Лято на вратата чука, болестите марш оттука! Февруарки 2011- 31

• 35 801
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Бобчо ти да не гледа баш последната серия  Shocked Shocked Shocked чак толкоз шокиращ край не очаквах  Shocked

Точно последните 3 серии гледах, аз така изчаквам да се насъберат 2-3, че една не ми стига... ама сега ще чакам петък сутрин с нетърпение за да разбера кой ще умре  Cry

# 91
АА Бобче, ще почакате още за снимки на снагата ми - бая има докато стане за фото/или поне аз да се харесам  Twisted Evil/ Иначе снимки от почивката има, ама са все на апарата на кумата ни, пък почти навсякъде са двамата дребосъка/моя и нейния/, пък тя има някакви предрасъдъци за публикуване в нета и така... Rolling Eyes Rolling Eyes

Зелдич - страхотна идея за подписчето, аз съм много за  Peace

# 92
Мерси, че ме подкрепяте за идеята, момичета  Hug Hug Hug Остава да стискате палци да спре майка ми да се цупи, че е ужасна така. Не знам аз каква майка ще съм, но моята ме има за собственост Close
Лена, моят е малко колега на твоя Wink натовски сертификати някакви, секретна работа, той ми разправя, ама аз пропускам през ушите и викам "кога си идваш да изведеш Симо"  bowuu
Бобчо, Бобчо, за това ли ги гледам наште от сериала толкоз години да ми умрат накрая, пфуууу  Sick
цун

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 23:11 от Zelda S

# 93
Тц, тц,тц......ей, никакви не пишете...а пък някои от нас може и да нямат време да пишат, ама намират време да надзъртат У форума Mr. Green.

Леле, май отдавна не съм се "записвала" Embarassed, но съм с вас виртуално.
Съжалявам, че пак има болнички, но гледам и празници се задават bishop eat  condomuu newsm35.

Едно малко ферманче да ви "опъна".
Ние гледаме сериала "Варицела -епизод -2" - трилър с елементи на драма. Номер 2 се разболя баш докато ме нямаше цяла седмица, а номер 3 се включи чак вчера, когато само баща и е в липса  ooooh!.
Междувременно номер 1 продължава да ходи на някакви псевдо-матури за 4 клас ooooh!, но без грам да учи, все познава правилните резултати. Не знам що за образование си имаме #Crazy.

pesl, неприятно е за командировката, но и си е гот.
Миналата седмица докато синът ми милият се изпъпчи, бях една седмица на конгрес - ми терсене ми беше от една страна, от друга....си починах Embarassed. Не помня откога не съм се разнообразявала и наспивала. Интернетът беше отврат и съответно работа не можех да върша, макар и да исках.

Да се похваля - принцесата ми е приета на единственото място в нашата ясла след жребия!!! Дори и не се надявах. Не съм и проверяла, но рано сутринта сестра ми ми прати ММS, който еднозначно показваше как Лора is the one Mr. Green. Резултатът ни изненада, но решихме да я запишем, пък да видим как ще потръгне яслата от септември. Нещо не ми се щеше да я давам, ама реших, че в случая има и не малък късмет. Лошото е, че брат и е в друга градина, която ми е далече, дано успея да го преместя при нея, че това не си е работа. Иначе нейното ОДЗ е на две крачки от нас.

Аз лично няма с какво да се похваля - адски много работа, ММ постоянно в липса през работните дни, телефонна любоФ....и виртуални караници. Нямаме шанс да се организираме за почивка, а имаме нечовешка нужда. И двамата ще сме адски ангажирани и през юни. Юли и август е голяма жега, пък септември пак имаме много работа. Не е честно #Cussing out. Помня Нова година и ето, че виждам как и следващата е тук. Най-много, щото съм готина жена Mr. Green, пак да подаря на милУто някой уикенд сами за рождения му ден на морето...ама то от рожден ден на рожден ден, не е работа да се живее Wink. ..пък и ми се изчерпаха дестинациите, щото все трябва да са наблизо. (Не се оплаках, че за море на цялата група ни искат по 500лв на вечер ?!? Shocked Twisted Evil Close,)

