Ятце и ние такова гледаме тези дни
Не знам какво е, ама да минава!cama , нямаш шанс да те забравим, не се мъчи
И ти ме кефиш
Милсих много дълго време какво да пиша, много пъти почвах, спирах, триех, не ми харесваше ... в крайна сметка се съгласих, че никога, нищо няма да ми се стори достатъчно и постнах.За чистенето - миналата година бях сама с децата скоро след раждането и с болките в кръста, нямах възможност. Тази година съм прясно оперирана - пак не става. Надявам се догодина да успея да се включа! Харесва ми идеята и бих чистила! Да, и аз плащам данъците и още не знам си какво, и милата ми комшийка виждам да си хвърля боклука през терасата, но я ям всеки път като я видя и тя вече ме заобикаля
Големия излезе да играе, малкия се тръшна пред вратата и реве. Мога, не мога айде вън ...
И аз ферман написах пак!
Шоколад не е ял, а яйце само на застроена супа. Днес пак ще ходя до спешния кабинет да видим какво ще измисли другия доктор който ще е на смяна.
а и заминавам към спешното.

Дано другата година да няма болни и да се хванем дружно всичките, защото така с количка и болна Дария.... не си е работа. Но ми стана тъпо, че само ни зяпат, а детето пита защо само някои хора чистели... Но така е - в Лозенец явно са малко тези, които се навеждат...!
А в Люлин било съвсем друга гледка, каза мъжа ми.... (Извинете класовите ми предразсъдъци..., но....) За съжаление, така нищо не става - или поне е много малко... Трябват яки глоби - като в Англия - 80 лири на фас!
И да ви се връща тъпкано!! 
, такива неща видях, че чак ми се подгаждаше, няма да споменавам, но наистина някои хора са диваци от класа...
. По повод чистенето за ден, писала бях във фейса, някои са го прочели, идва ми малко като благотворителността по Коледа
. Лина, страшна си, харесвам начина ти на писане(мислене)
Ще пиша пак после, ЦУШ.
- влача се така хих
Вчера звънях до ЛЛ, че имаше 39,4 температура и не можех да я сваля, какво ли не давах. Къпах го с хладка вода, но нищо не помагаше. ЛЛ каза да му взема свещички ефералган и с него свали, после пак вдигна към 23:00 ч. и много рева милия, после се заигра и в пулонощ, хвърляше топки из целяи апартамент и ги гонеше, горките ми съседи