Лято на вратата чука, болестите марш оттука! Февруарки 2011- 31

• 35 791
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Ние сме си добре, само че нещо ми е смотано ...

Ходих да подавам документи за лична карта и се снимах с неоскубани вежди и пъпка на брадата.  Embarassed Даже питах жената дали няма да се вижда и тя доста странно ме изгледа.  Crazy Каза, че били черно - бели и нямало проблем. На старата карта бях много хубава на снимката.  Flutter

Дано на Лорис нищо да му няма!  Praynig
Бобо така веднъж ми вдигна от нищото сутрин - вечер три дни подред. Аман вече и от зъби и от све!

Вярно много хора липсват! Сега поне е лошо времето и им е ред да се покажат!  Heart Eyes

# 61
Водили са го Лорис на лекар и нищо му няма newsm78 Гърдите са чисит, гърлото също. Според ЛЛ е смесица от зъби и вирус  Laughing Бил е много послушен, казала да му давам вит. Ц, да чистя нослето с физиологичен разтвор и вечер да давам панадол профилактично, хем и зъбките ако го мъчат ще спи по-спокойно. Според нея вече няма да вдига толкова висока Т.

Айде стига с тоя фейс и всички да се събират тука.

Дано да ви събера с това:

# 62
Тук сме дружки Hug
Аз съм нещо болна,но преди това Борянка беше 2 денонощия с Т, без нищо друго,слава богу нямаше проблем с урините, само ниски левкоцити,което говори за нещо вирусно,но без други симптоми! Сега  е добре,но е много крива и кисела,явно ще идва некой кътник,но кога ли newsm78,абе голяма мъка с тези зъби ooooh! Писна ми вече #Cussing out,ама както гледам на всички ни е писнало Confused
Аз яко съм яхнала метлата и ме тресът нервите,ама ще ми мине,моето е нищо в сравнение с това което преживяха Галето и геройчето Роенчо Heart Eyes Hug
Гале,дано това да е била последната операция и Росенчо вече да няма проблем с очичките Praynig Hug  bouquet
Гери, пиши си по 1000 поста ако щеш ние си четем и се радваме на силният ти дух, зареждаш ни винаги много положително Hug  bouquet
Лори, Бобо е със прекрасни размери,а ваксините ще ги понесе геройски,както всичко до сега Peace
Дани,дано на Лорис нищо да му няма и да не вдига повече Т Praynig
Отивам да се тръшна до Буби,че ако не съм до нея става и тръгва да ме търси ooooh!
Да се похваля със диетката,за сега килцата вървят надолу и съм -7 за 1 месец,а днес съм на плодове,,а утре само на водица Crazy
Чао и до скоро Heart Eyes Hug

# 63
Айде и от мен няколко доктора (сериални  Mr. Green ) с пожелание доктори да виждате само в такъв вид и то извън работното им време  Crazy

Наде и Евридика, дано се разминава вече!  Tired Ние се оказахме с леко зачервено гърло, защото леко ми прокашляше и го водих днес  Crossing Arms За протокола- 4 кътника са почти излезли  #Cussing out Аман  Rolling Eyes
Целувки от мен, пак ще пиша след малко  Hug Hug Hug

# 64

Хайде нещо и от мен, нали и аз съм на "разумно хранене"!  Wink
Макар, че бая време трябва да съм разумна с моите килограми!  Mr. Green

Мечо Пух върви из гората и гледа на едно дърво кошер. Качва се и почва да яде мед като бърка с лапи в кошера. Тръгва да слиза но от меда залепнал за дървото. Не щеш ли по пътеката се задава Прасчо…
Мечо Пух се провиква:
- Прасчо, Прасчооо, моля ти се отпори ме!
Прасчо го отпрал…
… след няколко часа завалял дъжд и Мечо Пух сам паднал от дървото.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 65
  • София
 Heart Eyes хахах хубав виц.
Аз съм с червено гърло,................. #Crazy

# 66
Йоначе, ти зарад докторите на Зелдичка ли се разболя  Mr. Green да те лекуват, а  Laughing  Hug
Да се оправяш бързо! Аз още го боря.
Ама моля ви се, взимайте по един от тези доктори. Поне ще лекуват приятно  Laughing

И ние сме тук. Кривондел има нова компания (приятелката) и е сладурко  Laughing Като за пред хората е тъй  Wink

Благодаря на всички за милите думи  Hug

# 67
И аз съм тука...ама ми е много смотано и хич не ми се пише...От 2 дни зверски ме боли гърлото и нищо не помага...Моя мъж вече 1м го боли..И АБ пи и кво ли не и тая си е...
Венци днеска реши да ми нахрани телефона с попара и го потопи в купата на батко си, ама качествено и май предаде Богу дух...Чакам ММ да си дойде, да го отвори да видим дали все пак няма да успее да го реанимира...,че скоро не се очертава да се сдобия с нов...
От днеска вече се засрамвам и почвам диета...да видим тоз път колко ще устискам...предусещам,че няма да е много....ама не мога да се трая вече... ooooh!
Утре ще водя баткото на контролен, Венци уж е добре, макар,че таз сутрин пак му просмърква нослето...и ще видим колко ще задържим положението....
И тъй, като всеки път ,в който почна да пиша- звера се събуди и времето ми свърши...Оставям ви,хем да използваме малко времето,да се поразтъпчем преди да е заваляло...Довечера, ако не ме домързи може да драсна пак някой ред!

