Още ми къса сърцето с постоянно повтаряне на "баво" (браво) и "кай" (край) при всяко нещо, което му е неприятно. В болницата като го мъчихме, след всяка манипулация му викахме край и браво и човечето е решило, че това се казва като не иска нещо

Принципно зависи от ситуация, удар, вид сблъскали се превозни средства, включително възрастта на едното и другото ... Да пази Господ, че на работа в ТиБ какви смачкани консерви съм виждала и съм им правила тотала ... страшна работа! Радвам се, че сте се разминали само с уплаха и смачкани ламарини
Иначе и нашето столче е зад пътника, защото като карах (някога, преди, отдавна...) ми беше по-удобно да го наблюдавам.
Да знаете, ако ви се наложи
Пък и на тия рани сигурно ще е доста болезнена тази интервенция.
То не са живаци, ангини, камикадзета
Пу да си ти живи и здрави и да са им яки главите, а на теб душа да ти е яка 

, ако се приема в скоро време, ще искам да имам поне 5-6 готини зетя ....
Аз поизлязох с приятелки малко, мъжо изяви желание да гледа малкия/аз се бях засилила да го карам при баща ми/...е познайте като се прибрах - малкият мирише та се нетрае/насран съответно...
/, докато се събувах тръгна да слиза от дивана, седеше до баща му, ама нещо се изпусна и как се фрасна зверски в ръба...а баща му блее по чафките...сега имаме чудесна рана под окото на скулата, щях да го убия моят мъж - така ли го гледаш викам
Детето много рева, чак беше тръгнал да се захласва
Чудех се какво да слагам на раната,пробвах лед в кърпичка - неуспешно...сега отивам да го мазна Гентамицин малко поне като е заспал...знам, че от тука натам така ще е , ама пусто много ми беше гадно...

Вярно, ще се събере народ, но няма как да не дойдат, че ще е в моето родно "градче" и родата е там - ще минат да ни видят със или без кръщене.