шофьора. Един малоумник не могъл да вземе завоя и за да не се ударят челно, ММ беше извадил колата в канавката, но онзи беше спрял във вратите от страната на шофьора. Добре, че само ламарините бяха помляли. Тогава купих и ново столче за бебешорката (Cybex) - четох резултатите от TUV-тестове, защото наистина се изплаших...

за морето - нещо не го чакам с нетърпение Blush. Ще сме си сами с децата. Взехме някаква вила, но е без храна, та поне закуските ще са моя чест, а мен ме МЪРЗИИИ. Уж наблизо имало кръчмички, надявам се да е така и поне за обяд и вечеря, да ги посещаваме. Отгоре на всичкото само за една седмица сме резервирали, а сме по 1 месец отпуска, та търся нещо на планина, да се разнообразим още няколко дни.

онлайн пазаруването е второто ми аз Mr. Green. Лошото е, че зарибих и ММ. Вече сме свикнали някое пакетче да чака вкъщи като се приберем и едва ли не всеки стиска палци да е за него, а не за другия. Аз си поръчвам дрехи и обувки, а той основно чаркове за колата (и 2 коли вече си купи от нета, де). Нямам време да обикалям по магазините.

Стана дълго, ама, като не пиша...... Хубав ден на всички и здрави дечица.

# 689
Май всички закусват плодове това лято Laughing
Ето и едно кафенце, да се разсъните...

Естествено, че ще е на плажа....

Аги, честит рожден ден! Много щастие ти пожелавам, дълъг живот, здраве и късмет. Да направиш хубав купон на морето!

Адашката да влезе да даде отчет за сватбата, да разкаже пикантерийки....
Гледам си ноктите и се сещам за една съфорумка, с артистичен дух, която вече не пише...
Ставам, за да се вместя навън по хладно, че докато дойде време за кухнята и жегата ще дойде, а предупредиха днес, че ще е код "бенбено"...

Общи условия

Активация на акаунт