Лято на вратата чука, болестите марш оттука! Февруарки 2011- 31

• 35 796
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Добро утор,
mimozа, първо с пишката да започна Laughing Лорис решихме да не го водим на лекар, поне докато стане на 2 годинки. За сега аз дърпам до където може по време на баня. Като го понадърви става по-лесно и не го боли Laughing От едната страна е стигнало до половината, но ми се струва, че има някаква много тънка ципа, която покрива там където е издърпано (дано да си ме разбрала). Нещо ми се струва, че не е както трябва. Вие на уролог ли го водихте? Аз съм решила при хирурзите в Пирогов да ходя, че те са май за по-късното забелване или такова с анестезия. Определено е по-щадящо от дърпането на живо. Анестезията е само за 1 час, така че не е страшно, по-добре да не усеща нищо. После ще го боли малко, но ще му мине бързо Hug
Много обичам да вали дъжд, а аз да си стоя вкъщи и да си релаксирам. За съжаление не може да ми се случи такова нещо, поне в близките 4-5 години Joy
Лорис вече няма Т newsm44
Всички болни да оздрвяват, че иначе ще пратя болните майки при тия лекари да ги лекуват, да видят хубаво ли е hahaha
Песл  Hug

# 76
Зелда, искаш историйки - ето ти една прясна.
Сутрин Явката пишка в гърне, това го можем, но тази сутрин го бях оставила на таткото да наглежда процеса и нали се сещата какво наглеждане е имало - малкия юнак си извадил пипата и рисувал по паркета или както казват мъжете - писал си е името, ама не в снега, а на паркета hahaha #Crazy Joy
Песл, понякога при татковците наистина нещата стават по-лесно. При нас например с татко си е много кротък и добър, не се тръшка за нищо, а при мен се лигави. А за 4-те дни не се тревожи, всичко ще бъде наред, по-скоро се наслаждавай на "почивката", макар и работна.
Евридика, Мимоза, и ние сме много зле с пишлето - до никъде, при Лорис имаш напредък, но ние - никакъв. И аз съм решила при хирурзите в Пирогов, но като се сетя за упойката и ми прилошава, трябва да почерпим опит от Галя, тя милата 3 пъти го е преживяла това с упойката...
Дъждовно, дъждовно, ама хората са се покрили - пишете мили дами, сега можем да ви четем - Дейзи, изпих си кафето, но не ми беше сладко без твой пост насреща ми Simple Smile

# 77
Ей момичета Hug  bouquet
Мимозка, милата Sad,какво имаш впредвид няма връщане назад,да не е засегнат слуха,дано да не е и бързо да се възстановиш Praynig Hug
За Пишки не ми говорете,че като се сетя с баткото какви драми бяха,чак на 7 години беше забелена като хората... ooooh!,така че действайте докато е време и дано да е без проблеми и усложнения Praynig Peace
Песълс Hug, не ги мисли ще се справят,щом и на работа ходиш, той все пак е свикнал малко или много без теб Peace
Честито Ви прохождане на сладурко,а как се казва че съм изпуснала нещо Embarassed ииииии чакаме снимки Naughty
Аз не мога да си помисля на този етап да я оставя на когото и да е било, дори ММ(който тя обожава)пак не може да се справи с приспиването, тя си търси мен,да ми се натърти да се гушка добре в мен,иначе няма заспиване ooooh!
Един приятел ни кани на сватба в София на 15.07,но с това дзверче няма да ходим,защото не ми се мисли как ще се изнерви и няма да разберем нищо,но здраве да е!
Сега за кръщането ми се е свило сърцето,но се надявам да заспи и да спи на музика и в количката Rolling Eyes
Зелдичка,дано да му се размине на Симето Praynig, а къде ще ходите на почивка и ще пишеш ли от там,че ще ни липсваш Naughty Hug
И аз чакам Всички мами които скоро не са писали да го направят че ми липсват Naughty Naughty Naughty
Ставам за сега че Борянка ме дърпа и вика Тай, тай... демек ставай Laughing

# 78
  • София
Здравейте, мили мои! Hug
Много болни пак.... Sad Бързо оздравяване на всички пожелавам!! Peace
Дария вчера за 1ви ден беше без температура и веднага я пратихме на детска градина (то и тя горката вече искаше)! Но ще продължа с Изопринозина до юни, че явно й е зле имунната с-ма...
За пишки знам само каквото приятелки отдаааавна отдавна са ми разказвали - забелване в отвара от лайка, за да промиват и ако има болки да се тушират във водна среда. Но подробности за възрасти не помня....
Лена, браво за американските прекарвания на уикенди!! Sunglasses (Аз съм голяма комплексарка и не мога да се събличам пред познати обикновено, та за басейните.... само на морето. Laughing)
Да.... днес си е бая дъжд..... Обичам дъжд, но не обичам да е вързано детето вкъщи, че полудява леко... Ето - сега се пльосна по корем и се удари Sad

# 79
  • област Варна
Опи!
Тук съм аз, ама гледам да посвърша някоя работа докато диването е на ясла. Вчера имаха успех със спането... чак в 14 ч. ми се обадиха да ходя да си я взимам, че се била наспала. Те там ги държели по 3 часа да спят. То моето два часа ако откърти ще си е голям бонус. Ама им казах да мислят с какво да го забавляват, щото като почна работа няма да мога да ходя всеки ден в 14 ч. да го прибирам.
Пък да се похваля вчера си купихме плочки за душ кабината (щото останалата част от банята ще е на мазилка). Супер съм хепи, че се получиха едни неща и се надявам до края на лятото да си имам собствена баня и стаята на Соня да е готова, че ми писна вече.
Блазе Ви на всички за почивките, басейнчетата и други подобни. Аз май ще си остана само с двудневна национална в Априлци и няколко бани в морето август, че яслата ще е в ремонт и аз ще съм си в нас със малката маймунка.

# 80
Здравейте банда  Hug Как я карате? Ние в неделя се завърнахме ,ама нямам време да се разпиша, та сега набърже между съня на дребния, готвенето и подреждането да драсна  Grinning Изкарахм много добре, малкия се държа учудващо добре в колата, спа само половин час на отиване, ама през остаалото време и гък не каза, с баща му се забавляваха отзад, че мама шофираше, гледаха си навънка и така  Sunglasses И във Велинград му беше добре - доволна съм , починахме си малко и разнообразихме  Flutter

Това лошо време малко ме изненада, щото му бях прибрала дебелите дрешки,та подвадих едно елечеи чорапогащници  #2gunfire Дано само тази седмица да е така и после пак да се оправя, яд ме че, че на село ягодите тъкмо започнаха да зреят и сега тея дъждове ще ги удавят и ще се скапат  #Cussing out Иначе дребния ако лапа тези дни череши - купихм му едно кило за него, почти го е омел  hahaha

Чао за сега от нас  Heart Eyes

# 81
# 82
  • София
Леле какви са ти сладки момчетата, Мария!! Hug Къде са снимани?
espinoza, честито за плочките! И аз много се вълнувам за такива неща - за дома! Peace Дано наистина успеете да си оправите банята и детската лятото. Помня каква тръпка ми беше като ремонтирахме тук преди да се роди Дария.... Особено пък за нейната стая! Целите стени са на звездички, които като загасиш лампите светят за малко и има и подобни кантове върху тапетите (после изчезва натрупаната светлина)! Айде стига подробности! Но мнооооого си я харесвам стаята (творението!)!

Да ви кажа, мноооооого беше весело в събота на Кравай (за което споменах в петъка, че се събираме много стари познати и приятели от 80те и 90те - рокаджии предимно)! Sunglasses И падна зверско пиене и веселба и смешки и флиртове и снимки и даже бой имаше! Laughing Но не между наши хора, а с някакъв педофил, който облизал бузката на дъщерята на един от най-бесните метали там (той пък беше дошъл с цялото семейство ooooh!). Бях призната на другия ден за супер фотограф! И получих 3 обяснения в любов за цялата нощ ( до 4 ам откарахме)! Едно от преди 2 години, едно от 22 г. и едно от най-добрата ми приятелка, която ме обичала безусловно без да чака нещо в замяна, след като преди 10 години съм я била предала (тоест, изчезнах от живота й за дълго)....! Wink Още съм в еуфория! Друго си е човек да излезе на свобода със стари приятели и без ограничения във времето....! Sunglasses Но на сутринта като ме събуди Али..... какви болки в главата бяха.... и едвам мърдах.... Joy