# 68
При толкова много голи снажни мъже прсто не мога да не се разпиша!

Ади, дано телефонът да проработи! И гърлото ти да минава. На Йоанка също!
Булче, по честичко да си каните гости.
Лил, аз пък на паспорта си съм супер убавица с една буйна коса....И последният път след дълъг полет
граничният офицер отбеляза, че снимката изглеждала различно.  Laughing Тоест вече не съм такваз убавица. Ще ми е мъчно да се разделя с паспорта, но то като не отговаря много на действителността няма много полза от него.. За черно-белите снимки по документите съм чувала само лоши неща. Имам една карта тук, която е с моментна нецветна снимка. Вижда се един огромен нос и чело. Другото е мъгла и съмнения. Странното е, че ми дават алкохол с нея, та явно не се разминава много с предтсавата, която оставям у хората.  Laughing А бе самочувствието ми расте с всеки изминал ден.

Нашият уикенд беше страхотен. В събота на барбекю, докато тумба голи бебета и дечица се плискаха в басейн. Нашто напълни басейна с камъни... Гони всички деца,  изпика се до масата (не бяхме подготвени с памперс за басейн) и общо взето се забавлява страхотно. Пък аз си цоцах коктейлчета и релаксирах. Вчера беше денят на майката, та ми правиха закуска, после цял ден по магазинчета и разходки и накрая ме заведоха на вечеря и сега съм много уморена от тежкия уикенд.  Laughing ще релаксирам с чистене и пране цяяяял ден.  ooooh!

# 69
Пчеличке, "отпра" ме с този виц Joy
Хайде народа виде готини доктори и се разболя Crazy
Ади,Йоанче бързо оздравяване,явно е вирусно,чеи синчето ми го боли гърло ooooh!
Аз се оправих със Тонзилотрен на всеки час и Трахизан, спрей за гърло със Невен и прополис Peace
Само споделям,да не си помислите че е реклама Naughty Hug
Сега да си излекувам хремата и да се стягам вече,че ми омръзна,а как ме е страх да не се разболее Буби Confused
Ей това хлапенце е станало голяма хала,ама сега нямам време да разказвам какви ги върши и все повече поумнява Flutter Blush(колко съм скромна Crazy)
Сега започвам да се чудя какво аджеба да си купувам за кръщането на Борянка Thinking, и да знаете че хич не ми е лесно с моите кила Crossing Arms
Уж съм свалила,но колко много има за да заприличам на човек и като заслабна още после тези какво ще ги правя Rolling Eyes!
Сигурно си викате ,да и имам грижите,ама хич не ми се дават пари за мен,като знам на какво приличам ooooh!,поне сега имам много стари дрешки,на които да се зарадвам,но ни една не става за такова събитие! Ох стига съм ви знаимавала с глупости!
Ади,дано Венци да удържи фронта този път,а попареният телефон да заработи!
Зелдич,как 4 зкътника на веднъж бе жена,Борянка за един орева орталъка,(и никакъв не се вижда),а не ми се мисли за толкова наведнъж ooooh!
Ей ставам,че ще ме гърмят Laughing

# 70
Наде, то и при нас се очертаха 4 кътника наведнъж, а да не ти говоря, че и кучешки е пробил, а и трети резец отдолу, че до скоро си бяхме с два. И ако съпътстващите симптоми са зачервеното дупе, заради което пера по 100 гащи всеки ден, да избиват всички наведнъж - няма проблем. Малко спам - вчера и аз бях само на плодове, ама след първа четворка, за водния има още много боб да изяда...
Ади, Йоанка(Боса Нова), а и другите болни - бързо да се оправяте. Явно винаги като се развали времето и тръгват болестите.
Лена, опитах си да си представя картинката около басейна, много интересно се получи, все едно гледах някой американски филм. Явно при вас там си е като по филмите всичко. Радвам се, че си се отпуснала...
Хайде лека нощ от мен и ... Надето се разписа, ред е на Лори, ако тя няма време, да пусне кокера да драсне някой ред.

# 71
Ще я изпреваря Лори и ще попиша аз  smile3534 И то не друго ами да се пооплача...
Нали изкарах много лош вирус с 5 дни Т,гърлобол, сополи и ме удари в ушите. Оказа се, че е засегнат слухов нерв и сега ми бият едни инжекции, но общо взето няма връщане назад  Confused Та момичета пазете се и вземайте мерки навреме. Моята грешка явно беше късно почнат АБ. Само едно хубаво нещо се случи - отслабнах с още 1-2 кила и в момента съм 55. Толкова не съм била поне от преди 15 години  Laughing
А днес водих Пепи на доктор за бубата. Няма да се оправи от самосебе си и дръпване няма да оправи нещата, за да не стане по-зле, та ще се наложи интервенция с анестезия  Confused Не е кой знае какво, но ми е леко криво и притеснено. Евридика какво стана с вашата пишона, че нещо съм изпуснала?!
Напълно ви разбирам за нервите и тревогите покрай зъбите, на вашия хал сме. Тук Пепи почти нищо не яде, вече се чудя какво да му давам. Готвено почти не му харесва, а детската кухня я отказа тотал. Ама и тя доста гадна  Sick То за 1 лв. и кво ли и да се очаква, но пък и той придирчив. И това ме прави много нервна...
Оф, оплаках се  Crossing Arms
Ади, дано ти се оправи телефона  Hug
Лена...ехаааа  Crazy
Лека...  Hug

# 72
Наде излъгах, 2 кучешки и 2 резци, като резците са пробили, а кучешките са огромни бели цицини във венеца и мяза, все едно напред ще тръгнат, а не нагоре  Crazy Симо нали вади групи наведнъж с паузи...
Оправяйте се от този вирус, прилича ми на моя, много е проглет, почва едно такова никакво, влачиш се, караш на природни средства, ама не минава, става по-зле и по-зле. Аз накрая взех да си слагам от останалия от Симо мин. година АБ крем в носа, за който и говорих на Пчеличката и се оправих...
Мен ми е свито цял ден, че го водих сутринта при педи след кухнята за всеки случай, че леко кашля и му видя зачервено гърло и каза да го следим и предписа АБ да мъкнем с нас на почивката, ако се влоши рязко като с гнойната ангина...чувала съм, че ангините повтарят, да знаете дали е вярно?  Cry
Това е май от мен...и аз си го представих много филмово това с басейна и много хамериканско  Crazy

Цунки от мен и лека нощ  Hug Hug Hug
п.с. Лори вече 2ма я изпреварваме, айде идвай  Heart Eyes

# 73
Здравейте мамчета и бебчета!  Hug

Аз не помня кога за последно писах, но реших пак да ви се обадя. Простете за пропуснатите рождени дни на някои форумски мами - да сте живи и здрави на много големи патерици!  Hug

Булче, много се радвам, че операцията ти е минала успешно. Дано се разделиш завинаги с този вид силна болка!  Hug

Гале, дано и за вас това да е последната операция. Миличкото ти момченце, направо не мога да си представя колко изживя, но поне нищо няма да помни! Да ви е жив и здрав! Ти си герой!  Hug

Всички други болнички да оздравяват бързо! И ние наскоро имахме температура над 40 градуса (40.2), направо ми се изправи косата, но както дойде, така си и отиде след 2 дни, без антибиотици. Миналата седмица пък сефтосахме и спешното отделение. Притисна си малкото пръстче в пантата на вратата в църквата, но слава Богу се оказа безобидно. Разбира се, много го боля горкото и пищя доста, но му се размина счупването (а го държах в ръце, не е да кажеш сам да се мушнал до вратата). Ох, айде да не се оплаквам - минало, заминало.  Thinking

Сега и да се похваля малко - вече официално ходи сам големи разстояния, но все още предпочита да ми даде ръка и да ме поведе. Но и ние като че ли най-накрая ще правим прощъпулник. Той от месеци си прави крачки, но сега вече завива и отива от единия край на стаята до другия. Похвалих се.

За яслата - аз толкова рано си пуснах и двете щерки, а сега ще отложа колкото се може повече (повредила съм се с възрастта)!

А, ако не възразявате, да ви се похваля и за още нещо. От няколко седмици вече вместо аз с кърмене, го приспива баща му - заспива в пъти по-бързо. Казва, че бил строг с него и затова. Но нощем още иска да си суче бебенцето. За съжаление в края на другата седмица съм на презокеанска конференция и 4 нощи няма да съм вкъщи (направо ми се е свило сърцето, но съм сигурна че ще се оправят някакси).

Извинете за неадекватния пост, но много съм изпуснала (а и за зъбите какво да коментирам, като нито знам колко зъба има, нито знам какво е кътник, какво резец, само мъдрец знам какво е, супер съм невежа, баща му гледа в устата)! Всичко хубаво ви желая и доскоро! Hug

# 74
Днес така дъждовно Cry

Песл, честито ви прохождане  Hug Радвам се, че писа, давай по-често  Flutter
Наде, забравих да ти пиша вчера да не те мързи и да разправяш за калпазанката  Party
И другите така, искам историйки покрай малчовците  Hug
И се чудя, дали Соня посвикна на яслата  newsm78
Цунки от нас, ще бягам   bouquet

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 08:27 от Zelda S

Общи условия

Активация на акаунт