Лято на вратата чука, болестите марш оттука! Февруарки 2011- 31

• 36 020
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Модерните книги пишат да се поощрява подобно "изследователство", но аз реших да не ги следвам Twisted Evil .....
Още ми къса сърцето с постоянно повтаряне на "баво" (браво) и "кай" (край) при всяко нещо, което му е неприятно. В болницата като го мъчихме, след всяка манипулация му викахме край и браво и човечето е решило, че това се казва като не иска нещо Tired

Joy Hug

# 661
Цитат
ние ги точим вече 18-ти ден..
кажи и на педката да ви пусне секрет, какво се ослушва...и аз пак да си пробутам вълшебния Бактробан...ама само ако се изолира бактерия в нослето, че има АБ в крема

# 662
само ви чета и  мързелувам на хладно ....  Embarassed

Булче, сега видях Съкровищата  ти, да ги нацелуваш от мен  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 15:05 от bob4o_f

# 663
Ето това раздвижване в темата чаках Laughing Че ми писна да гледам през пет минути дали някой е писал Mr. Green

# 664
утре ще ида Доби,,,ама то секрета го мотат 2 дена, та може и в понеделник да излезе резултата... #2gunfire

# 665
Зелдич, май си отглеждаш един истински Спайдермен Heart Eyes!

Булче, много сладък Криско! Hug

Дейзи, добре че сте се разминали леко!  Praynig

# 666
Благодаря ви, за хубавите думи, за дечковците  Hug
Дани ... там с Бобчо ще трябва да се разбирате, а накрая всички с Кристиян  Laughing
За заглавието съм с 2 ръце поради актуалност особено!
Дейзи, това е вярното място  Peace Принципно зависи от ситуация, удар, вид сблъскали се превозни средства, включително възрастта на едното и другото ... Да пази Господ, че на работа в ТиБ какви смачкани консерви съм виждала и съм им правила тотала ... страшна работа! Радвам се, че сте се разминали само с уплаха и смачкани ламарини  Hug  Hug  Hug Иначе и нашето столче е зад пътника, защото като карах (някога, преди, отдавна...) ми беше по-удобно да го наблюдавам.
Ятце, моите пък са отврат вкъщи. Блазя ти! Аз сядам с теб на бира.
Зелдич, и ти си в моя свят  Laughing Цял ден седим почти на затворено (без климатик), защото това малкото си бута стола до прозореца и се провесва през него, на терасата като излезе освен всички дивотии, които измисля най-любимата е да се катери по парапета, а нашия си е удобен за катерене ...
Днес ми счупи живачния детски термометър докато приготвях обяда - бърза баня със сапун, сяра на прах, поръсва се мястото обилно и след 20 мин вече е направило съединение, което е напълно безопасно. Смитате с метлата или обирате с прахосмукачката, измивате пода. Стаята се проветрява хубаво, дрехите се изхвърлят, а детето и всички трябва да седят на чист въздух.  bowuu Да знаете, ако ви се наложи  Mr. Green
Иначе обрива му започнал да завяхва. Днес успях да огледам гърлото на големия, което освен гной май има и ранички, ама като повръща само докато му покажа пръста как да го намажа с мед и сода  Thinking Пък и на тия рани сигурно ще е доста болезнена тази интервенция.
И ми е топло ... Не знам защо, ама ми е много топло  Crazy

# 667
Леле, Булче #Crazy То не са живаци, ангини, камикадзета Crazy Пу да си ти живи и здрави и да са им яки главите, а на теб душа да ти е яка Heart Eyes
Миленка, нека да е понеделник, по-добре в понеделник, отколкото никога Hug
Хепи, има ли още новини около малкия момък? Heart Eyes
А Бобчо ми се струва, че Радито за нас я гласеше по едно време, хм Crossing Arms

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 18:52 от Zelda S

# 668
А Бобчо ми се струва, че Радито за нас я гласеше по едно време, хм Crossing Arms

Joy Joy Joy

абе да ти кажа Криско си го бях заплюла още като беше 3-4 месечен май май, а Симето може да и е втория съпруга на момата или лИбовника  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

те за мен всички са сладурковци, ама все още в България , а и май по света не е прието многоженството, тоест многоомъжването Grinning, ако се приема в скоро време, ще искам да имам поне 5-6 готини зетя ....

# 669
Здравейте мишонки, спят ли вече калпазанчетата  Heart Eyes Аз поизлязох с приятелки малко, мъжо изяви желание да гледа малкия/аз се бях засилила да го карам при баща ми/...е познайте като се прибрах - малкият мирише та се нетрае/насран съответно... Crossing Arms/, докато се събувах тръгна да слиза от дивана, седеше до баща му, ама нещо се изпусна и как се фрасна зверски в ръба...а баща му блее по чафките...сега имаме чудесна рана под окото на скулата, щях да го убия моят мъж - така ли го гледаш викам  #2gunfire Детето много рева, чак беше тръгнал да се захласва  ooooh! Чудех се какво да слагам на раната,пробвах лед в кърпичка - неуспешно...сега отивам да го мазна Гентамицин малко поне като е заспал...знам, че от тука натам така ще е , ама пусто много ми беше гадно...

Иначе една от познатите, с която излязохме, е бременна в началото на осмия месец и си поприпоминхме бебешките неща, дето се купуват, нея още я е шубе да взема каквото и да било, ама скоро и това я чака  Heart Eyes

# 670
Привет! Свеки си тръгна и детето, и аз,  сме разстроени.  Laughing И вчера и днес пропусна дрямките през деня от вълнение. аз си починах, пък и ме нахраниха.  Whistling

Миленка, няма да убиваш хубавия ти мъж. Нормално е той да не намира лудостите на Ванката толкова опасни. Аз до сега изтръпвам в ситуации, в които никой друг не реагира, просто защото страховете ни са различни. Ако го гледаме само според моите представи за опасно и допустимо, накрая ще си имаме малък пъзливец като мен, които се страхува от високо, дълбоко, бързо и какво ли не. Не се отказвай от излизания с приятелките ти. Дано сополите изчезват вече.

Като чета какви ги вършат камикадзетата на Булчето и Зелдич, и си представям какво би се случило ако ги съберем заедно. Да си имахме момиченца... Хем умнички, хем послушни.

Дремва ми се и ми се пие коктейлче...дано дребното реши да наваксва загубения сън.

# 671
куку

а, сега се оплачете  Simple Smile

# 672
Пу, аз съм КУ-КУ  Laughing
Ами, Зелдич, как да не се оплача?! Виж тук, моля ти се! http://www.everything5pounds.com/dresses-c-21.html?page=6&sort=6a какви рокли има, че и за без пари! 15 лв с доставката! А аз съм свиня и не мога да си поръчам! Пък на 30.06 съм кума на не много официалната сватба на брат ми  Crazy Embarassed
Кристиян ще бъде кръстен на 7.07 там където исках, така както исках  Sunglasses Вярно, ще се събере народ, но няма как да не дойдат, че ще е в моето родно "градче" и родата е там - ще минат да ни видят със или без кръщене.

# 673
Булче, от къде го намери тоя сайт, сега съм се заровила и не мога да спра да гледам Mr. Green Как става доставката, с посредник ли е  newsm78

# 674
ехо  Hug

Не съм ви чела, но минах да оплакна око в роклите.
Ние сме на село - гоним всичко четирилапо, обелихме колената, вчера дриска 4 пъти.

Отпуснаха ми компа за 5 мин. така че толкова засега.

Ох, да минават жегите....

Общи условия

Активация на акаунт