Ужас ей хорааа.
по главата. Ходихме до един съсед той работи в спешното в съседния град и каза че нищо му няма, поразгледа го тук там и каза че ако ще става нещо става веднага да и да се успокоя. Дадох Фенистил капки и така. А преди това на портите има едни циментови блокчета сложени под тях и келеша вдигнал едно и докато успея да пребягам разстоянието да го хвана да не падне го изтрязка на земята но за мое щастие си дръпна крачето. Щеше да го премаже

това е за мен. Няма да ви кажа колко много плака момченцето ми
А и беше го близнало малко слънцето по ръчичките че точно тогава го бях съблякла по потник и уж не е ходил по слънцето. 
Тоз сайт ако ти каза от колко време го гледам и все не смея да поръчам. 
, стига сте ми вкарвали мухи в галава, че съм казала юни и юли - почивка от онлайн пазаруването. Имам лош спомен от март месец - нощница, която ми е малка, и 2 чифта обувки на ток - моя номер, но са ми тясни, тъй като съм с широк крак
. А да, и на мъжо тениска от спортса, която му е огрмна и сандали, които му вмирисват краката... и чехли, дето не му стават
. Май само на Ради винаги улучвам нещата
Поръчвайте си вие, аз само оЧо ще плакна
и ще ви съблазнявам
Да си жива и здрава, винаги щастлива и обградена с любов и внимание!! Весело прекарване! 
Забравих да спомена предния път, че на Али май най-после й расте кътник и е доста неприятно напоследък... И нощем, но най-вече денем... (За кътниците кехлибара май само омекотява, но не премахва докрай болката й....
) Много съм подлудена и изнервена честно казано.... Само видът на морето ме успокоява, иначе съм зла като оса (отгоре на всичкото съм и в цикъл и в сатурнова дупка)!
А пък в морето само краката съм си топнала веднъж....! На басейна ги водим най-много, или Дария ходи на плаж с ММ предиобяд. Пробвахме и с Али веднъж, но беше ад вятър и не издържахме да се мъчим по пясъците. Али нали скоро проходи и не те пуска, ако е несигурна - само иска някой да я води, ако е пясък или е хлъзгаво или нова територия или , ако е кисела и успана заради зъбите....
) с апартаменти. Някои се дават и под наем.

А в този момент - докато се снимахме за довиждане с приятелките ми на балкона - Дария правеше яка истерия в апартамента, че баща й не тръгва веднага на плаж и я бави с тези снимки, а Али се препъваше кисела, защото пак я боляха венците!
В такива моменти винаги се благодаря, че снимките поне нямат звук!
Но да - за вида на морето.... какво ли не давам и аз.... А заради Созопол си идвах и от Америка специално, хем живеех в Калифорния....
Дано да намериш нещо практично за кумуването, ако пък не намериш няма да те върнат, че не си с нов панталонец. 
За фрапенцето вече ми е късно, ама едно студено бяло винце няма да ми е зле... 

. Вие сте герои.
. Ще сме си сами с децата. Взехме някаква вила, но е без храна, та поне закуските ще са моя чест, а мен ме МЪРЗИИИ. Уж наблизо имало кръчмички, надявам се да е така и поне за обяд и вечеря, да ги посещаваме. Отгоре на всичкото само за една седмица сме резервирали, а сме по 1 месец отпуска, та търся нещо на планина, да се разнообразим още няколко дни.