Точно последните 3 серии гледах, аз така изчаквам да се насъберат 2-3, че една не ми стига... ама сега ще чакам петък сутрин с нетърпение за да разбера кой ще умре
Остава да стискате палци да спре майка ми да се цупи, че е ужасна така. Не знам аз каква майка ще съм, но моята ме има за собственост 
натовски сертификати някакви, секретна работа, той ми разправя, ама аз пропускам през ушите и викам "кога си идваш да изведеш Симо" 

.
.
, но без грам да учи, все познава правилните резултати. Не знам що за образование си имаме
.
. Помня Нова година и ето, че виждам как и следващата е тук. Най-много, щото съм готина жена
. ..пък и ми се изчерпаха дестинациите, щото все трябва да са наблизо. (Не се оплаках, че за море на цялата група ни искат по 500лв на вечер ?!?
,)
Аз обаче съм изключително повредена и без децата наоколо не мога да почивам. Просто ми е некомфортно. Никога няма да забравя първата ми задгранична командировка беше една седмица в Швейцария, много лека работа, никакво напрежение. Аз пък се скъсах да рева за дъщеря ми, която тогава беше на 2 г. и за първи път се деляхме. Една (доста известна дама) в групата пък рева за сина си, та много си паснахме. Просто съм си шашава (както казват по нашия край). Но сега сама си се насадих на тази конференция и най-много ме притеснява какво ще правя с кърменето, но ще се оправя, няма начин, това са бели кахъри. 

И той като вика "каакаа" и като почна да целува мацката от корицата
Голяма лУбов, голямо нещо. И така си я гласи, че точно в устата да я цУне
Ще бера ядове с тоя любочия 

Надявам се, че това ще е само някакъв период, докато смениме режима, но дотогава 

Кога щеше да е следващия ви преглед
голяма склероза съм станала 

Ей сега стана и чакам да видя с каква програма е за следобед. Навън вали, спира ... няма мегдан да излезем.

/и Хепи също милата
/ 
/
... Пръскам яко физиологичен, пък дано се разминем..
Остава да си пие противоалергичния, докато спре напълно да кашля!