# 94
Здравейте мамчета и бебчета!  Hug

Мерси за милите думи на всички ви!  Hug Аз обаче съм изключително повредена и без децата наоколо не мога да почивам. Просто ми е некомфортно. Никога няма да забравя първата ми задгранична командировка беше една седмица в Швейцария, много лека работа, никакво напрежение. Аз пък се скъсах да рева за дъщеря ми, която тогава беше на 2 г. и за първи път се деляхме. Една (доста известна дама) в групата пък рева за сина си, та много си паснахме. Просто съм си шашава (както казват по нашия край). Но сега сама си се насадих на тази конференция и най-много ме притеснява какво ще правя с кърменето, но ще се оправя, няма начин, това са бели кахъри.  Hug

Булче, на мен за втори път в живота ми се случва да видя толкова висока температура. Малката ми дъщеря изкара свинския грип и тогава вдигаше над 40 градуса. Аз съм страшна паника и много се плаша, но поне часове преди това го водихме при един доктор. Тогава беше с 39.6, докторът каза, че не било страшно, вирус, и ни пусна да си ходим (даже не предложи да му даде веднага панадол или нещо друго).  newsm78

Зелда, дано ти се получат нещата, както ти ги искаш. Мен лично самото подписване не ме кефеше изобщо, държах на църковния брак и бялата рокля, но пък моята сватба си беше типична българска сватба с близо 200 души гости (да не се обиди някой) и то в училищен стол, щото в нашия малък град нямаше ресторант с такъв капацитет. Луда работа, сега сигурно не бих го направила точно така...

Наде, Йордан се казва моят момък.

Кремена мама, и ние изкарахме варицелата в две серии наскоро. А предишния път с голямата ми дъщеря в четири: тя, аз, сестра ми и гаджето ти. Кофти е, но минава. Този път май на малката ми дъщеря ще й останат белези на челото, а пък сина ми си има една пъпка в косата, която още стои (надявам се да е от варицелата, а не нещо друго, че се ужасявам какво може да е).  newsm78

Браво на всички добре прекарали си майчета - в хубави компании и на хубави места. И ние наскоро пътувахме с децата, видяхме се с доста приятели и си изкарахме чудесно, но нямам търпение да дойде лятото да се "плюснем" като хората по плажовете, че на тоя вятър и дъжд не си е работа.  Joy

Всичко хубаво, че пак се отнесох.  Hug

# 95
Обичам дългите постове  - Кремена, Песл, Бобчо, Зелдич, изпълнили сте форума и това е чудесно.
Зелда, прекрасни планове, дано се осъществят така, както на вас с ТМ ви харесва, не се вслушвай в странични съвети, макар и от собствената ти майка - това е вашия ден!
Песл, спомена за твойта сватба ме върна към моята - същата работа, 220 души в стола на завода.... Но пък също така си спомням, че бях много щастлива и усмихната булка Simple Smile
Кремена, пожелавам ти да намерите време за почивка, съответно и място, на което да не ви съдерат кожите Wink
Аги, как също ти завидях и аз, представих си купона и сърцето ми се напълни. Такива мероприятия много ги уважавам, затова другата седмица от сега ще си резервирам свекървата за уикенда, че идва местния мотосъбор, Миленчето Славова ще ни навести и още 2 банди. Е, няма да е като на Кравай, ама пак става, в добра компания...
Нямам прясна история за разказване от моя хубостник, но не се и съмнявам, че скоро ще я сътвори, като го гледам как се е разбеснял...

# 96
Хеллоу,

Малко се пораздвижи тука Grinning
Гледам за сериали си говорите, аз си гледам "Отчаяни съпруги", не че съм отчаяна де, просто си ме кефи. Сега са ми останали последните два епизода и края с моя сериал Sad
Чакам с нетърпение да дойде рождения ми ден, да си направя ноктите, да отида на фризьор. Абе с две думи да се почувствам и аз човек  Wink
Почивката и тази година ще ни се размине, все не можем да отделим пари  Confused С ММ сме заедно от 11 години и не сме ходили никога на почивка заедно, или пари няма или време няма ooooh!
Лорис онзи ден гледа на рафта едно женско списание за мода и като ми го сочи, да му го дам. Чудя се за какво му е, но му го дадох newsm78 И той като вика "каакаа" и като почна да целува мацката от корицата Joy Голяма лУбов, голямо нещо. И така си я гласи, че точно в устата да я цУне hahaha Ще бера ядове с тоя любочия Sunglasses

Хубав ден от мен Hug

# 97
Mami, ne moga da polzvam kirilicata otgore ot meniuto i zatova ne pisha, nI shte na Bg i tova si e.

2 noshti nosime i drusame - zybi li sa, roga li sa, trup sym.
Ako me ostavi jivotinko moje da spretna niakoi post dovechera.