# 83
Мимозка, кофти тръпка това с анестезията обаче аз като майка преживяла дръпването май бих го предпочела пред дръпването. На Криси мъжа ми се пребори и вече е забелена без гадни интервенции.  Hug за инжекциите!
Ади, как е телефона? Да не е звъннал за още попара?  Crazy
pesl  Shocked каква е тази Т?! Ужас! Добре, че е отминала бързо!  Hug Радвам се да те видя!  Hug Честити ви ходещи крачета! За презокеанската конференция ... ми превърни я в конференция на майката (вместо ден на майката) и си почини  Sunglasses Те ще се оправят, гарантирам!  Hug
Зелдич, история ли искаш ... Говорим си с приятелката да се разберем кое и как ще готвим, а този малкия се качил на дивана и си пее мирно и щастливо. Причината? Ми взел и чашата с кафето и го изсипва на дивана. Изпрахме го, изчисти се. И като се обърнахме забелязахме, че се е качил на стола и е докопал хляба, свалил си го на земята и си вади филийките да си ги реди на ламината. Това ми е историята за 20 мин.  Laughing
Аги, внимавай с Изопринозина. Казвали са ми, че е нож с две остриета. Докато го пият е добре, но спрат ли го имунитета изведнъж спада рязко. При моя големия не е имал особен ефект и не продължих и да го давам особено, но и не спря да боледува, а напротив. Прочети ако искаш. Казвам го с най-добри чувства  Hug
Миме М, много ти е хубаво прането! Аз го озяпах и във ФБ. Кога подстригахте Любо - разбивача на женски сърца? Преди приличаше на ангел, а сега на хубаво момченце  Peace

# 84
Ей момиченца, тук сме и ние  Mr. Green smile3521

четем ви и ви държим из късо, ама чак снощи ми оправиха най-накрая нета, та днес да си се включа от моя комп

Та отзад напред ...
Булче, ми тор Криси от беля на беля, на майка си ли се е метнал ....  Joy

Аги, браво за страхотното изживяване, завиждам ти и то неблагородно, и аз искам да изляза и да се напия някъде с някой, независимо къде и ской, както казваше една комшийка с две деца "и на сбирка на наркомани да ме поканят, веднага потеглям"  hahaha

Мими, и аз позяпах във ФБ снимчиците и даже щях да коментирам, ама се отказах. ано Сандански се отрази много добре на Мъро и на Любо, а и ти да си починеш малко  Hug

Миленка, как беше във Велинград, няма ли снимков материал, нещо джакузита - макузита, я се фръцни с новата ти талия да те видим всички, че да си ни стимул  Heart Eyes

Еспиноза, браво на Сончето, че е свикнала с яслата вече, и искрено ти пожелавам до есента всичко да сте довършили и да си доволна и щастлива в новия дом

Наде, какво се притесняваш за кръщенето толкова, я се стягай, че ще има бой  smile3521 , само Борянка да е послушна, пък това че не си била отслабнала, или че си нямала готин тоалет и разни дребни нещица според мен не са от голямо значение. Всъщност н акоя дата ще го правите че май съм забравила ?

jatze , още сутринта се посмях на историята с гърнето, но нямах време за коментари. Намери ли тоалети за сватбата?

Evridika , радвам се че Лорис вече е без Т, макар че май така и не се разбра от какво точно е. Дано да не вдига повече, пък за почивните дъждовни дни - не съжалявай, днес подивяхме вече вкъщи. Така ми се ходи на работа....да си клатя по цял ден там крачетата и да си гледам сериалчета  Joy не че днес не изгледах Стъклен Дом и последните 3 епизода на Анатомията на Грей де

Зелда, приятна почивка ви пожелава и чакаме снимки от слънчева Гърция. А за лекарите дето си ги сложила ... взимам ги всички за мен, понеже съм им най-големия фен и плача на доста от серийките  Wink

pesl приятно конференция, не се притеснявай за малкия, ще е в добри ръце

Боса Нова да оздравява (май имаше и още някой с гърлобол  newsm78 )

Лена, и на теб завидях за хубавия уикенд, аз пък събота и недяле бях бачкатор - преглеждах пчелните семейства и вадих мед и познайте къде ме ухапа една гад - на д.то . Още ми е подуто и ме сърби яко  Sad

За мойта маймунка няма какво да ви споделя, продължава да не ме слушка, ама то това си е в реда на нещата....

# 85
Я бързо и аз за кой ли път вече Crazy
Мари тез твоите ги крада веднага Heart Eyes
Наде, ако има нет там ще ви наглеждам, хич не си мислете, че ще можете да си правите каквот си искате Joy Бобчо хубаво ти го е казала за кръщенето и тоалетите.
Бобчо ти да не гледа баш последната серия  Shocked Shocked Shocked чак толкоз шокиращ край не очаквах  Shocked
Ние ще правим кръщене на 1ви септ bowuu Симеонов ден е и като видях, че се пада събота, реших, че няма кога друг ден да е Flutter искаме и да подпишем тогава, ама да видим дали ще се организираме
Много са ви хубави историйките  Heart Eyes Искам още още  Party Моята историйка от днес е, че с мъжо от едно време се кълчим като върви музиката на новините на ТВ7 и му викаме на Симо "хайде и ти танци танци" и отскоро като я чуе мелодийката вика "Танти танти" и се почва луд денс с главата напред като куфеене hahaha
Иначе да се поФаля, че от няколко дни ядем попарата непасирана, а днес успяхме и основното от кухнята така Party И дъвче!!! Party Party Party
Аги ти май си била в легендарна компания едно време. Гледах ти снимките във фб и някои хора направо са известни Hug

# 86
Дребното яде едни макарони с кашкавал, а аз гледам телевизия. Държи си лъжицата с дясната ръка и муца макарончета с лявата.   Laughing
Като чета и оставам с впечатлението, че момчетата са наистина по-"игриви", т.е. малки разрушители. Само една луда кака имаме в отбора.  То не са кафета по дивана, скачане от дивана, подреждане на пъзел от хляб на земята.... Тестостерон, какво да правиш.
Аги,  Twisted Evil жестоко ти завидях. Въпреки ужасният махмурлук и неразположение от последното "разпускане" без дете през март, пак ми се ще. Свекървата предлага да вземе детето, да сме имали романтичен уикенд за рд-то ми тази седмица, но ми се ще да сме си с дребното. Аз не съм се събличала на басейна! Идеята беше да си направим барбекю и децата да си играят. Само децата се плискаха. Аз трябва да съм пийнала доста коктейли, за да се отпусна, пък и басейнът има някакъв лимит на обем.  Laughing
Зелдичка, приятна и спокойна почивка!
Пп Уууууу ще си имаме още една булка!  Twisted Evil Зелдич, супер сте ги планирали нещата! Симо съм го признала за танцьорът на групата.
Отивам да бърша, че приключихме с яденето.  Laughing

# 87
Не не не, никаква булка, не е за мен, притеснителна съм Blush То затова е драма, че ние искаме подписванка покрай основното събитие и да си поканим родители и най-близките приятели от компанията на седянка с вино и мезе, а майка ми се цупи, какво било такова тихомълком, да съм канела лели и чичовци и т.н. и тралала и затова май няма да го бъде Simple Smile
Не сме тръгнали още, има още няколко дни и през това време мъжо е на сертифициране пак и е изнервено, ама да не ви занимавам, аман от мен
викам само да ви чета няколко дни Sunglasses Heart Eyes

# 88
Зелдич, няма да се отказваш. Планът е страхотен! Подисвате преди кръщенето и после мимози и сирена! Направо ми се ще да можехме и ние да съчетаем нещата така. Мъжът ти го остави да се сертифицира, пък ти подготвяй майка ти.  Twisted Evil какви сертификати прави бъдещияТ жених? Къде ще ходите с тези сертификати?  Twisted Evil

# 89
  • София
Скучно доста ми е и затова с кеф си чета тука  Heart Eyes Крисун спи, аз кашлям абе идилия...
Гледам за кръщавки и венчавки си лафите. Зелдиня, моля те едно градинско парти с бело винце и студена водка екстра ще ти дойде и хуууубави букети......Ааааа и торта със шaмпанско- абе искам снимки после да знаеш  Peace
Иначе безкрайно вали и е доста сбутано рано сутрин по пътя за работа, ама ужким от събота ще е ок  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт