Лято на вратата чука, болестите марш оттука! Февруарки 2011- 31

• 36 034
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро,
Вчера се опитах да пострижа Лорис с машинката и той взе че ревна Rolling Eyes Преди нямаше проблеми, а сега го е страх newsm78 С ножицата малко го офъках, но отзад не става, днес пак ще го мъча ooooh!
Gallini, направо искам да влезна в тази снимка и да не излизам оттам Laughing
Булче, направо е страхотен Heart Eyes Да ми го пазиш, че мисля второто да ми е девойка. Заплюв! Wink Laughing

# 646
Измислих заглавие за новата тема Mr. Green То няма да я напълним тая скоро ама нищо.

"С разбити колене и ожулени глави, Февруарчета не спират, правят все бели" Laughing Вижда ми се много актуално за момента.

# 647
Хоп-троп и ние в отбора на болните  Sad Йоански е пуснал един сопол дълъг и видимо му е омърлушено... мисля, че миналата нощ го простудих и сега много ме е яд на мене си... дано овладеем положението днес  Praynig
Ади да ти е жив и здрав мъжа и много да те обича и глези   bouquet Между другото вчера редактирах само една думичка от поста си, защото със завеяната си глава бях объркала кога ще се видим с Надето  Embarassed Та всички май сме слънчасали  Crazy То дано изобщо успеем да се видим, че с тази хрема на Йоан ще се притеснявам, макар че съм сигурна, че просто е настинал.
Гале радвам се, че резултати от прегледите ви са супер  Hug
Страхотен е Бобо, а Криско с тези прекрасни сини очички подозирам, че ще е голям разбивач на женски сърца  Heart Eyes
Евридика заглавието е супер и наистина много актуално  thumbsup
Симчо бързо да си възвръща усмивчицата на лицето  Hug

Момичета да ви се оплача вчера какъв каръшки ден имах... Още със ставането малкият звяр с един замах ми разглоби очилата, добре че беше поправимо, но драмата продължи като на връщане от оптиката един възрастен господин така се заби в колата ни... толкова беше нелепо, че в първия момент реших, че нарочно го е направил. Добре че Йоан си беше в стола и смучеше доволно една солета... Изплаших се много, защото стана на нашата улица при сравнително спокойно движение, а и в повечето случаи докато се приберем звяра вече така е оревал света, че точно тук го взимам в мен. Наизкачаха от някъде полицаи, които бяха видели ситуацията, а героя на събитието кротко и безпрепятствено напусна мястото на произшествието. Както и да е, няма да коментирам реакцията на полицаите, важното е, че се разминахме само със смачкана ламарина и уплахата. Малко по-късно успяха да го намерят и се оказа, че е много възрастен и супер неадекватен. ММ зарекъл дъщеря му да му вземе ключовете от колата, тъй като очевидно здравословното му състояние не позволява да шофира. Това което ме шокира е, че катаджиите изобщо не се трогнали от този факт и им позволили да се разберат с двустранен протокол и да не му пишат акт. А това означава, че може да направи същата глупост още днес, тъй като няма да го лишат от правоуправление. В каква идиотска държава живеем...
В тази връзка да ви питам от коя страна на задната седалка сте монтирали кошчетата на мъниците  newsm78 Когато купувахме нашето, продавачката ни уверяваше, че най-безопасно е мястото зад шофьора, но вече не съм много убедена в това  Tired

# 648
Дейзи, добре че си се разминала само с уплахата Hug
Най-безопасното място е зад шофьора, тъй като всеки човек има инстинкт за самосъхранение (изключние правим майките, ние имаме по-силно развит към децата си). Нормално е при ситуация, каквато и да е, шофьорът да извърти колата, така че тя да се удари не от неговата страна, а от другата. Точно за това се смята, че мястото зад шофьора е най-безопасното Peace

# 649
Цитат
В тази връзка да ви питам от коя страна на задната седалка сте монтирали кошчетата на мъниците   Когато купувахме нашето, продавачката ни уверяваше, че най-безопасно е мястото зад шофьора, но вече не съм много убедена в това
Май в средата е най-добре, ако може. http://children.webmd.com/news/20080507/safest-spot-for-babys-car-seat
Нашето вече не е зад шофьора, а противоположно. Някой ми каза, че там слагали президенти и важни личности, но това е непроверена информация newsm78 Ние го сложихме там, щото ни е малка колата и на Симо краката вече се подпираха в максимално изтеглената назад седалка на шофьора. Aма вместо да си викам, че това е положението с такива дълкокраки мъже  Heart Eyes, по-добре да си вземем голяма кола  Money
Дейзи гуш, дано скоро забравиш, а Йоански да оздравява Tired
после пак ще пиша, отивам да приспивам  bouquet