# 98
Здравейте ...

бебо се научи да ни вдига всички рано рано и послееееее и заспива сладко към 9-10ч.

Днес съм тъжна и разбрах че мъката по света е толкова голяма....моля се една малка душица да дойде в съзнание....това е Sad

Липсват ми дните в които можех да ви чета... Rolling Eyes,сега е лукс

Чао Hug

# 99
Айде и аз да разцъфна!

Креми, Песл, наистина липсвахте!
Сега и Тони, ако се разпише няма да е лошо!

Иве, стискам палци за малката душица!  Praynig
Наистина е лошо, когато забравяме колко ценни са малките неща в живота и се носим по течението. Получаваме уроци, които ни отрезвяват за миг и след това се завъртаме в същия кръговрат и забравяме да ценим и благодарим за всичко, което имаме.

Почивка и ние най - вероятно няма да видим, че кризата ни окризи отвсякъде, освен на село за ден - два да се замъкнем. Аз и миналата година така виках, та и до село не стигнахме.  Rolling Eyes

Зелдич, евала за ентусиазма да сватбата.
Аз едно време много исках да се омъжвам, ама да ви кажа вече не ме кефи тая идея. Единствено би ми било приятно, както на всяка жена, да се видя в бяла рокля, но заради едната рокля не бих се жертвала. Пък и в днешно време трудно мога да си представя как ще съм с някого доживот. Сигурно ви звучи много тъпо, но като гледам какво се случва покрай мен и вече трудно мога да повярвам във вечната любов.

Изчезвам, че прасето квичи!

# 100
Здравейте сладурки   bouquet

Аз отново се позагубих, но не съм спирала да ви наглеждам Naughty
Много се радвам, че Амидалка е разпуснала във Велинград и пожелавам на Зелдичка също да изкарат добре и спокойно в Гърция  Hug
На нас Бяло море нали ни е на 2-3 часа път и тази година мъжо се е зарибил да ни води, но ще сме на прибежки и припълзявания  Mr. Green Най-много да идем за един плаж, колкото да топнем малкото гъзе в морето, но се съмнявам, че ще се навия за оставане... всъщност незнам дали ще се жертвам да пътувам с малкия звяр толкова време, но ще го измислим  Rolling Eyes
При нас нищо ново  Rolling Eyes Да ви се оплача само, че започваме отново драмата с приспиването и вече незнам как да се осмиряваме. Тъкмо взе да хапва по-добре и сега сме на нова вълна  Confused Преди два месеца спеше само по веднъж на ден, но вече незнам защо не ни се получава номера... По обяд си мрънка за сън, а само с това спане до 7-8 часа вечерта не издържа. И все пак два пъти изглежда му идват в повече, защото приспиването е малък ад, най-малко по един час  Sad Надявам се, че това ще е само някакъв период, докато смениме режима, но дотогава  smile3511
Незнам как ще я караме с яслата... не виждам как ще се променят нещата следващите няколко месеца  Rolling Eyes
Браво на Соня, че така добре се адаптира и честито на Лора за късмета  Party
Песл включвай се по-честичко. Липсваш  Hug
Зелда хубаво сте решили за кръщенето, пък и за подписването. Отпусни се и си го организирай, както ти е в главата, без да се съобразяваш с никого  Hug
Наде не се притеснявай за такива "дребни подробности" за кръщенето на Борянка. За съжаление човек трудно се абстрахирва от подобни условности... по важното е самият ритуал да мине гладко и без притеснения за теб и Маша  Hug Кога щеше да е следващия ви преглед  newsm78 голяма склероза съм станала  Embarassed
Теди дано Светли се успокои и да спинка спокойно вече, че незнам как издържаш на този кошмар  Hug
Иве  Praynig Praynig Praynig
Булче как са ушетата на малкия калпазанин? Минаха ли вече
"Варицелините" драми са ми малко познати, но ме вкарват в тих ужас. Другото за което напоследък не спирам да се притеснявам са кърлежите  Shocked Незнам как ще реагирам ако видя подобна твар  ooooh!
 На всички пожелавам бързо излекуване  Hug Hug Hug
Лена браво на Еван за самостоятелното хранене  Party

Уф, много разпокъсано ми се получи и дори не успях да напиша и половината, от това което си бях наумила  Embarassed Така е като все по малко време ми остава да се включвам и после не мога да ви насмогна  Rolling Eyes
ЦУШ  Hug

# 101
Минавам да помахам с ръка за добър ден вече. Чета ви, но нещо ми е празна главата.
Дейзи, минаха му вече. Сополи само останаха.
Зелдич - дребното днес ми скъса въжетата на простора, разчупи и разпиля щипките, изкърти един контакт, та баща му се прибира от работа да го оправя, пусна пералнята, включи фурната, изгуби си биберона и няколко дреболии. Добре че поспа час и половина та да си починем малко. Две гледачки сме, а калпави  ooooh! Ей сега стана и чакам да видя с каква програма е за следобед. Навън вали, спира ... няма мегдан да излезем.
Тотони да се яви на преброяване!!!  Heart Eyes

# 102
Мараба и аз чак на обед  Mr. Green Освен Тони и Лори да минава да казва как са, в това лошо време не вярвам да търчат по цял ден навънка  Thinking newsm78

Песл,Кремена Мама - направо шапка ви свалям как се оправяте с по 3 броя, и колко спокойно пишете за нещата, които се случват с тях - варицели, температури - аз з едно не мога да се оправя и ме върти на малкия си пръст,а вие направо сте супер Майки  Hug  bouquet/и Хепи също милата  Hug/

Ние с дребния ходихме на гости на едно другарче, поиграха си с момата доколкото могат да играят заедно двама фъстъка, омазаха се с флумастери, нашия и около устата, та едвам го измих, такова нещо скоро у нас няма да се купи гаранция  Peace

Дейзи - кураж мила, сигурна съм, че е някакво временно явление, скоро ще си спинка пак по едийн път и всичко ще е ок, занимавай го да се разсейва и да не мисли за сън/толесно да се каже, ама в това лошо време... #2gunfire/

Наденце - кръщенката ще мине чудесно, не си създавай излишни притеснения, всичко ще е наред  Hug

# 103
Къде е Стани newsm78

# 104
Един бърз запис от мен, преди да са ме надушили,че ще пиша...Преди малко заспа и още му е рано да се събужда.. Mr. Green
Сополиви сме, намаляха напред,ама май взеха да отиват назад и го чувам,че покашля докато спи.... #Cussing out... Пръскам яко физиологичен, пък дано се разминем..
Баткото е по-добре. Вчера въпреки дъжда, успях да го заведа...Спираме АБ, който без да искам съм давала в малко по-голяма доза от предписаното.... Embarassed Случайно го установих, щото лекарката искаше на контролния да й нося рецептата и като я погледнах, леко се втрещих, ама ме досрамя да си призная и да я питам дали е много голям проблем... Whistling Остава да си пие противоалергичния, докато спре напълно да кашля!
Телефона, благодарение на ММ , който го отвори и го почисти - тръгна, ама много слабо се чува.. Определено плаче за нов, ама по-рано то Септември няма да е!
Наде, сигурна съм, че въпреки всички тревоги, кръщенето ще мине повече от чудесно.
Дейзи, дано е период и отмине по-скоро.
Зелда, направете го така както искаш..По-добре майка ти да ти се цупи, отколкот после ти цял живот да съжаляваш, че не си го направила както искаш.
Пчеличке, аз пък точно заради едната рокля се прежалих... Mr. Green Исках сватба само и единствено, за да се видя булка. Иначе, не държах толкова на подписа- не смятам,че променя кой знае какво...
Тодорке, дано тази вечер спите по-спокойно
Аги, завид,завид...и аз като Бобчо- Неблагородно... Laughing Наистина имам нужда да разпусна,щото тва малкото ми пили нервите отвсякъде...
Песл, и аз ревах като ми взеха баткото за 1-ви път да го гледа бабата. И на 99% съм убедена, че колкото и да искам сега да се оттърва от децата, за да разпусна малко, като си дойде баба им и ми ги вземе пак ще ми е терсене...Само да се очовечи тва малкото повече и да спре да мрънка...
ИвеPraynig
На Мимето прането е разкошно..
Булче, айде да минават и вашите сополи...

Някой знае ли, дали ако съм в цикъл мога да ида на мамолог?...От много туткане накрая ще ми изтече направлението..Мислех утре да хвана систър за гледачка и да ида, ама днеска ми дойде, пък докато ми свърши, ще изгърми талона, щото доктора преглежда само 2 дни в седмицата... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт