Аги, гледам Европейското.
Не знам защо... Съвет нямам, за жалост, но докторът последния път ни каза, че ако детето е склонно да прави ушни инфекции, всяко едно заволяване може да е съпроводено с такава. Дано болката премине!
Не знам защо... Съвет нямам, за жалост, но докторът последния път ни каза, че ако детето е склонно да прави ушни инфекции, всяко едно заволяване може да е съпроводено с такава. Дано болката премине!
Жива съм и имам много за споделяне, но първо да поздравя момичетата с повод 
Винаги да сте много уважавани, ценени и обичани, а щастието и късмета да ви съпътвстват в живота

Помня, че като малка и на мен са слагали затоплено олио и много ме облекчаваше. Аги пробвай първо на твоята ръчичка да не е много гореща мазнината и капни в основата на ушето за да се стече топло по каналчето. И пъдпъдъча мас ползват за тази цел
Дано мине бързо 
Гушки на Лизито и Криско 
От Надето имате много виртуални прегръдки
и да знаете, че много ѝ липсвате, питаше за всички как сте и здрави ли са дечицата
Засега няма нет в Златоград, но се надявам скоро да успее да се включи 
ще пусна и снимчица във фейса на Йоани и Борянка

Знам как ужасно болят уши 

барем една прегръдка да ти пратя 
На мен, да си призная, много сложна ми се види тази процедура, която си описала 
Според мен е добре да намерите по-известен УНГ и да направите по обстойни изследвания на секрети и т.н....то ухо боли, ама възпалението може и да е в гърлото, носа или да е лимфен възел и т.н...
Нашите ще пътуват днес или утре към вас и много се изкушавам да ги придружим и ние...но още не искам да му сменям обстановката на Симчо, нека още малко да забрави болницата... 

цун
Днес не я боли ухото, а само челото - като снощи.... Явно почва синузит или нещо... Проблемът винаги тръгва от носа и оттам вече трета сливища или ухо или уши или като сега пък - челото... Обадихме се на УНГ , но ни се стори заспал и не в час и после на докторчето (той е по-добър и си й е педиатъра от бебе) и като му разказах всичко подробно, каза, че трябвало още преди да се вземе първо секрет, а после подходящ АБ, защото така не е ясно дали действа на нещото или не. Но в Бургас щели веднага да ни изпишат АБ и нямало смисъл да ходим там сега. Даде временно други лекарства да закрепим положението до София, а там ще се изследваме. След Нурофена днес вече е супер кукуряк, но.... на мен ми е тревожно и ще си ходим скоро....
. Вчера сварих тиквана Росен, той много я обича, и освен, че я загорях, ми и му дадох, ама нашия плющиии, та ушите му пукат. И аз кат една видна мерисносова се кефя, вместо да спра да му давам... Е резултата, повърна над 10 пъти миличкото
, презнос, уста... само през ушите дето не изкарваше. Изтормозих го милото
. И се изплаши от това, че повръща, сменяй три пъти чаршафи до един по нощите, после насън имаше пак напъни... Бе за разстрел съм... Сега е добре миличкото
. Миличкото Симе, знае си хралупката
. Дария бързо да е ок, никакви болни ушета и т.н., Аги, Росен има само един кътни и три набъбнали, но не е точил соплои, дано е от това
. Мъж и аз не виждам
. Браво на Дейзи и Надеето, че са се организирали да се срещнат. И друго имаше, ама... жега е 
) е страхотна

Много хубави тея нашите даца бе, пу пу 
, страхотна е Ради
. Леле, Гериии, малката хала хубав номер е направил
. Янче, честит празник
, радвам се, че ти е помогнало, на когото съм казала, всеки е бил доволен. Честит празник и на другото Янче
, да мине да почерпи, да не се скатава
. Леле, много жега, много чудо, а къде са юли, август...
. Драснете по един ред деее, толкова мами не са писали скоро
, ще изброявам поименно и порицание пред строя ще има
. Иска ми се в хола над дивана да има едно такова
Препоръчани теми