# 650
Zelda , права си че в средата е най-добре, ама то май на нашите стари коли не става да се закрепи там newsm78 Ние имаме само един къс колан. Май е само за по-новите, които имат и тая с-ма, как се казваше забравих ooooh! Laughing
Как е Симчо Hug

# 651
# 652
И аз знам, че зад шофьора е най - безопасно.  Peace
Абе Господ да ги пази, нали знаете, че каквото има да става ще стане, ако ще каквото ще да правим ...
Това ми е максимата след земетресенията.  Mr. Green

# 653
И нашето столче е противоположно на шофьорското място, от начало си е така, по ми е удобно да го гледам какво прави  Peace А и аккто е казала Зелдич - краката отдавна му стърчат и ако е зад мен няма как да се сместя аз отпред, така че на него да му е добре...

# 654
Айде "Наздраве", но са безалкохолни да знаете, няма да ми се напивате по обяд още!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 655
Лили, обедно време е ама не бих отказала една такава ...

Дейзи, с тия сополи дето е проточил Йоани - да не вземе да те изненада с няколко чифта зъбки?!
Нашето столче е зад шофьорското място, щото каката е свикнала да седи на противоположното, там седеше тя в столче.
Днес е доста горещо, затова пазим дома от рано, че ще гръмнем в това слънце. А и Явор у дома ми е толкова кротичък и добричък... Пу пу пу, да не са му уроки, че като го похваля и той вземе че обърне страницата.
Днес и ние ще имаме среща в близък план с машинката за подстригване, дано не се уплаши този път.

# 656
Браво на Явката Hug. Дани заглавието ти е един път Peace.

# 657
заглавието е баш на място  Peace

Дейзи - дано сополетата си заминат както и са се появили, ние ги точим вече 18-ти ден... newsm78 Таклова чудо до сега не е имало...педката упорито не ми изписва капки.. Rolling Eyes Вече се замислям да не е алергия някаква, толкова време вече...друго нищо му няма...

# 658
Днеска съм мерудия, ама.. Стани къде е newsm78, не е писала от векове Rolling Eyes.

# 659
Поразчетох се, оказва се, че от двете страни го водят еднакво безопасно, с мнооого малък превес на противоположното на шофьора място, с идеята, че шофьорът има по-добър достъп до детето и че по-лесно може да се измъкне детето на тротоара, а не от страната на движението. На мен лично мястото зад шофьора ми звучи по-добре, заради инстинкта, дето е казала Дани, но да не дава Господ, както вика Лили... Praynig
Симчо май е добре, след като днес успя да се покатери навсякъде, въпреки, че го наказах към 4 пъти в карцера (кошарата). Катерене по спалня, диван, кресла и подобни отдавна не отразявам, но днес мина граници като успя да се качи от спалнята на съседния висок шкаф (има 40 см дупка между двете, а шкафът е отделно с 40 см по-висок от спалнята  Shocked) После походи по облегалката на едно кресло, която е широка колкото стъпалото му, а върхът беше като се опита да се катери по перилата на терасата Shocked Shocked Shocked Модерните книги пишат да се поощрява подобно "изследователство", но аз реших да не ги следвам Twisted Evil Постоях до него от чисто любопитство да видя дали ще се справи и рязко и деспотично отрязах вторични опити с наказание и отрязване на достъпа до обектите.
Още ми къса сърцето с постоянно повтаряне на "баво" (браво) и "кай" (край) при всяко нещо, което му е неприятно. В болницата като го мъчихме, след всяка манипулация му викахме край и браво и човечето е решило, че това се казва като не иска нещо Tired Като например да яде или да го слагат в количка или да му мият дупарата...
Браво на Явката, че е послушен, а иначе и аз мислп, че Йоани вади зъби...
Булче, как са малките днес?
Лена изчезна, май свекървата хубаво я е отменила и кой знае къде мързелува сега  Whistling Mr. Green
Цунки, ще полегна...
супер заглавие Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт